ama otomatik olarak üç çocuk gelecek hazır mısın buna?
Ben aldım meşazı bacım merak etme, tebdili mekanda ferahlık vardır, biraz da üst katta yaşa tabi.
Aldığınız mesajlar farklı ya neyseMeşazı aldık değil mi hepimiz?
Aldığınız mesajlar farklı ya neyse
Tabi kii.Üst katı varzengin!!1!!11!!!
İşte mütevazi, asil yürekli kadın, işte yaban.Tabi kii.
Gizli zenginim ben, burada biraz fakir edebiyatı yapıp,dikkatleri üzerimden çekmek istedim. Mutfağından sonra dubleks ve son derece lüks evinle gündem olmak hoşuma gitmezdi
Aldığınız mesajlar farklı ya neyse
Tabi kii.
Gizli zenginim ben, burada biraz fakir edebiyatı yapıp,dikkatleri üzerimden çekmek istedim. Mutfağından sonra dubleks ve son derece lüks evinle gündem olmak hoşuma gitmezdi
Ben de farklı mesaj almışım o zaman ahdhahahZenginler ve oda oda kamplıyorlar.
"Biz kampta ateşi böyle söndürürüz" hesaabı.
O sahne "Bebek firarda"nın bir sahnesiydi. Adamın avret mahali yanıyor gerçek manada, alev geliyor yanıyor, arkadaşı "Sakin ol Edii ben söndürürüm" diyor ve adamın hayalarını ayağıyla ateşi söndürmek için ezmeye başlıyor. "Naapıyorsun la?" diyor 3. arkadaş, ezen de diyor "Biz kampta ateşi böyle söndürürüz"
Hiç aklımdan çıkmıyor.
Anne keki..Bi de gelmiş burada yok anne keki güzeldir, içinde ne var belli filan diyor.
Biz toz vanilin kullanalım onlar kesin vanilya özütü falan kullanıyordur bi deAnne keki..
Hmm..
Anne biliyorsunuz yabancı bir isim aynı zamanda. Demek ki Anne isimli bir aşçısı var. Yine bir gizemi çözdük arkadaşlar.
Anne keki..
Hmm..
Anne biliyorsunuz yabancı bir isim aynı zamanda. Demek ki Anne isimli bir aşçısı var. Yine bir gizemi çözdük arkadaşlar.
Ben de farklı mesaj almışım o zaman ahdhahah
Ben çok yanlış anlamışım broBi de Brok bek mountın var tabi. Kampta sönen farklı ateşler.
Zenginler de anne keki yer neden yemesin? Çokta büyütmeyin gözünüzde lütfen bizi. Gelirimiz sizinkinden birkaç kat fazla diye kek yemeliyim mi? Biraz anlayış lütfen.Bi de gelmiş burada yok anne keki güzeldir, içinde ne var belli filan diyor.
Anne isimli aşçıları yurtdışından getiriyordur.Biz toz vanilin kullanalım onlar kesin vanilya özütü falan kullanıyordur bi de
Cahil cahil konuşma, kadınım benAman allahım ilber ortaylı mısın sen?
Canım insanları farklı yönlendirme lütfen.Anne isimli aşçıları yurtdışından getiriyordur.
Cahil cahil konuşma, kadınım ben
O da geliyor merak etmeYabanelma bizi geçebilir mi bilemem ama bebek adımlarıyla geliyor.
İlk dükünü daha yeni söyledi odtülü napsın, hemen koşsun mu?
Hem onun yavaştan gelme sebebi arada çarpılması. Mutfak tezgahında kavranmaların bedeli kolay mı ödenir sanıyorsun?
Onunki de öyle bir zevk, bacım çarpıla çarpıla yaşıyor seviyor. Biraz anlayış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?