Resim gönderin litfen.Ben size şaşıracağınız bir şey söyleyeyim diyeceğim ama söylesem bilinçaltına fena yapışacak.
Neyse söyleyeyim, doktorum "Bunu yapmayı bırak, çocuk istiyorsan bunu yapma" demişti, çünkü ben korunsak da korunmasak da, yıkarım. Eski usül yıkarım. Florası da bozulmaz ilginçtir ki. Sabun neyim kullanmam ama anladın, güzel yıkarım, rahat edemem. :)
Jdjdjd ıyyy yollayacaksa yollamasın djdjd zaten asıl mesele burada dük herhangi bir dükResim gönderin litfen.
Böyle ne yorum yapsak havada kalır.
Nasıl birşey olduğunu anlamadan neye yorum yapalım?
Olaya hiç anotomik bakmiyorsunuz.Jdjdjd ıyyy yollayacaksa yollamasın djdjd zaten asıl mesele burada dük herhangi bir dük
Resim gönderin litfen.
Böyle ne yorum yapsak havada kalır.
Nasıl birşey olduğunu anlamadan neye yorum yapalım?
Telefonumun da namısı gitti artık."Dünyanın kökeni" tablosunu tavsiye ediyorum böyle diyenlere Düktanesi bacım.
Googledan arat ve resimlerine bak.
Ahahha ama öyle bir bastıra bastıra yıkarım demişsin ki...Bulaşık teliyle hea.
Evlendiler diye dükün tapusunu da almıyor ki canım. Oldu olacak bir yüzük de... neler dedirtiyorsun bana...Kadın evli dük de onun öz malı sayılır
Ahahha ama öyle bir bastıra bastıra yıkarım demişsin ki...
Bastsıra bastıra yıkarım değil, bastıra bastıra demişsin ahfhah nasıl yıkadığını bilemem ben.
Evlendiler diye dükün tapusunu da almıyor ki canım. Oldu olacak bir yüzük de... neler dedirtiyorsun bana...
Ahahhah herkesin yıkayışı kendine tabiiBabstıra babstıra yıkarım demedim, eski usül dedim. Döve döve
Ahahhah herkesin yıkayışı kendine tabii
İyice yıkamak lazım toz neyim kalmasın kenarlarda.
Kutu açma da iyiydi, kutumda büyük hissediyorum diye diye ahdhaEskiden bi yarışma vardı hatırlar mısın, "İner misin çıkar mısın?" diye. Seviyemi naapsam diye düşünüyorum şoan.
Kutu açma da iyiydi, kutumda büyük hissediyorum diye diye ahdha
Gangsta djdjdj dun ne yaşadın bugun daha bir formundasın ?
ÇinçinDiyorsun ki tuttu furitti fora bacım çekinme.
Böyle yükün başımın üstünde yeri varZebaha kaddar uyuyamadım odtülü çikolatam sorma ve yaşadığım şey zeks değil beyin hıncıklamasıydı.
Dük demeyi bir süre yasaklıyorum. Onun yerine yük diyeceğiz. 1028 sayfa boyunca bize yük oldu yük.
Çinçin
Olaylar olaylar dur sana da atayım özeti. Ajskske. Çünkü işsizim.Merak ederük ama. :))
Tünaydın benim donsuz bacılarım. Nabıyonuz, nişliyoğnuz?
İlaçsız uyudum güç bela zebaha karşı, gittim belgesel açtım, onu izlerken dalmışım.
O da aynı şeyi senin için düşünüyormuşBöyle yükün başımın üstünde yeri var
Böyle yükün başımın üstünde yeri var
Ohaaaaa jdjdjd beyınlerımız artık aynı çalışıyor ben de emin misin başının üstünde mi yazacaktım djjdjddO da aynı şeyi senin için düşünüyormuş
Başının üstünde yerin varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?