Coronasavar

Bu arada ben de kınadım ama ben giri çikilmi kıllınıyırdık la kısmına dalga gecıp kınıyorum
Ee bacım sen zaten yüzde 50 bu durumu göze almışsın

bir yerin yemıyorsa almayacaksın durum bu

Seni oğluşların, analarına asla çaktırmayacakları ergen muhabbetine hazırladık. Sene 2020 Corona günleri ergen dersleri. İşte hayatın ta kendisi

Merak ederük ama. :))

Tünaydın benim donsuz bacılarım. Nabıyonuz, nişliyoğnuz?
İlaçsız uyudum güç bela zebaha karşı, gittim belgesel açtım, onu izlerken dalmışım.
Hellö.

Naptık valla loreth hamiş mi onu irdeledik. Alicja hamiş mi onu irdeledik. Karantina günlerinde önce yaban mı turuncu mu hamiş kalır onu oyladık. Bir tek ben turuncu'ya güveniyormuşum bu konuda

Hamişlik konusundan da korunmaya geldik. Neverone duble korunuyormuş ama sırrını benimle paylaşmadı

Arkadaşlar geçen burada geçmiş nasıl gizleniyor diye sormuştum, kimse yardımcı olmamıştı, bir de üstüne ne gerek var yeaa, esprisi yok modunda cevaplarla karşılaşmıştım. Şimdi 4 kişinin profiline baktım, hepinizinki gizli. Diğerlerine de bakıp not alacağım birazdan. Bunu bana yapmayacaktınız.

Ha diyorsun ki sıra sende atla ve nasıl korunduğunuzu anlat.

Bebişim senin korunmaya mı ihtiyacın var zaten? Yeterlilik şartlarını sağlamıyorsun zaten

O zaman arkadaslardan biri yazmis, cirkinlesmek istemedim ama kendinize gelmeniz lazim.
Kiskanan insan sevgilisini kadinli erkekli yoga kursuna mi gönderir? Hı?
Modern görüşlü olmak istedim evlendikten sonra kısıtlayacaktım
Haklısın ablacım.
Benim sevgilimin bensiz gidebileceği tek kurs yağlı güreş kursu olur.
Ya gay olduğunu keşfederse
Sebüşmüyom. Valla ne bileyim olmuyor belki de çocuğum hiç düşünmedim. Yıllardır hiç üzmedi beni
Sebüşmeli sır verin ya
Çok insan kınadım korkuyorum

Evliler olarak biz bekarları aydınlatın.
Mesela idrak üç tane üst üste takıyormuş ahfha bu laf bilinçaltıma işledi, hiç unutabileceğimi sanmıyorum

Ben size şaşıracağınız bir şey söyleyeyim diyeceğim ama söylesem bilinçaltına fena yapışacak.
Neyse söyleyeyim, doktorum "Bunu yapmayı bırak, çocuk istiyorsan bunu yapma" demişti, çünkü ben korunsak da korunmasak da, yıkarım. Eski usül yıkarım. Florası da bozulmaz ilginçtir ki. Sabun neyim kullanmam ama anladın, güzel yıkarım, rahat edemem. :)

Yıkarım dediğin kendi öz malın di mi? Bir an dükü yıkadığın geldi gözümün önüne
Yıkarım deyince böyle çitileye çitileye ahhah tövbe ya

İtiraf mı? Bu ne ki diye başlıyormuşum.
Kahvemi yeni içiyorum odtülü, benlen uğraşmanı tavsiye etmem, beynimde filler sebişiyor ve bırak alev alsın bedenin hissettiğin gibi ol.
Ne fili ya o sizin dün fanfininizle alakalıdır o beyne atmıssındır etkisi sürüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…