Kaptırıp kavga ediyormuşuz bir de gerçektenArada kendi bdvmizi yapmak iyi oluyor, sinir stres olmadan yazmış oluyoruz.
Bir de farklı rollere bürünmek değişik oluyor. Role play bir nevi
Ya sizin yüzümüzden pis niyetli bir şey oldum ya.
Oğlanlardan biri tabağı yaladı, diğer masayı
(Cünkü pipili)
Neyse birbirlerini de ettiler
Ben: çocuklar öyle her gördüğünüz şey yalanmaz, dilinizi oraya buraya sürüp durmaaahdjjsdjs
Ya naptınız bana surada çocuklara hayat dersi veremedim iki dk
Hellö.Merak ederük ama. :))
Tünaydın benim donsuz bacılarım. Nabıyonuz, nişliyoğnuz?
İlaçsız uyudum güç bela zebaha karşı, gittim belgesel açtım, onu izlerken dalmışım.
Hellö.
Naptık valla loreth hamiş mi onu irdeledik. Alicja hamiş mi onu irdeledik. Karantina günlerinde önce yaban mı turuncu mu hamiş kalır onu oyladık. Bir tek ben turuncu'ya güveniyormuşum bu konuda
Hamişlik konusundan da korunmaya geldik. Neverone duble korunuyormuş ama sırrını benimle paylaşmadı
Bebişim senin korunmaya mı ihtiyacın var zaten? Yeterlilik şartlarını sağlamıyorsun zatenHellö.
Naptık valla loreth hamiş mi onu irdeledik. Alicja hamiş mi onu irdeledik. Karantina günlerinde önce yaban mı turuncu mu hamiş kalır onu oyladık. Bir tek ben turuncu'ya güveniyormuşum bu konuda
Hamişlik konusundan da korunmaya geldik. Neverone duble korunuyormuş ama sırrını benimle paylaşmadı
Evliler olarak biz bekarları aydınlatın.Ha diyorsun ki sıra sende atla ve nasıl korunduğunuzu anlat.
Modern görüşlü olmak istedimO zaman arkadaslardan biri yazmis, cirkinlesmek istemedim ama kendinize gelmeniz lazim.
Kiskanan insan sevgilisini kadinli erkekli yoga kursuna mi gönderir? Hı?
Ya gay olduğunu keşfederseHaklısın ablacım.
Benim sevgilimin bensiz gidebileceği tek kurs yağlı güreş kursu olur.
Sebüşmeli sır verin yaSebüşmüyom.Valla ne bileyim olmuyor belki de çocuğum hiç düşünmedim. Yıllardır hiç üzmedi beni
Şaapmıyorum diye bu kadar da ezilmez ki insanBebişim senin korunmaya mı ihtiyacın var zaten? Yeterlilik şartlarını sağlamıyorsun zaten
Belki anca oturuyordur bi şey diyemem ona.Evliler olarak biz bekarları aydınlatın.
Mesela idrak üç tane üst üste takıyormuş ahfha bu laf bilinçaltıma işledi, hiç unutabileceğimi sanmıyorum
Evliler olarak biz bekarları aydınlatın.
Mesela idrak üç tane üst üste takıyormuş ahfha bu laf bilinçaltıma işledi, hiç unutabileceğimi sanmıyorum
Yıkarım dediğin kendi öz malın di mi? Bir an dükü yıkadığın geldi gözümün önüneBen size şaşıracağınız bir şey söyleyeyim diyeceğim ama söylesem bilinçaltına fena yapışacak.
Neyse söyleyeyim, doktorum "Bunu yapmayı bırak, çocuk istiyorsan bunu yapma" demişti, çünkü ben korunsak da korunmasak da, yıkarım. Eski usül yıkarım. Florası da bozulmaz ilginçtir ki. Sabun neyim kullanmam ama anladın, güzel yıkarım, rahat edemem. :)
Ee başka itiraflar var mı?
Ahahhaha yaaBelki anca oturuyordur bi şey diyemem ona.
Yıkarım dediğin kendi öz malın di mi? Bir an dükü yıkadığın geldi gözümün önüne
Yıkarım deyince böyle çitileye çitileye ahhah tövbe ya
Ben aslında yoğmuşumEe başka itiraflar var mı?
Ne fili ya o sizin dün fanfininizle alakalıdır o beyne atmıssındır etkisi sürüyordurİtiraf mı? Bu ne ki diye başlıyormuşum.
Kahvemi yeni içiyorum odtülü, benlen uğraşmanı tavsiye etmem, beynimde filler sebişiyor ve bırak alev alsın bedenin hissettiğin gibi ol.
Kadın evli dük de onun öz malı sayılırYıkarım dediğin kendi öz malın di mi? Bir an dükü yıkadığın geldi gözümün önüne
Yıkarım deyince böyle çitileye çitileye ahhah tövbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?