Coronasavar

Ya siz nasıl arkadaşsınızzzz
Oğlumm bir şey soracam biri size iyilik yaptı ama içinde kötülük de yaptı

iyiliğin hatrına yardım eder misiniz

Ya açık anlatsam fkfkddk dışardan biri tanıyabilir

Bana tanıdık birini hatırlattın zati, o da böyle sorular sorardı duygusal guzum odtülü çikolata. X ve Ylerle iki bilinmeyenli denklem olarak anlat, oran orantıyı kuralım. Altın oranımı paylaşayım senle :)

Loreth kendini bi geri çektin, düklü yazmaz oldun gülüsü, ejderya dedim diye mi?
Gorkma gız, ejderyaların anası yapmayacağım seni.
Arkadaşım ne alakası var ya? Ben yeri geldiğinde ejderha sürücüsü bile oluyorum da, kendimi methetmeye alışkın değilim.
Yalnız dün Idrakyollariiltihabi denen şakacı kişilik, hayasız anneler diye bize komiklikler yapınca, bir yandan gülerken diğer yandan düşünüyordum, annelik ve hayalar üzerine. İşte bu beni daha da derin düşüncelere itti. Şuan "Hayalar ve Kadın" isimli bir öykü üstünde çalışıyorum. Bu yaratım süreci sessizliği.

Geliyor 3. Hadi hayırlısı.

Loreth kendini bi geri çektin, düklü yazmaz oldun gülüsü, ejderya dedim diye mi?
Gorkma gız, ejderyaların anası yapmayacağım seni.

Tabi çocuklara +1 geleceği daha haberini alınca, iç dünyanda bir kendini sorgular oldun
Geçer gecer merak etme.

Biraz gülüp eğlenmem bazı arkadaşların zoruna gitmiş olmalı

Beraber gülelim ne olmuş yani? Gülmek kimselerin tekelinde olmamalı. Beni çok kırdın şu an. Ne olurdu ben de birazcık eğlenseydim?

Evde gram yemek yok, ben hasta yatıyorum, birazdan ne yemek var diye tepeme gelirler. Azıcık gülsem çok mu ya çok mu

Biz de yemek var yine tepemde herkes.
Bugün de aşırı nemrut gunum
Yılda 3 kere başım ağrır aha o günlerden biri bugün.
Ama Öyle basim ağrıyor sevisemem değil.
Gerçekten gözümden yaşlar akacak kadar.
Ağrı kesici bir halta yaramıyor.

Nasıl geçecek peki? Ben de direndim ama ağrı kesici alacağım sanırım

Jddjdj oğlummm kardeş haberini alma gunlerıme gittim
3. Çocuk haberını alınca asabım bozulmuştu

allah çocuklara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…