Nasıl geçecek peki? Ben de direndim ama ağrı kesici alacağım sanırım
Canım, bidenem, sevgili arkadaşım, ben senin gibi Ziyagillerden miyim? Nasıl iyi? Aklımla dalga geçme.Yirim.
3 çocuk iyidir, sıkma canini bu kadar
Çok geçmiş olsun seni kırmak istemezdim, seninle de gülüp eğlenmedik mi bugün , yanlış mı hatırlıyorumBeraber gülelim ne olmuş yani? Gülmek kimselerin tekelinde olmamalı. Beni çok kırdın şu an. Ne olurdu ben de birazcık eğlenseydim?
Evde gram yemek yok, ben hasta yatıyorum, birazdan ne yemek var diye tepeme gelirler. Azıcık gülsem çok mu ya çok mu
Konu ne ndjddjdjdjdkAldım ağrı kesici.
Kendi kendine geçecek.
Soğuk su falan içiyorum
Hissiyatim beynimi bir kac kere kuvvetlice sıkıp bırakırsam geçecek. Kafatasımı nereden açacağıma karar veremiyorum
@Vander ne dersin doktor?
Çok güzelsin.Canım, bidenem, sevgili arkadaşım, ben senin gibi Ziyagillerden miyim? Nasıl iyi? Aklımla dalga geçme.
Dük doktoru fkkfdkdk yok da okuyorum henuz@Vander doktor mu? Ne doktorusun gel bakayım çabuk ablanın sana ihtiyacı olur belki
Çok geçmiş olsun seni kırmak istemezdim, seninle de gülüp eğlenmedik mi bugün , yanlış mı hatırlıyorum
İstanbul'da değil miydin sen, adres ver evdeki yardımcıyı göndereyim, halletsib nedir yani? Zengin arkadaşlar bugünler için var
Dük doktoru fkkfdkdk yok da okuyorum henuz
Öğrenciymis@Vander doktor mu? Ne doktorusun gel bakayım çabuk ablanın sana ihtiyacı olur belki
Ne düşüünmediğimi biliyorum başında çocuk olan hiç bir bölümü düşünmüyorumBelli dük doktoru olduğun. Jinekolog olursun belki ne düşünüyorsun
bir aydır korona KOah babam, ben hastayim oğlum ne olacak diye aglamaktan içim çıkmıştı. Bu tespit kopmama sebep oldu gözlerimden yaş akti. Allah da sizi guldursun. HAlA gülüyorum
Ne düşüünmediğimi biliyorum başında çocuk olan hiç bir bölümü düşünmüyorum
Eskiden aa olabılır mi diyordum yok
ebeveynler çok panik hemen her şey bılınsın istiyor arada hooo falan diyesim geliyor
Ne düşüünmediğimi biliyorum başında çocuk olan hiç bir bölümü düşünmüyorum
Eskiden aa olabılır mi diyordum yok
ebeveynler çok panik hemen her şey bılınsın istiyor arada hooo falan diyesim geliyor
Tamamen bagısıklıgıma djdjdj şans vermek amacıylaHmmm enteresan bir bakış açısı. Peki ilaç neden içmiyorsun?
O senin güzelliğin arkadaşım, maşallah diyeyim.Çok güzelsin.
Valla bak.
Bu güzellik 2 ile sınırlı kalmamalı ondan dedim.
Hem bdv de herkes bebek rizkiyla gelir diyor, yalan miydi o?
bir aydır korona KOah babam, ben hastayim oğlum ne olacak diye aglamaktan içim çıkmıştı. Bu tespit kopmama sebep oldu gözlerimden yaş akti. Allah da sizi guldursun. HAlA gülüyorum
Stajı 5. Sınıf abla sonra ben sana söylerimKafatasımı nereden açacağımı söyleyemedigine göre nöroloji ve nöroşirurjiyi de eledik
Ben nasıl zenginim sanıyorsun?O senin güzelliğin arkadaşım, maşallah diyeyim.
Hiç yalan olur mu? Tabi ki bebekler rızıklarıyla gelir. Hatta benim bebeler mükemmel oldukları için kişisel yatırım hesaplarıyla, fonlarıyla, iskanı alınmış evlerinin tapularıyla, kendi arabalarına atlayıp öyle geldiler. Gözümü açtığın için teşekkür ederim. Şuan 4.yü düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?