Coronasavar

Şimdi benim üçüncüyü neden istediğimi anladın umarım

Ohooo onun haberini ben birkaç sayfa önce vermiştim ya. (ay şom ağzıma terlik vurasım geldi, dur vurup geliyorum)

Terliğin ikincisi sahibini buldu.

Sen ejderya anasısın kızııeemm. Anne terliği elinde bir ejderya. Uuu akrep ateşi bebeyim, yanıyosun Loreth bacım.

Bir de şey jdjdj bir yabancı misafirimiz vardı çocuğu hasta oldu ishal var kusma var ateşi var karın ağrısı var....
Kadının yaptığı şeyler sürekli duş aldırıyordu bebeğiyle yatıyordu oynuyordu ek şeyler yedırıyordu

asla doktora gitmedi ilaç kullanmadı ama çocuk zor iyileşti ama iyileşti

bunu çok begenmiştim

Benim kafadansın odtülü doktorcum.
Karaciğer ve böbrek sorunu yaşamamak için minimumda ilaç alırım.
Onun yerine ağrı kesici olarak pc oyunlarını kullanıyorum.
Bu bir araştırma, insan psikolojisi üzerine.
Pc oyunları, insanın ağrı algısını azaltıyor, çünkü aklın ağrında olmuyor, odak değiştiriyorsun.
Baş ağrısı için ne kadar geçerli tartışılır, göz dinlenmek ister onda 3nity 'cım, ekrandan biraz korumalısın kendini.
Ama ilginçtir ki bana iyi geliyor oyun, eğlenirken ağrılarım gidiyor.

aferin ablacığım sonra hurmalar tırmalıyor çünkü
Ayrıca hep derim türk insanı sabırsız oldugundan hemen ilaca sarılıyor

aferin ablacığım sonra hurmalar tırmalıyor çünkü
Ayrıca hep derim türk insanı sabırsız oldugundan hemen ilaca sarılıyor

Türk insanı sabırsız değil, çok şeye sabrettiği için artık canına mecali kalmıyor.
Bir ingilteredeki gibi hayat Türkiye'de olsaydı, öyle bir ekonomik güvence, düzen tadımızdan yenmezdik.
Hastaneye gelen, "Kısa kes, nelere katlanıyorum, ilacımı yaz beni sal" bıkkınlığı ile geliyor artık; doktorlar da bu bıkkınlıkta zaten. Herkes bıkkın, ama sabırda da. Çok ilginç bir milletiz, bunu hep söylerim. Nasreddin hoca dönemini yaşıyoruz sanki, herkesten espri çıkıyor... Bakalım "Mevlana"(!) dönemi ne zaman gelecek. :)
Seviyeyi yükselttim.

Bi daha indirin.
Konuya bile med cezir(!) yaptırıyoruz ülen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…