Şimdi benim üçüncüyü neden istediğimi anladın umarımO senin güzelliğin arkadaşım, maşallah diyeyim.
Hiç yalan olur mu? Tabi ki bebekler rızıklarıyla gelir. Hatta benim bebeler mükemmel oldukları için kişisel yatırım hesaplarıyla, fonlarıyla, iskanı alınmış evlerinin tapularıyla, kendi arabalarına atlayıp öyle geldiler. Gözümü açtığın için teşekkür ederim. Şuan 4.yü düşünüyoruz.
Kafatasımı nereden açacağımı söyleyemedigine göre nöroloji ve nöroşirurjiyi de eledik
Üroloji diyorum ben. En iyi ürolojiyi yapar. İlgi alanı.Kafatasımı nereden açacağımı söyleyemedigine göre nöroloji ve nöroşirurjiyi de eledik
Ohooo onun haberini ben birkaç sayfa önce vermiştim ya.(ay şom ağzıma terlik vurasım geldi, dur vurup geliyorum)
Terliğin ikincisi sahibini buldu.
Bu topikte zengin bir arkadaşın var onunda sırrını öğrense ckddj senden halliceydi en sonBen nasıl zenginim sanıyorsun?
Sırrımı da öğrendin
Hadi iyisin.
Tamamen bagısıklıgıma djdjdj şans vermek amacıyla
Ve ayrıca derler ya ilacı zehirden ayıran tek şey dozudur diye
Karaciğerde metobolize ediliyorlar illaki zarar verıyorlar
dayanabılecegım bir şeyse tercih etmıyorum ben ama sadece ben bu
Benim kafadansın odtülü doktorcum.
Karaciğer ve böbrek sorunu yaşamamak için minimumda ilaç alırım.
Onun yerine ağrı kesici olarak pc oyunlarını kullanıyorum.
Bu bir araştırma, insan psikolojisi üzerine.
Pc oyunları, insanın ağrı algısını azaltıyor, çünkü aklın ağrında olmuyor, odak değiştiriyorsun.
Baş ağrısı için ne kadar geçerli tartışılır, göz dinlenmek ister onda3nity 'cım, ekrandan biraz korumalısın kendini.
Ama ilginçtir ki bana iyi geliyor oyun, eğlenirken ağrılarım gidiyor.
Ben de içmiyorum, dayanamayacak durumdaysam ancak.Kendi adıma konuşayım başım çatlasa da ilaç kullanmam
Antibiyotik kullanmam ben
aferin ablacığım sonra hurmalar tırmalıyor çünkü
Ayrıca hep derim türk insanı sabırsız oldugundan hemen ilaca sarılıyor
Ahahahahsh never, beni etiketlemediğin için onore oldum, sağol cınım
OyuncuymuşBu kim la.
Serel yereliiiiiiiBu kim la.
Bak yeni nesil nasıl biliyor.Serel yereliiiiiii
Sen de mi düşünüyosun?Ahahahahsh never, beni etiketlemediğin için onore oldum, sağol cınım
Vander için yazsak
Ahahahah, genetiğimi aktarabilirim onayı verdiğini sanmıştım halbukisi, gol yemişim meğerSen de mi düşünüyosun?Hemen ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?