- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Serel yereliiiiiii
Kadın haklı. Dağılabilir miyiz?
Kızın sesi çok iyi, gerisini bilemiicimSerel yereliiiiiii
Basteddd. Odtülü.
Nereye gitcen kız kır dizini otur işte şurdaKadın haklı. Dağılabilir miyiz?
Ben de begenıyorum sesini ve bir şeyler yapmaya çalışmasınıKızın sesi çok iyi, gerisini bilemiicim
Yaklaşık 50 sayfa düksüz konuşabilirseniz ben *mneyi çağırmayı düşünüyorum kısmetse
Napcan, ona özel şov mu?Yaklaşık 50 sayfa düksüz konuşabilirseniz ben *mneyi çağırmayı düşünüyorum kısmetse
Dağılabilir miyiz derken, psikolojik olarak yani.Nereye gitcen kız kır dizini otur işte şurda
Dağılabilir miyiz derken, psikolojik olarak yani.
Eki Görüntüle 2614344
O kim ayol?Yaklaşık 50 sayfa düksüz konuşabilirseniz ben *mneyi çağırmayı düşünüyorum kısmetse
Kafa gidik kızda, bir ara çok merak edip incelemiştim yaptığı işleri.Ben de begenıyorum sesini ve bir şeyler yapmaya çalışmasını
Ama insan olarak pek begenmıyorum yanı 6. His arkadaşım olmazdı sanırım
dkjdd benden guzel uzun sesi guzel neden arkadaşım olsun oh be
Emine galiba?O kim ayol?
Müdür yardımcısı mı?
Sen çağıracaksın da bakalım o gelecek mi? Ayrıca o kim? Ve bizi kendine layık görmüyor musun? Daha bir çok sorum var ama birden yüklenmek istemiyorum.Yaklaşık 50 sayfa düksüz konuşabilirseniz ben *mneyi çağırmayı düşünüyorum kısmetse
Ben de sevındım banyodaki halı ya hanıııAlicja eşim bime uğramış ve gelirken eve ne almış biliyonnu
Koptum şu an..
Eki Görüntüle 2614353
Banyodaki shaggy halıdan nefret ediyordu "Temizliği zor bunun" diye. Bunu almış haberim yok, halıya bakıp güldüm ya la deli deli
Sana küçük sürprizler yapıyor işte ne güzelAlicja eşim bime uğramış ve gelirken eve ne almış biliyonnu
Koptum şu an..
Eki Görüntüle 2614353
Banyodaki shaggy halıdan nefret ediyordu "Temizliği zor bunun" diye. Bunu almış haberim yok, halıya bakıp güldüm ya la deli deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?