- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.603
- 598
- 35
Çeyizime alıp görmeye gelen teyzelere çeyiz sereceğim bu halıyıBütün ihtiyacın olan şey bir halıda toplanmış elbete mutlu olacan makarnadaki gibi
Bütün ihtiyacın olan şey bir halıda toplanmış elbete mutlu olacan makarnadaki gibi
Sen o zamana kadar o halıyı 1000 kez kullanmış olursunÇeyizime alıp görmeye gelen teyzelere çeyiz sereceğim bu halıyı
Kavimler göçü vol 2
AhahahaÇeyizime alıp görmeye gelen teyzelere çeyiz sereceğim bu halıyı
1000 mi kez? Ayol o kadar imkan olsa hepsini aynı halının üstünde mi değerlendiririm, sen de yani ahdhahSen o zamana kadar o halıyı 1000 kez kullanmış olursun
Çıkarılacak yuzu kalmaz halının
Ay gelsinler nolacaksa olsun daraldım ben artık.Uzaylılar geliyormuş arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
Ya biscolata erkekleri gibi şeyler çıkarsa?Ay gelsinler nolacaksa olsun daraldım ben artık.
Dikkat etsinler de Gora'da Komutan Logar'ın büyükbabasına olanlar olmasın
Gündemi takip etmiyorlar herhalde. Şimdi mi gelinir?Uzaylılar geliyormuş arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
Şimdi gelecek tabi ne zaman gelecek? 2020 mükemmel bi yılGündemi takip etmiyorlar herhalde. Şimdi mi gelinir?
Arkadaşım önden salmışlar gibi ayıplı kelimeler yakışmıyor mu bu sayfaya? Ayrıca tamam virüs dış mihrakların nanesi ama o kadar da dış değil. Bence halimize acıyıp yardım getiriyor olabilirler. Ben uzaylı olsam öyle yapardım çünkü. Gerçi Mustafa Topaloğlu hepimiz uzaylıyız diyor ama şuan o kadar felsefik konuşmaların havasında değilim.Şimdi gelecek tabi ne zaman gelecek? 2020 mükemmel bi yılVirüsü önden salmışlar bizi zayıflatmak için.
Salmak kelimesi nasıl ayıp olabilir ki?Arkadaşım önden salmışlar gibi ayıplı kelimeler yakışmıyor mu bu sayfaya? Ayrıca tamam virüs dış mihrakların nanesi ama o kadar da dış değil. Bence halimize acıyıp yardım getiriyor olabilirler. Ben uzaylı olsam öyle yapardım çünkü. Gerçi Mustafa Topaloğlu hepimiz uzaylıyız diyor ama şuan o kadar felsefik konuşmaların havasında değilim.
Elindeki ateş de senin ateşinin sembolizmi mi?Biraz daha devam ettim buna da bu arada:
Eki Görüntüle 2614385
Saçları yaratık gibi olsun istedim sanki kafayı emcükleyen hayali bir şey gibi.
Gizli mesajı emcük olan resim yaptımIdrakyollariiltihabi
İşte bunlar hep zeks.
Elindeki ateş de senin ateşinin sembolizmi mi?
Elinde ateş yok, elinin kendisi ateş bizzat, alevin içindeki barnahları gör, tutmuyor, yanıyor yanıyor.
Arkadaki tutacak, boynunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?