Coronasavar

Uzaylılar geliyormuş arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?

O da yetmez füze atın diye espri yapacağım ama bir rivayete göre de:

Söyle bir şey var
Belki de uzaylılar bunu almaya geliyordur.
Hani yeterince milliyetçilerse vatanlarının topraklarını kaptırmak hoşlarına gitmemiş olabilir.

Ooo benim doktorun kafadansin.
Ben de senin kafadan.
Çocuklarıma kullanmam gerekli olmadıkça.
Ateş düşürücü bile.
Bağışıklık kazansinlar vücutları mücadele etsin biraz.
Kendime de.
Baş ağrım olunca sadece dayanamayıp alıyorum ağrı kesici.

A dostlar, beni kurtarin. Siyaset meydanina daldim. Halen malum partiyi savunanlar var ya! Elim titredi sinirden yav.

Cabuk dük konusmasi yapin unutayim bu durumlari

Basildik mi?
Noldu?

Tesadüf etti öyle, direkt kapıda "O neydi gız" oldum, dejavu oldum güldüm. :)

Sinirlendim de az. Ben bu evden eşya çıkarmaya, yük azaltmaya çalışırım, adam inatla doldurur. Bir yere gider bir şey almaya, yanında bir başka şeye denk gelirse illa onu da alacak. Genelde elektronik şeyler alırdı. Geçenlerde a hat in time oynuyorum diye oyun kolu almış gelmiş. Şimdi içine doğmuş gibi "Gördüm aldım" dedi. Bambu diil bizimki ama

A dostlar, beni kurtarin. Siyaset meydanina daldim. Halen malum partiyi savunanlar var ya! Elim titredi sinirden yav.

Cabuk dük konusmasi yapin unutayim bu durumlari

@GangstaWalk bana dolmalarini yeniden atar mısın?!
Kaydetmeyi unutmuşum.

Kötü zamanda vizyona girdi.

Aklıma da geldi biliyor musun; "Bu kız nasıl üzülmüştür filmine, hayali nasıl kırılmıştır kim bilir?" diye. Ama merakla bekleyeni de boldu. Bence bunun devamını telafi gibi çekecekler şu Corona bi bitsin gitsin, Şahan'ın Recep İvedik'i gibi olacak. Öyle bir karakter. Zaten Şahan ile çalışıyorlarmış. Espri anlayışı fazla sığ ve kaba gelebilir ama ben tipleme komedilerini de ayrıca sevdiğim için, yerli tespitler, karikatürize karakterler sanki karikatür dergisi almış da salak salak gülüyormuşum gibi hoşuma gidiyor. Zeka kasmaya gerek yok, dümdüz gülmece.

Cem Yılmaz'ın filmleri de tipleme ama onda biraz daha akıl istiyor, o da farklı bir tat.
Ata'nın komedileri de seviyorum Demet Akbağ ile bir araya geldikleri. Takım gibi hepsi; hepsinde ayrı bir tat var.

aidan
dük
seksi
hot
aidan
dük
dük

Sen bizi dükümüz için kullanıyorsun hea. Kendimi kirli hissettim şoan. Hem başka topiklerle bizi aldat, hem de doyama gel dük iste. Başga?

Ben en çok Yasemin i sevdim valla.
Türkiye'deki her insan tipinden bir video var nerdeyse.
En sıcak ve en doğalı bu geldi.
Merak ediyordum o yüzden.
Uzulmustur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…