Napcan, ona özel şov mu?
Anlamadım halı mı dokuyacan adına kilim mi
Geleceklerse az beklesinler bari karantina kalksın da iki eğlenek ondan sonra gelsinler. Yıldım.O da yetmez füze atın diye espri yapacağım ama bir rivayete göre de:
Eki Görüntüle 2614397 Eki Görüntüle 2614398
Söyle bir şey var
Belki de uzaylılar bunu almaya geliyordur.
Hani yeterince milliyetçilerse vatanlarının topraklarını kaptırmak hoşlarına gitmemiş olabilir.
Uzaylılar geliyormuş arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
O da yetmez füze atın diye espri yapacağım ama bir rivayete göre de:
Eki Görüntüle 2614397 Eki Görüntüle 2614398
Söyle bir şey var
Belki de uzaylılar bunu almaya geliyordur.
Hani yeterince milliyetçilerse vatanlarının topraklarını kaptırmak hoşlarına gitmemiş olabilir.
Sunumsuz yakalanmamayı.
Alicja bu ara donsuz gezme kuzum, nolur nolmaz, tedbirini al sen.
Ooo benim doktorun kafadansin.Bir de şey jdjdj bir yabancı misafirimiz vardı çocuğu hasta oldu ishal var kusma var ateşi var karın ağrısı var....
Kadının yaptığı şeyler sürekli duş aldırıyordu bebeğiyle yatıyordu oynuyordu ek şeyler yedırıyordu
asla doktora gitmedi ilaç kullanmadı ama çocuk zor iyileşti ama iyileşti
bunu çok begenmiştim
Basildik mi?Alicja eşim bime uğramış ve gelirken eve ne almış biliyonnu
Koptum şu an..
Eki Görüntüle 2614353
Banyodaki shaggy halıdan nefret ediyordu "Temizliği zor bunun" diye. Bunu almış haberim yok, halıya bakıp güldüm ya la deli deli
Kötü zamanda vizyona girdi.Şu filme gidemedim diye üzüldüm ya. :/
Bu karakterin filmini merakla bekliyordum, instadan bakıyordum.
Basildik mi?
Noldu?
Kötü zamanda vizyona girdi.
Aç bakim... Elini. : p@GangstaWalk bana dolmalarini yeniden atar mısın?!
Kaydetmeyi unutmuşum.
aidanA dostlar, beni kurtarin. Siyaset meydanina daldim. Halen malum partiyi savunanlar var ya! Elim titredi sinirden yav.
Akşener'den Erdoğan'a: Maaş yetmez, o Katar uçağını hemen bağışla
Yasak olursa bununda belirli kriterlirin olması lazım. Mesela alışveriş işi belli saatte olacak,böyle uygulanırsa salgın daha azolur. Yardım konusundada nedende ümitli olamıyorum. Neden yardım konusunda ümitli değilsiniz? Sütten dili yanan bırak yoğurdu dondurmayı üfleyerek yer. Keriz...www.kadinlarkulubu.com
Cabuk dük konusmasi yapin unutayim bu durumlari
A dostlar, beni kurtarin. Siyaset meydanina daldim. Halen malum partiyi savunanlar var ya! Elim titredi sinirden yav.
Akşener'den Erdoğan'a: Maaş yetmez, o Katar uçağını hemen bağışla
Yasak olursa bununda belirli kriterlirin olması lazım. Mesela alışveriş işi belli saatte olacak,böyle uygulanırsa salgın daha azolur. Yardım konusundada nedende ümitli olamıyorum. Neden yardım konusunda ümitli değilsiniz? Sütten dili yanan bırak yoğurdu dondurmayı üfleyerek yer. Keriz...www.kadinlarkulubu.com
Cabuk dük konusmasi yapin unutayim bu durumlari
Ben en çok Yasemin i sevdim valla.Aklıma da geldi biliyor musun; "Bu kız nasıl üzülmüştür filmine, hayali nasıl kırılmıştır kim bilir?" diye. Ama merakla bekleyeni de boldu. Bence bunun devamını telafi gibi çekecekler şu Corona bi bitsin gitsin, Şahan'ın Recep İvedik'i gibi olacak. Öyle bir karakter. Zaten Şahan ile çalışıyorlarmış. Espri anlayışı fazla sığ ve kaba gelebilir ama ben tipleme komedilerini de ayrıca sevdiğim için, yerli tespitler, karikatürize karakterler sanki karikatür dergisi almış da salak salak gülüyormuşum gibi hoşuma gidiyor. Zeka kasmaya gerek yok, dümdüz gülmece.
Cem Yılmaz'ın filmleri de tipleme ama onda biraz daha akıl istiyor, o da farklı bir tat.
Ata'nın komedileri de seviyorum Demet Akbağ ile bir araya geldikleri. Takım gibi hepsi; hepsinde ayrı bir tat var.
Dükün varsa ben de kullanabilir miyim tatlı şey?Sen bizi dükümüz için kullanıyorsun hea. Kendimi kirli hissettim şoan. Hem başka topiklerle bizi aldat, hem de doyama gel dük iste. Başga?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?