Coronasavar

Şu filme gidemedim diye üzüldüm ya. :/

Bu karakterin filmini merakla bekliyordum, instadan bakıyordum.

Reklami yarisinda biraktim, film ne kadar kötüdür kim bilir. Sasirdim senin bunu begenmene aslinda.

Kadinin yüksek volumlu sesi asiri irite edeci. Bizim insan karikatür/parodi islerini tam beceremiyor gibi. Mesela Sacha Baron Cohen'in Ali G, Borati felan var. Adam harika yapiyor! Senaryolari saçma olsada, bir mesaji var.

Bizimkisi saçma sapan senaryo, esperinin bir türlü gelmemesi, mizahi kasmak ile kaliyor. Recep Ivedik, iste neydi o Ezgi Molanin filmi, onlar gibi karakterlerden açikçasi nefret ederim. Mizahi öldürüyorlar.

Ben baktım konuya, siyaset göremedim, pehlivan güreşi gördüm. Siyaset konuşmayı sevmem ama pehlivan güreşine bayıldığım da söylenemez. Ve senin ne işin var oralarda öyle?

Ve şimdi mevzu o değil yalnız. Mevzu şu; biz herkesle fotoğraflaştık, kendimizi özel mesajlarla deşifre ettik, seni neden göremiyoruz?

Selam çakıp gidiyorum.
Bebeleri uyutup geleceğim
Çok şey etmeyin, okuyamıyorum
Benimkiler uyuyalı 1 saat oldu desem ağlarsın bence. Belki de ağlamazsın ama olsun.

Tabi biz kimiz ki çocuklarımız erken uyusun, yalan dünya

Var ya olm yapıyoz ya işte labda. Gırbaç ve kelepçe durumunda bugünkü raporları vermedin; görüyorum ki ağız topu sayımızda eksilme var.
Hocam herkes evine stok yapmış ne yazık ki top tedarik edemiyoruz. Var olanları idareli kullanırsak yine de yeter.
Bundan sonra herkese zimmetleyerek verelim sonra karışıyor.

Kırbaçları dün yıkamıştım bugün kurudular.

Kelepçelerin de kilit kısımlarını yağlamıştım onlar da hazır. Depoda birkaç tane tüylü de buldum, onları da getireyim mi?

Sen bizi dükümüz için kullanıyorsun hea. Kendimi kirli hissettim şoan. Hem başka topiklerle bizi aldat, hem de doyama gel dük iste. Başga?

Yok efenim, öyle birsey olurmu? Yani sizi karakteriniz için, efenime söyleyim, akliniz için, zekaniz içinde seviyorum.

Yani dük bu konuda sadece bir bonus heaa

Bence can veriyorlar. Bizim kültürün taş devri mizahı. Ardından gelen ise Ata Demirer orta çağ, Cem Yılmaz modern çağ. Her çağa gülüyorum. Benim ilginç bir yelpazem var; seçiciliğim azdır.
Gider cenazeli kara mizaha da gülerim.

Yabancı filmlerde de taş devri mizahı vardır mesela, höyküre höyküre gülerim.
Ace Ventura serisi mesela, Jim'in. O kültürün Recep İvediğidir. Ona da çok fena gülerim.

Orta çağ iki fıstık mesela, siyahilerin oynadığı komediler iyidir:

Edi Mörfi vb.

Modern çağ, daha diyalog güldürüdür.

Klasikler vardır bir de; Kemal Sunal, Şener Şen vb.
Onda da Jim esintisi bulurum, Salak ile Avanak bir klasiktir mesela, Şaban ile Ramazan gibi.
Hangi çağ sana daha komik geliyorsa onu seçersin, bana tüm çağlar komik geliyor, hepsinde bir şey buluyorum kendime dair. Benim espri anlayışım böyle şekilleniyor, dengeli besleniyom :))

Biri ne hikmetse! gidip siyaset meydaninda baska bir konuda benim mesajimi begenmis. Bende bakim o taraf ne alemde diye. Sonra bir baktim içine düstüm mesaj üzerine mesaj yaziyorum.

Sonra siz aklima geldiniz, vallahi sizi birakip ban yemek istemedigimden dolayi biraktim. Hemen solugu burda aldim. Cikolatali bir pankek ve sizler ile biraz kendime geldim gibi :)

Ve gizem önemli canim. Gizem candir.

aidan
dük
seksi
hot
aidan
dük
dük

Hemen imdadına koştum ama ne yazık ki fark edilmedi bu çabam

Yooog kusura bakma Gangsta bacim fakat Recep Ivedigi, çok sevdigim Dumb&Dumber ile ayni kategoriye koymak yanlistir. Dumb&Dumber bir efsane! Kim istemez hamburger araba?!

Simdiye kadar hiç Recep filmini izlemedim, izlemem de. Yani elbette her mizah, düsündürücü, üst düzey olmasina gerek yok fakat Recep cidden bombos ama. En fazla 15 dakikalik skeç olabilir ondan ve adam gitmis 5-6 film yapmis .

Ki oysa Sahan eskiden çok yetenikliydi. O programinda ne güzel skeçler vardi aslinda.

Neyse birbirimizi kirmayalim, renkler ve zevkler tartisilmaz diyelim

Şu kızda ki hevesin yarısı bizde olsaydı, bu deney çok başka olurdu.
Harcanıyorsun burada, üzülüyorum.

Şu kızda ki hevesin yarısı bizde olsaydı, bu deney çok başka olurdu.
Harcanıyorsun burada, üzülüyorum.

Recebin götünü zor sığdırdığı bedeninin yarısı dışarıda kalan mini arabası gibi değil mi? :)))
Hepsinin bir matematiği var, yapıyorlar, pişiyor. Gülmek kısmı da yemek kısmı; espriyi yersin tadı hoşuna giderse gülersin.
Kırılınacak bir şey değil kuzum, tabi ki zevkler. Ama benim için matematik olarak aynılar. Kültür farkı giriyor araya, o kadar, bu şahsi yorumum. :)

Ayrıca ace ventura karakteri = Recep didim.
Şaban, Ramazan, Maho gibi klasikler = Salak ile avanak didim hacıt
Benim için tabi.

Ya bizim memleketin siyasi parti muhabbetleriyle, futbol takımı muhabbetleri birbirine benziyor. Böyle körü körüne bir adanmışlık, bir holiganlık. Oturup da konuşulmuyor ki... Ezber laflar. O yüzden hiç bulaşamam vallahi. Hele internet üzerinden mümkün değil. Yüz yüze bir derece konuşulabilir.
Gizem konusunda yorumum yok, hoşuma gitmeyen şeyleri duymamış gibi yaparım çünkü.

Eee tembeller ne oluyor bu arada? Benim ihtiyacim yokmu?

Gerçe kirbaç mirbaç ile isim zaten olmaz. Sirf dük yeterlidir
Ahaha kırbacı isteyenlere seçenek olarak sunarız.
https://giphy.com/j4LYyhtYVh8Q
Ben labı sizin üzerinize kilitliycim en son; "Dükü üretene kadar çıqış yoqq" Hoop geldik mi Saw 2
Lab hocanız testere (balığı, pantolondaki) çıktı.
Başka bir gif koymak istedim de neysse
https://giphy.com/L0sb7kpD21PHhkEkL8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…