- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ahaha kırbacı isteyenlere seçenek olarak sunarız.
https://giphy.com/j4LYyhtYVh8Q
Başka bir gif koymak istedim de neysse
https://giphy.com/L0sb7kpD21PHhkEkL8
Bak nasıl biliyor, nasıl aklına aynı şey geliyor. YılaaannnAnladım ben onu deney tüpünde duramayan köpüklüyü de mi?
Seni seniii... Fenasın karrşim fena.
Noldu noldu?Şu dün geceki mantarlı videoyu kocaya göndermemek gerekiyomuş. Kesin bilgi.
Bu kötü bir şey mi?Meşajını aldım deyip geldi
Bilimlen sehsi karıştırmayın!!!2!!2!!!Meşajını aldım deyip geldi
Hangi video o ya ben nasıl kaçırdım? Neyse ayıplıysa göndermeŞu dün geceki mantarlı videoyu kocaya göndermemek gerekiyomuş. Kesin bilgi.
Hadi yaMeşajını aldım deyip geldi
Bilimsel sekis yapıcaz.Bilimlen sehsi karıştırmayın!!!2!!2!!!
Eğer amaç oysa kötü değil tabi de o an bunu amaçlamıştımBu kötü bir şey mi?Mantar şeysi ne bilmiyorum ama o kısmı öğrenmesem de olur gibi hissediyorum.
Hanıma atıcaksın evet biliyoruz.Hadi ya
Dur ben de atayım nolacak bakalım. BEYİME değil şimdi yine oraya çekersiniz
Bilimsel sekis yapıcaz.
Hoşlandığım beyeHanıma atıcaksın evet biliyoruz.
Olmaz öyle şey. Sadece üremek için sehs yapabilirsiniz. Onda da sadece gerekli yerler birbirine dokunacak.Bilimsel sekis yapıcaz.
Ay demeeee hep yanlışmııışşOlmaz öyle şey. Sadece üremek için sehs yapabilirsiniz. Onda da sadece gerekli yerler birbirine dokunacak.
Ya bizim memleketin siyasi parti muhabbetleriyle, futbol takımı muhabbetleri birbirine benziyor. Böyle körü körüne bir adanmışlık, bir holiganlık. Oturup da konuşulmuyor ki... Ezber laflar. O yüzden hiç bulaşamam vallahi. Hele internet üzerinden mümkün değil. Yüz yüze bir derece konuşulabilir.
Gizem konusunda yorumum yok, hoşuma gitmeyen şeyleri duymamış gibi yaparım çünkü.
Biz kaç sayfadır ne konuşuyoruz?Bi sn yaa şu an.. olamazşu an dank etti kızlar çok çok özür dilerim Lyanna Mormont cilek.yagmuru AbsolutPromise @Vander biz burda böyle fütursuzca 1052 sayfadır düklü müklü muhabbetler yapıp gülüp eğleniyor şakalaşıyoruz. Bizlerin hevesini alacak ekipmanımız var peki ya sizler? Sizi hiç düşünmedik, bu kızcağızlar bunca konuşmanın üstüne ne yapacak? Ne olur affedin
Meşajını aldım deyip geldi
Yolladım hadi hayırlısıHadi ya
Dur ben de atayım nolacak bakalım. BEYİME değil şimdi yine oraya çekersiniz
Evde... yapıyor...derken.?Biz kaç sayfadır ne konuşuyoruz?
AbsolutPromise 'in de ekipmanı var ama. cilek.yagmuru da evde yapıyor. Vanderle ben kaldım açıkta
Bi sn yaa şu an.. olamazşu an dank etti kızlar çok çok özür dilerim Lyanna Mormont cilek.yagmuru AbsolutPromise @Vander biz burda böyle fütursuzca 1052 sayfadır düklü müklü muhabbetler yapıp gülüp eğleniyor şakalaşıyoruz. Bizlerin hevesini alacak ekipmanımız var peki ya sizler? Sizi hiç düşünmedik, bu kızcağızlar bunca konuşmanın üstüne ne yapacak? Ne olur affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?