- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
Ay yok onun ki sevimli değilMeryem Uzerli Türkçesi de var
Educatedear'ın çoğu videosuna çok gülüyorum.
Gereksiz Sansür serisinin ilk videosu da benden olsun
Not: Video hiçbir küfür içermemektedir.
Risk seninAraya kaynatırsanız Heri serisini ekleyeyim diyorum? Küfürlü ama?
Ahah benim Decathlon'un binicilik reyonunda kırbaçları çekip "ulan yanlış mağazaya mı geldim" falan diye göndermişliğim var tüm ailemin göreceği şekilde. Alıştılar bana, şaşırmazlar muhtemelen
Balım çok şeker. Bazen diyorum benim kocam öyle fotolar çekip koysa ben nasıl yamuk yumuk çıkarım, kadın ne hoş çıkıyor
Meryem Uzerli Türkçesi de var
Risk senin
Youtubedan bak Tayfun Yılmaz, uydurmasyon dublajın öncüsüdür TRde.
Yüzüklerin efendisi ve Grinin 50 tonu dublajları da var.
Remix adam (Educatedear) da siyasi gider, iyidir o da; Remix adam da klasiktir:
Ahah ben seviyordum Meryem'in kırık Türkçesini.Şöyle mi?
Ben öyle bir şey paylaşsam şoka girerler. Kardeşimi benden daha fena sanıyorlar ve çok yanılıyorlar
Risk budur:
Boş kağıt verdik hadi bakalım 100 alacağuk.
Abov atıştınız he miBugün kimse dük demediyse ben kocama çemkirirken dedim. "başlarım senin erkekliğine. Çükün var diye hizmet mi bekliyorsun" dedim. Dük kısmında da elimle işaret yaptım. Hayır yani eksiklik olduysa kullanımı konusunda, ben kullandım bilginiz olsun.
Ahah ben seviyordum Meryem'in kırık Türkçesini.
Onun Ozan Güven'le bir filmi var, Annemin Yarası diye. Ay o film bana çok koymuştu ya, hala düşündükçe içim sıkışıyor şimdi spoiler vermemek için anlatamayacağım şeylerden ötürü.
Yok bana tüm sülale alıştı herkes, gülüp geçiyorlar.
Heri sevgim mi, sırf küfürle güldürüyü sevmemem mi bilmiyorum ama çok da bayılmadım. Yine de güldüğüm yerler oldu, hakkını vereyim
Abov atıştınız he mi
Bugün kimse dük demediyse ben kocama çemkirirken dedim. "başlarım senin erkekliğine. Çükün var diye hizmet mi bekliyorsun" dedim. Dük kısmında da elimle işaret yaptım. Hayır yani eksiklik olduysa kullanımı konusunda, ben kullandım bilginiz olsun.
Of İdrak en gıcık aldığım konulardan biri. Dini yazmıyorum bu nickle, o daha eski nickimde biraz milleti kışkırttığım halimdi, fikir akıtmak için kendimce çatışmaya giriyordum ama senin adamı bu yönden vuracaksın bence idrak varsa yatkınlığı. Atacaksın önüne bi "Kadının hakları"nı. Oku adam ol diyeceksin çünkü bu hizmet karşılıksız yapılmaz. Oradan vur biraz inancı neyim varsa. Kaldırsın götünü. Sonra da milliyetinden vur kadın-erkek birlikte yol aldılar yan yana atlar üzerinde diye gir ulen ciddili, oturt karşına. Dinsizin hakkından imansız gelir; vur inançlarına vur milliyetçiliğine bi kendine gelsin ne bu canım? Hakkımı vermediğin her gün, imanını sorgula diye de indir.
Tembel ağzı hayra açık olmayan adam hiç sevmem hiç.
Saydırdım epey zaten. Yetti artık çünkü. Yeterince sakin kaldım aman anasından böyle görmüş, aman kültürü böyle diye. Ama bu kadar da olmaz artık. Kıçı yapıştı oturduğu yere ya. Tamam ben de sabahtan akşama çılgınlar gibi iş yapmıyorum ama niye sadece ben yapıyorum onu anlamadım. Götünün kenarıyla iki iş yapınca işten sayıyor yaptığını. Ya da "ben de yapayım bir şey varsa" diye oturduğu yerden sorunca iyilik sanıyor bunu. Beyinsiz misin sen görmüyor musun ne iş olduğunu zaten, tek tek söylemem mi gerek sana. Bak bardak burada duruyor. Eğer beyinsiz değilsen onun yeri makine. Bak yerde yastık var. Geri zekalı değilsen onun yeri orası değil. Bak sofra hazırlanacak. Sihirle gelmiyor o tabaklar sofraya mal mısın? Dedim. Hala da sakinleşmedim.
Daha çok ben çemkirdim o da bu ağır oldu ama, ayıp ediyorsun ama dedi. Çünkü biliyor haklı olduğumu.
Dünden beri çılgınlar gibi başım ağırıyor. Bir ara heralde beynimde tümör var dedim öyle bir ağrı. Hiç böyle ağrım olmamıştı. Üstüne regl oldum. Sabaha kadar uyumadım. Uykusuz ve ağrılı bir halde öğlen dedim bir saat uyuyayım kendime geleyim. Benim sıpa on kere yanıma geldi. Hadi onda adamın suçu yok dinlemiyor lafını o tutmaya çalışsa da.
Tam uykuya daldım kayınvalide aradı. Sessize aldım. Bir daha aradı. Yine sessize aldım oğlunu aramayı akıl edemiyor geri zekalı. Sonra eşimi arayıp "neden açmıyor telefonlarımı" dedi hoparlör açık duyuyorum. Eşim de yatıyor o yüzden neden ısrarla arıyorsun sen de dedi. Bu sefer neden yatıyor diye sordu ama sorma biçimi öyle irrite edici ki hesap soruyor, merak etmiyor. Eşim de bağırdı avazı çıktığı kadar. Sana ne sana mı soracak yatarken diye. Neyse dedim artık uyuyabilirim. Yine kayınvalidem aradı. Bu sefer açtım. Niye yatıyorsun ne oldu dedi. Korona oldum ondan dedim. Şoka girdi bir süre. Ne oldu anne niye ısrarla arıyorsun yatıyor dediği halde yine aradın kolun bacağın mı koptu ne oldu dedim. Kavga mı ettiniz yoksa merak ettim ondan aradım dedi. Yok etmedik hastayım sadece dedim. Kavga ettiniz kesin ne oldu dedi. He kavga ettik beni pıçahladı yara iyileşsin diye yatıyorum dedim. Gülmeye başladı bu sefer. Ama benim cinler iyice çıktı tepeme.
Neyse sonra susmuyor bir şeyler anlatıyor. Bir şekilde kapattım telefonu uyku falan kaçtı tabi. Sinirle kalktım bir baktım evi bok götürüyor. Su içtiği bardak peteğin üstünde, aburr cubur paketleri her yerde. Sinirle toplamaya başladım. Toplarken "ben acıktım ya yemek ne zaman yaparsın" dedi beyim.
Bak şu an hissedebilirsin o anki cinnet halimi. Ağzıma geleni saydım ben de. Felçli misin lan sen? Önünde çükün var diye iş yapamıyor musun? Geberir misin iki kap yıkasan ortalığı toplasan? Bak beni delirtme hasta olsan bir damla su vermem sana. Yapacaksın bu evde camış gibi yatarken sen de iş yapacaksın." dedim. Mevzuyu evde durunca gözüme batma mevzusuna getirdi. Evet batıyor dedim, sen çalışırken yaptığımız şey iş bölümü idi. Sen çalışıyordun ben de çocuk ve ev sorumluluğunu üstleniyordum ve şikayetçi değildim. Ancak şu an farkındaysan bir iş bölümü yok. Sen padişahsın ben köle. O lanet işine dönene kadar evdeysen her işi yapacaksın. Ya da ben de yapmıyorum. Geber açlıktan dedim.
Kalktı evi süpürdü. Az sakin ol regl olunca canavar oluyorsun dedi. Ben niye böyle detaylı yazdım bilmiyorum hala sinirliyim çünkü.
Haklısın delirmekte. Bir de bunlar hep üst üste oluyor.Saydırdım epey zaten. Yetti artık çünkü. Yeterince sakin kaldım aman anasından böyle görmüş, aman kültürü böyle diye. Ama bu kadar da olmaz artık. Kıçı yapıştı oturduğu yere ya. Tamam ben de sabahtan akşama çılgınlar gibi iş yapmıyorum ama niye sadece ben yapıyorum onu anlamadım. Götünün kenarıyla iki iş yapınca işten sayıyor yaptığını. Ya da "ben de yapayım bir şey varsa" diye oturduğu yerden sorunca iyilik sanıyor bunu. Beyinsiz misin sen görmüyor musun ne iş olduğunu zaten, tek tek söylemem mi gerek sana. Bak bardak burada duruyor. Eğer beyinsiz değilsen onun yeri makine. Bak yerde yastık var. Geri zekalı değilsen onun yeri orası değil. Bak sofra hazırlanacak. Sihirle gelmiyor o tabaklar sofraya mal mısın? Dedim. Hala da sakinleşmedim.
Evet evli olmak hayattan göçmek demekmiş ckfkkfkdkDaha çok ben çemkirdim o da bu ağır oldu ama, ayıp ediyorsun ama dedi. Çünkü biliyor haklı olduğumu.
Dünden beri çılgınlar gibi başım ağırıyor. Bir ara heralde beynimde tümör var dedim öyle bir ağrı. Hiç böyle ağrım olmamıştı. Üstüne regl oldum. Sabaha kadar uyumadım. Uykusuz ve ağrılı bir halde öğlen dedim bir saat uyuyayım kendime geleyim. Benim sıpa on kere yanıma geldi. Hadi onda adamın suçu yok dinlemiyor lafını o tutmaya çalışsa da.
Tam uykuya daldım kayınvalide aradı. Sessize aldım. Bir daha aradı. Yine sessize aldım oğlunu aramayı akıl edemiyor geri zekalı. Sonra eşimi arayıp "neden açmıyor telefonlarımı" dedi hoparlör açık duyuyorum. Eşim de yatıyor o yüzden neden ısrarla arıyorsun sen de dedi. Bu sefer neden yatıyor diye sordu ama sorma biçimi öyle irrite edici ki hesap soruyor, merak etmiyor. Eşim de bağırdı avazı çıktığı kadar. Sana ne sana mı soracak yatarken diye. Neyse dedim artık uyuyabilirim. Yine kayınvalidem aradı. Bu sefer açtım. Niye yatıyorsun ne oldu dedi. Korona oldum ondan dedim. Şoka girdi bir süre. Ne oldu anne niye ısrarla arıyorsun yatıyor dediği halde yine aradın kolun bacağın mı koptu ne oldu dedim. Kavga mı ettiniz yoksa merak ettim ondan aradım dedi. Yok etmedik hastayım sadece dedim. Kavga ettiniz kesin ne oldu dedi. He kavga ettik beni pıçahladı yara iyileşsin diye yatıyorum dedim. Gülmeye başladı bu sefer. Ama benim cinler iyice çıktı tepeme.
Neyse sonra susmuyor bir şeyler anlatıyor. Bir şekilde kapattım telefonu uyku falan kaçtı tabi. Sinirle kalktım bir baktım evi bok götürüyor. Su içtiği bardak peteğin üstünde, aburr cubur paketleri her yerde. Sinirle toplamaya başladım. Toplarken "ben acıktım ya yemek ne zaman yaparsın" dedi beyim.
Bak şu an hissedebilirsin o anki cinnet halimi. Ağzıma geleni saydım ben de. Felçli misin lan sen? Önünde çükün var diye iş yapamıyor musun? Geberir misin iki kap yıkasan ortalığı toplasan? Bak beni delirtme hasta olsan bir damla su vermem sana. Yapacaksın bu evde camış gibi yatarken sen de iş yapacaksın." dedim. Mevzuyu evde durunca gözüme batma mevzusuna getirdi. Evet batıyor dedim, sen çalışırken yaptığımız şey iş bölümü idi. Sen çalışıyordun ben de çocuk ve ev sorumluluğunu üstleniyordum ve şikayetçi değildim. Ancak şu an farkındaysan bir iş bölümü yok. Sen padişahsın ben köle. O lanet işine dönene kadar evdeysen her işi yapacaksın. Ya da ben de yapmıyorum. Geber açlıktan dedim.
Kalktı evi süpürdü. Az sakin ol regl olunca canavar oluyorsun dedi. Ben niye böyle detaylı yazdım bilmiyorum hala sinirliyim çünkü.
İyi ilk buldugunda artık bana verırsın ne diyeyim bir de lyanna var kdjddjdjAhh canım yazık üzüldüm bak haline ama yok burda kalmadı napalim olsa dükkan senin.
Yılda 3 çok fkfkdkdk yılda 3 çok onu bıle yakalayamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?