- 20 Kasım 2018
- 16.106
- 61.152
- 598
- 36
Düzen önemli bence deKimisinin düzeni o demek ki. Önemli olan sayısı değil niteliği zaten
Ama beni kapsamıyor
Annem o sistem bende de var afhah aynı şehirde olmadığınız sürece eşit duurmdayızAyrılsak da beraberiz bizonun da sistemini kurmuştuk ama bu süreç onu da bozdu
Mantar deyince hep aklıma
Şimdi beye gönderilecek şey var gönderilmeyecek şey varMantar deyince hep aklımaAbsolutPromise 'in mantarı geliyor
NeverOne bu da mantarlı ama beyine gönderme bence
Özer Aydoğan'ı çok severim. Kafası çok garip çalışıyor bence
Ben de atayım:
Eki Görüntüle 2614795
Eki Görüntüle 2614791
Eki Görüntüle 2614799
Ben bu akşam mantar yiyeceğimMantar deyince hep aklımaAbsolutPromise 'in mantarı geliyor
NeverOne bu da mantarlı ama beyine gönderme bence
Düzen önemli bence deHem nitelik hem sayı birlikte olunca en iyisi oluyor kardeş.
Ama seni kapsamıyorsa sen de git absolut'un tarafına, beni iyice yalnız bırakın. Kader ortağı dedik hale bak.
Annem o sistem bende de var afhah aynı şehirde olmadığınız sürece eşit duurmdayız
Çok iyi. O sert erkek tiplemeli karikatürlerine hele bayılıyorum.
Kadınları bile erkek tip çiziyor ya o da ayrı bir espri
Aynen, fareler bile o tipte
Hani geniş çeneli oluyor ya çizgi romanlarda süper kahramanlar; öyle çiziyorlardı, Batman suratı gibi hepsi hatırlıyor musun? Adamların, kadınların, farelerin her şeyin hepsi "Batman" surat.
Ayy evet
Ama bunların hepsi hem batman surat hem de hepsi göbekli
Afiyet olsun kardeş, güzelce doyur karnınıBen bu akşam mantar yiyeceğim
Beyenmedim.Ya biz günün 16 saati birlikteyiz diyorum. Milletin kocasını gördüğünden daha çok görüyorum ben adamı. Yılda 3 defa mümkün mü
Nisan Hakan'ın instagramına çok gülüyorum benÖzer Aydoğan'ı çok severim. Kafası çok garip çalışıyor bence
Ben de atayım:
Eki Görüntüle 2614795
Eki Görüntüle 2614791
Eki Görüntüle 2614799
Oceans eleven a bağlamış, kayış kopmuş...Öf iyice saçmaladı la casa de papel. 2. Sezondan sonra bitecekti.
Ne yazık ki literal yazdım ben onuAfiyet olsun kardeş, güzelce doyur karnını
Bu arada senin mantarların gifi de varmış D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?