- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Benim sana akıl vermek gibi bir durumum olamaz, sen yeterince akıllısın; deve güdüyorsun işte. Ama nefrete kayarsan daha zor olur bu süreç. Bir ara yolunu ayırmayı düşünüyordun; hakkında hayırlısını diliyorum. Bir çileyse çekersin, bir seçenek varsa kullanırsın, bir yol varsa bakarsın, bir yol kalmadıysa "Buraya kadar" dersin, onun muhakemesi, hesabı sende olacağı için bana laf düşmüyor. Ama mümkün olduğu kadar kendini kasma. Gerekirse yemeği oğluna kendine yap geç. "Yapayım bir şey varsa" deyince, var, şunu yap de yapsın. Biraz öfkenden azalt, beklentiyi minimuma düşür; yapayım mı dediğinde o inadını biraz törpüle "Yap" de, yapsın affedersin eşek gibi; ondakini de sen çekiverme.
Alışkanlıkları değiştirmek kolay değil ki insanlar hakikaten ne ise o olarak kalıyor, değişmiyor tam manasıyla.
Ama en azından bu dip dibe kalmak zorunda olduğunuz süreçte "Evet iş var yap şunu" deyip kaldır, belki gerçekten göremeyecek kadar rahata alışıp bakar kör olmuştur.
Haklısın delirmekte. Bir de bunlar hep üst üste oluyor.
İnsan başı ağrırken zaten huysuz oluyor, üstüne kv, üstüne kocan.
En azından içinde ne varsa dökmüşsün, kendi kendine düşünüp durmaktansa adamın yüzüne söylemek de bir dereceye kadar rahatlatıyor insanı.
Ben senın huysuz oldugunu dusunmuyorum açıkcasıEvet ben de çok gergin ve huysuzum. Her şey de üst üste geldi aha da patladım. Ağzıma dilime sağlık pişman da değilim. Az daha otursaydı kıçına çivi çakıp sabitleyecektim koltuğa.
Evet sinir bozucu olanı da bu. Rahata alıştı. Ama büyük ölçüde benim suçum bu. Hastalıktan geberirken bile ben kendime yeterim ben ayakta kalırım, ben muhtaç olmam ben çocuğuma bakarım dediğim ve yaptığım için şimdi son nefesi verirsem ihtiyaç duyduğumu anlar ancak.
Hayır istesem yapar sorun o değil. Şunu yapar mısın dediğimde yapar. Ancak şu an hastayım ve o işler yapılacak değil mi? Söylemem mi gerekiyor yapması için. Hem acıktım ne, zıkkım ye afedersin. Al paşa paşa girdi mutfağa hazırladı yedi. E böyle çemkirmem, çirkinleşmem mi gerekiyordu yapması için.
Dük
Dük
Dük
3 kere söyledim yeter
Yok öyle limon sıktım falan. Evet geyik yapıyoruz ama bizden birinin derdi varken dükü bile bir kenara bırakırız, önce kızlar, sonra dükler. Chicks before dicks.Neyse kızlar kusura bakmayın geyiğe limon sıktım :/ başım hala çatlıyor başarabilirsem az uyuyayım. Sağolun, tekrar kusuruma bakmayın :)
Chicks before düksYok öyle limon sıktım falan. Evet geyik yapıyoruz ama bizden birinin derdi varken dükü bile bir kenara bırakırız, önce kızlar, sonra dükler. Chicks before dicks.
O zaman chücks de bari kafiye ols.... yok yok deme bu daha kötü olduChicks before düks
Karantina bitiminde sokağa çıkışını merak ediyorum vanderZaten ortada dük mü var şizo gıbı hissediyorum olmayan şey hakkında djjdd hayal kuruyorum idrakımız gerçekten var
Evde kalınca bana sardı konusuna bakın gozunuzu seveyim kffjjddk
Yok öyle limon sıktım falan. Evet geyik yapıyoruz ama bizden birinin derdi varken dükü bile bir kenara bırakırız, önce kızlar, sonra dükler. Chicks before dicks.
O zaman chücks de bari kafiye ols.... yok yok deme bu daha kötü oldu
Tereliye konusuymuş bakma boşunaLink at bakam bi.
Tereliye konusuymuş bakma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?