- 20 Kasım 2018
- 14.985
- 56.615
- 598
- 35
Ben de öyle yazmıştım ay sen ne anladın kiiii ahaahahNe yazık ki literal yazdım ben onu
Nisan Hakan'ın instagramına çok gülüyorum benHele o fotoğraf serisi yapıyor ya onlar çok komik oluyor
Bi tek entel tipleri saçlı çiziyor sanırım
Eki Görüntüle 2614814
Şu da favorim ama kiblenirim diye paylaşamamıştım
Aslında kiblenecek bir şey yok, bu tarz haberlerle dalga geçiyor sonuçta
Balım'ın bakışları, devamlı huççi diye ortaya çıkan kırbaç ve arada takılan asansörBen de takip ediyorum onu :)
Vanilyalı'nın oturuşu hasta ediyor beni
Balıklar bile asabi tipte
Nisan Hakan'ın instagramına çok gülüyorum benHele o fotoğraf serisi yapıyor ya onlar çok komik oluyor
Ahh canım yazık üzüldüm bak haline ama yok burda kalmadı napalim olsa dükkan senin.Aha bakın çökkünüm evli değilim işte bakınız evli olmamak ben de neden mutsuzum diyordum
He sevabına bana bir irkik bulun
Balım'ın bakışları, devamlı huççi diye ortaya çıkan kırbaç ve arada takılan asansör
Of benim türkçem balım gibiBalım'ın bakışları, devamlı huççi diye ortaya çıkan kırbaç ve arada takılan asansör
Hepsi Batman hepsi.
Yarasa hepsi, hoop geldik mi yarasa çorbasına.
Bi paylaşım vardı, burada paylaşırsam ban yerim küfürlü baya;
"Mumbar mı yediler de oldu sanki biz yiyoz, yarasa çorbası işte" diye başlayıp sebebe ikna eden bi post okumuştum.
Hem güldüm, hem düşündüm la "Acaba? Hakkat?" diye.
Tamam bakayım ama HPye aynı gözle bakarım yine, canım HerimTavsiye ederim: Tayfun Yılmaz. Namı diğer "Dublaj adam"
Heri Potır serisini bilhassa izleyin.
Loreth Lyanna Mormont bu seriden sonra Heri'ye asla aynı gözle bakamayacaksınız.
Küfürlü baya ama izlemenizi tavsiye ederim.
Hayvanların iç sesleri ve Hitler serisi de iyidir. :)
Özelden at duruyorsa merak ettim
Tavsiye ederim: Tayfun Yılmaz. Namı diğer "Dublaj adam"
Loreth Lyanna Mormont bu seriden sonra Heri'ye asla aynı gözle bakamayacaksınız.
Ahah benim Decathlon'un binicilik reyonunda kırbaçları çekip "ulan yanlış mağazaya mı geldim" falan diye göndermişliğim var tüm ailemin göreceği şekilde. Alıştılar bana, şaşırmazlar muhtemelenKız benim kırbacım olsa anam babam görür diye paylaşamam
Bir ara da kelepçe mi paylaşmıştı yanlış mı hatırlıyorum acaba
Balım da çok güzel kadın maşallah. Keşke o saçlar benim olsa
Of benim türkçem balım gibieskiden utanıyordum ama o sevimli kıldığından bu durumu artık takmıyorum
Biliyorum onu. Yüzüklerin Efendisi serisi de feci. =)Tavsiye ederim: Tayfun Yılmaz. Namı diğer "Dublaj adam"
Instada mı? Bir sürü dublaj adam var. Hangisi ki acaba?
Educatedear'ın çoğu videosuna çok gülüyorum.Youtubedan bak Tayfun Yılmaz, uydurmasyon dublajın öncüsüdür TRde.
Yüzüklerin efendisi ve Grinin 50 tonu dublajları da var.
Remix adam (Educatedear) da siyasi gider, iyidir o da; Remix adam da klasiktir:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?