- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
Ay ben bir hareket attım sanıyordumKadın direğiyle ne kadar da mutlu
Ayakta olanları yapabilirim.
1. ve 4.'yü yapamıyorum mesela.
Fitnessblender'dan video izleyip spor yapıyordum bir ara. Kadın bir hareketi 10. defa yaparken ben 2.de falan oluyorum ıkına ıkına.
Kaslarım güçsüz olduğu için çok zorlanıyorum o tarz hareketlerde.
Kaydettim sayfayı bu arada teşekkür ederimUmarım ben de popolu bir birey olabilirim
Arada sal gitsin bacım, kimse birkaç gün evi pis diye, müthiş yemekler yemiyor diye ölmüyor. Arada da makarna yeyip kalksınlar. Onu da bir zahmet beyefendi yapsın. Ama senin bu salma işini ciddiye alman lazım. Sürekli programlanmış robot gibi çalışırsan, durduğunda adam da bir arıza yaptığını sanır. Oysa insansın, sadece keyfin öyle istiyor diye ara sıra totonu devirip keyfine bakmaya gayet hakkın var.Benim patlama sebep olan mevzu şu sorduğun soruyu kendime sormuş olmam. Çünkü mevzu öyle bir noktaya geldi ki, bunu da bugün fark ettim. Benim oturmam, hiçbir şey yapmadan durmam adamı rahatsız ediyor :) hani dün biraz saldım baktım dolanıyor ortalıkta yanıma gidip geliyor niye saldın diye. Bildiğin Rahatsız oluyor. Çünkü ben hep bir şey yaparım. Sadece ev işi değil, bir şey yaparım illa ki. Öylece durmam. Garipsedi...
İlginç neden dersen zaten ayaklarına kapanmasını beklemiyorum saygı duymalı kararına ama
İnsan der ki emin misin cidden çok mu mutsuzsun der
dkkdd bir de düküne lady istiyor cjfjdjxjdk
Biraz bana yuzsuzluk gıbı geldi
Aman mutsuzsan yapacak bir şey yok başka adam olur hayatındaAynen öyle. Artik odunlugun en üst levelini ulasti gibi. Duygudan yoksun. Psikolog kim bilir otistik olabilir dedi fakat test etmeli emin olmak adina.
Ama öyle olsa, kizina bu kadar düskün olmaz. Tek derdi o. Hani normalde kadinlarda olur ya, anne olduktan sonra es olduklarini unutma olayi. Bizde ne komik ki, tam tersi. Adam baba olduktan sonra beni unuttu.
Aman mutsuzsan yapacak bir şey yok başka adam olur hayatında
Tekrar tekrar denemek de yalama yapıyor ilişkiyi
Belki daha mutlu olacaksın kim bilir
kızına düşkün olması iyi şanslısın
Gangsta'yla absolut da koydu, onları gördün mü?
Popolu donlardan alalım sana
J.Lo veya Kardashian totolu olursun iki saniyede.
Emekleme pozisyonuna gel, dizin bükülü bir şekilde bacağı kaldır
Aha böyle
Omurgani duz tut, yuzun yere baksin, karnini da birazdan karnına yumruk indiriceklermis gibi sık
Eki Görüntüle 2614989
Çizimimden seks pozisyonu çıkaranı mıhlarım.
Ya siz ne yapıyorsunuz orada ya?
Hayatta her şeyi kendin yapmayı öğren bebeğim. Tek başına dimdik durmayı bildikten sonra yokluklar da koymaz. Sen kendin yapmayı bil önce.
Bir ara kilo vermeyip ofistekilere kilo aldırmıştım. "Madem ben veremiyorum etrafımdakilere aldırayım" diyerek
Yessss
Ya o donlardan giyenlerin o donu çıkarmaları gereken bir an gelmiyor mu hiç?
"Canım 1 dk popomu şöyle kenara koyayım" mı diyorlar
Yaaa koca yürekli turuncum, üşenmemiş çizim yapmış
Yalnız şu duruşun adı aklıma bir türlü gelmedi, seksli olan versiyon gelmişti aklıma.
Onu da "ulan sen de bir dur" demeyin diye yazamadım
Ben böyle duramıyorum işte. Kollarım ve tek dizim bedenimi taşımıyor. Şu an normal kilomdayım ama güçsüzüm sanırım, çok zorlanıyorum.
Ama ayakta olanlardan başlayıp biraz güçlenirsem bunları da yaparım sanırım
Ay ben bir hareket attım sanıyordum
Zamanla oluyor işte. Ben mesela zayıfım tamam ama kaslarım hiç esnek değildi. Pilatese gittiğim zaman utanmıştım resmen. Bildiğin kilolu en hanımı teyzeler nasıl esnek hareketler yapıyordu ama benim vücudum o şekle girmiyordu.
Başka hareketlerde artık ağlayasım geliyordu olmuyor vücudum bozuk benim diye ama zamanla olmaya başladı. Hala istediğim noktada değilim belki ama zamanla olacak
Şu taraftan boyun ağrısı yogasına alalım siziDışarıdan bakınca bana çok kolay geliyordu her şey. Ama öyle değilmiş
Ben de hiç esnek değilim. Dansa başlayınca gerçekler tokat gibi çarpmıştı yüzüme, kazık gibiydim başlarda. Sonra biraz düzeldim ama biraz :)
Ufaktan başlayabilirim umarım. Pc başında oturmaktan boynum da ağrıyor zaten kaç gündür
Ayni pozisyonu on kol uzerinde dene,
Eki Görüntüle 2614998
Yine yapamiyorsan, gucsuz olan kol bacak degil, govde kaslarindir
O zaman core stabilization diye arat egzersizleri
Yada yaz bana ozelden.
Şu taraftan boyun ağrısı yogasına alalım siziyoutube a aynen bu şekilde yazarsan bulabilirsin. Dünkü geyik mesajım kısmen doğruydu. Erkek arkadaşımın kronik ağrıları vardı yogaya başladı ve etkisini çok çabuk gördü.
Bende daha çok mental işe yarıyor.
Evet bunlar core egzersizi ama başlangıç için hepsi uygun değil.Bahsettiğin şu tarz hareketler sanırım.
Yoga çok anlamıyorum ben de amaŞeyy pek bilgim yok dayoga böyle direkt içine dalabileceğim bir şey mi? Yoksa başlamam gereken bir noktası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?