Coronasavar

Ay ben bir hareket attım sanıyordum
Zamanla oluyor işte. Ben mesela zayıfım tamam ama kaslarım hiç esnek değildi. Pilatese gittiğim zaman utanmıştım resmen. Bildiğin kilolu en hanımı teyzeler nasıl esnek hareketler yapıyordu ama benim vücudum o şekle girmiyordu.
Başka hareketlerde artık ağlayasım geliyordu olmuyor vücudum bozuk benim diye ama zamanla olmaya başladı. Hala istediğim noktada değilim belki ama zamanla olacak

Arada sal gitsin bacım, kimse birkaç gün evi pis diye, müthiş yemekler yemiyor diye ölmüyor. Arada da makarna yeyip kalksınlar. Onu da bir zahmet beyefendi yapsın. Ama senin bu salma işini ciddiye alman lazım. Sürekli programlanmış robot gibi çalışırsan, durduğunda adam da bir arıza yaptığını sanır. Oysa insansın, sadece keyfin öyle istiyor diye ara sıra totonu devirip keyfine bakmaya gayet hakkın var.

Aynen öyle. Artik odunlugun en üst levelini ulasti gibi. Duygudan yoksun. Psikolog kim bilir otistik olabilir dedi fakat test etmeli emin olmak adina.

Ama öyle olsa, kizina bu kadar düskün olmaz. Tek derdi o. Hani normalde kadinlarda olur ya, anne olduktan sonra es olduklarini unutma olayi. Bizde ne komik ki, tam tersi. Adam baba olduktan sonra beni unuttu.

Aman mutsuzsan yapacak bir şey yok başka adam olur hayatında
Tekrar tekrar denemek de yalama yapıyor ilişkiyi
Belki daha mutlu olacaksın kim bilir

kızına düşkün olması iyi şanslısın

Aman mutsuzsan yapacak bir şey yok başka adam olur hayatında
Tekrar tekrar denemek de yalama yapıyor ilişkiyi
Belki daha mutlu olacaksın kim bilir

kızına düşkün olması iyi şanslısın

Kesinlikle daha mutlu olacagim. Hani bundan daha mutsuz olacagimi sanmiyorum
Baska adam olmasa bile daha mutlu olurum. En azindan daha huzurlu olurum. Istedigim hayati yasarim, kimseye hesap vermeden, kimsede benim mutlulugumu bozmadan.

Gangsta'yla absolut da koydu, onları gördün mü?

Popolu donlardan alalım sana
J.Lo veya Kardashian totolu olursun iki saniyede.

Ya o donlardan giyenlerin o donu çıkarmaları gereken bir an gelmiyor mu hiç?
"Canım 1 dk popomu şöyle kenara koyayım" mı diyorlar

Yaaa koca yürekli turuncum, üşenmemiş çizim yapmış

Yalnız şu duruşun adı aklıma bir türlü gelmedi, seksli olan versiyon gelmişti aklıma.
Onu da "ulan sen de bir dur" demeyin diye yazamadım

Ben böyle duramıyorum işte. Kollarım ve tek dizim bedenimi taşımıyor. Şu an normal kilomdayım ama güçsüzüm sanırım, çok zorlanıyorum.
Ama ayakta olanlardan başlayıp biraz güçlenirsem bunları da yaparım sanırım

Bu ev ahalesi için çok sik kullandigim bir taktikti. Ooooh baba, sana sevdigin kurabiyeleri aldim, getireyim mi? Ooo anne, yemek çok güzel olmus, bence biraz daha ye,..

Gibi gibi. Tabiki artik beni çakmislardi. Öyle demeye basladigimda "Arya sen diyettemisin" sorusu geliyor

Ayni pozisyonu on kol uzerinde dene,

Yine yapamiyorsan, gucsuz olan kol bacak degil, govde kaslarindir
O zaman core stabilization diye arat egzersizleri
Yada yaz bana ozelden.

Dışarıdan bakınca bana çok kolay geliyordu her şey. Ama öyle değilmiş
Ben de hiç esnek değilim. Dansa başlayınca gerçekler tokat gibi çarpmıştı yüzüme, kazık gibiydim başlarda. Sonra biraz düzeldim ama biraz :)

Ufaktan başlayabilirim umarım. Pc başında oturmaktan boynum da ağrıyor zaten kaç gündür

Şu taraftan boyun ağrısı yogasına alalım sizi youtube a aynen bu şekilde yazarsan bulabilirsin. Dünkü geyik mesajım kısmen doğruydu. Erkek arkadaşımın kronik ağrıları vardı yogaya başladı ve etkisini çok çabuk gördü.
Bende daha çok mental işe yarıyor.

Şeyy pek bilgim yok da yoga böyle direkt içine dalabileceğim bir şey mi? Yoksa başlamam gereken bir noktası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…