- 20 Kasım 2018
- 14.987
- 56.620
- 598
- 35
Ya o donlardan giyenlerin o donu çıkarmaları gereken bir an gelmiyor mu hiç?
"Canım 1 dk popomu şöyle kenara koyayım" mı diyorlar
Yalnız şu duruşun adı aklıma bir türlü gelmedi, seksli olan versiyon gelmişti aklıma.
Evet bunlar core egzersizi ama başlangıç için hepsi uygun değil.
Modifiye etmek gerekiyor biraz :)
Ama dene hepsini, yapabildiklerinden başla :)
Sen donunu çıkarmıyorsun diye dedim
Ben evde yaptım. Kapalı paketteki dönerlerleYessss
tisikkirlir sipirmin
Yalniz canımın delicesine durum çektiği şu günlerde bu gece dayanamayip alir da Corona yi durumden kaparsam, her durum yediginde beni hatirla.
Bu arada sen fizyoterapist miydin? Bir şey sorabilir miyim? Sağlıkçı kıstıran yaşlı teyzeler gibi asdfg
Benim dizimde eklem daralması var ama bu ortaya çıktıktan sonra bir spor salonuna gitmedim hiç. O yüzden yapıp yapamayacaklarıma pek hakim değilim. Dizimi zorlamadığım sürece her şeyi yapabilir miyim?
Oh be çok şükür.
Squat ve bisiklet çalışma.
Basamak indirip çıkarıp zıplatiyorlar falan, onlar da yok.
Dizini 90 dereceden fazla bükmeyeceksin,
Tekrarlayan ve ağırlık taşıyan diz hareketlerinden kaçınacaksın
Bir de vücudunu düzgün kullanmayı öğrenirsen, mesela çömelip kalkmak yasak ama kalça ve govde kaslarını iyi kullanmayı öğrenirsen iş değişir :) gibi.
Tecrübeli biri ile çalışmaya bak
Teşekkür ederim
Bir dönem evde spor yapıyordum ama dizlerimi zorlamayacağım diye yapacak çok fazla hareket kalmıyordu.
Spor salonuna gitmeye çok üşeniyorum ya. Hem hazırlık hem gidiş hem dönüş inanılmaz eziyet geliyor gözüme. Zaten şimdi gidemem de.
Bir de doktorun bana yasakladığı çoğu şeyi yapıyorum aslında
Asansöre binmiyorum, merdiven kullanırım genelde.
Topuklu giyme dedi, giyiyorum.
Dansa gitme demişti, uzun bir süre gittim. Ama dans çok iyi gelmişti bence. Hiç ağrım olmuyordu o dönem. Baldırlarım çok hafif kas yapmıştı, ondan mı diye düşündüm ama bilmiyorum.
O zaman evde ufaktan başlayayım, kendimi zorlamayacak şekilde takılayım yine. Alışırsam salona gitmeyi de gözüm alır belki.
Noldu kiHesap nasıl donduruluyor?
Ben senin gibi düşünmüyorum kuzu. Haftanın altı günü çok yoğun ve stresli bir işte çalışan adama, akşam gelince hadi ev işleri yap ben hizmetçi değilim demek adil değil. Bu durumda o da "e ben köpek gibi neredeyse mola vermeden çalışıyorum ben hizmetçi miyim o zaman?" diyebilir, haklıdır.
Ben çocuk doğana kadar çalıştım. Hamileliğin sonuna kadar. İşim eşimin işi kadar yorucu olmamasına rağmen yine de epey yoruluyordum. Eve geldikten sonra yemek yemeye ancak mecalim kalıyordu. Biri bana kalk sen de iş yap dese bu durumu adil bulamazdım.
Benim oğlan kreşe gidiyor (Du) . İlla ki gün içinde kendime ayıracak zamanım, dinlenecek vaktim oluyordu. Bu durumda eşim benden çok daha fazla yorgun oluyordu akşamları. Ben şimdi yorgun gelen adama "ben ev işi yapıyorum hizmetçi değilim sen de gel yap" demem.
Çalıştığım dönemde birlikte yapardık her işi. Yemeği de, sofrayı da, temizliği de. He gün içinde çocukla ya da ev işiyle çok yorulmuş isem, normalden daha bitkinsem elbette ondan isterim iş yapmasını. Ancak diğer türlü aynı düşünüyorum. Bu bir iş bölümüdür, dışarıda yorulmuş adama ben evde dinlenecek lükse sahipken hadi sen de iş yap demem. Benim yaptığımı hizmetçilik olarak da görmüyorum :)
Aynen canım ya benım sürem doldu burada gıbıııııAramızdan ayrılıyor musun
Ben seni çok sevdim ya. Birlik beraberlik demek budur iste! Beraber abur cubur yemek! #EvdeKal degil, #AburCuburYe olmali!
Ama sunuda söyleyim, paylastigin seyler çok iyi. Benin spor koçum var ve oda bana hep bu hareketleri yaptiriyordu. Insan ölüyor fakat iyi geliyor kaslara, zaman ile vücüdün daha esnek hale geliyor.
Coronadan sonra vücüdüm ne halde olur bilmiyorum, tekrar spora o zaman baslarim :)
Ya ayrılmam gerekebilir de ay hayatttt dhdjd gelıyor ustumuze bacım ne edelimNoldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?