Coronasavar

Bizde de bugün mercimek çorbası ve makarna var ya yemekleri değiştirelim yada beni evlatlık al

Senin gibi kadınlara o kadar özeniyorum ki ben çok beceriksizim mutfakta, daha doğrusu bilmiyorum yeni öğreniyorum
Benimki zevk.
Normal iş bilmekle alakası yok ki, tarifi gizli şeyde maddeleme yaparım.
Ya da bir zeytini yesem markasını ya da bölgesi türünü bilirim.
Ama evi bok götürüyor, kocam ütü ve temizlik yapıyor.
Bu mu beceri ahahsjsksj

Evde 10 kişi falanmısımıx maşallah hiç bir arada bu kadar yemek görmedim

Beceri tabii mutfak becerisi güzel bence, senin için hobi gibi de demek ki. Ben de severim işte birşeylerle uğraşmayı ama çoğu şey gözümü korkutuyor

Senin bebeler 18 yaşında bence. Ya da bakıcın var ya da çocukların kendi totolarını dahil her işlerini kendi halledebiliyorlar. Ya da kocan evde ve çocuklarla ilgilenmene hiç gerek kalmıyor. Başka açıklama bulamadım. Benimkilerin benim mutfakta olmamla ilgili sorunları var. Eğer ocağın başındaysam küçük bacaklarımdan yukarı tırmanmaya çalışır mesela. Bunu anlatmıştım daha önce, zibidi şortumu filan indiriyor aşağı, eller de o an kirliyse kalıyorum öyle don kişot gibi. İnsan bu kadar yemeği bir günde nasıl yapar?

İşte ana bunlar anaaaaa
Benımkide kendine hizmetçi tut yok ben köle izauramıyım?
Yok ben sizi bakıma mı aldım?
Yok işte asalakmısınız?

yalnız bunlar ben buyuyunce ortaya çıkmadı
Küçükken falan da dahil anneden babadan su istemek falan cık onlarda bizden istemez

bir de benımkine bak yarabbbb film delisine bak bir de
Daha erkek kardeşim yemekten ötürü dün terlik yedi

Ya bak elimin lezzetli olduğunu söyler herkes, öyle birşey var mı bilmiyorum ama yaptığım yenir beğenilir ama ben cesaret edemiyorum herşeyi yapmaya :)
Tam tersine herşeye cesaret etmelisin canım. Bak ne güzel eşin de lezzetli. Bu harika bişey. Ben yaptığım şey beğenilince daha çok hevesli yapıyorum. Hele bide çocuklarım severek yiyorsa değmeyin keyfime

Genelde gece yaparım ben yemekleri çocuklar uyuyunca.
Sadece çorba ve pilav kısmı kalır.
O da öğle uykusundalar, bak şuan yapıyorum.
Ama benimkileri çok kucağıma alıp çorba pilav yapmışlığım ya da tezgaha oturtup ellerine kepçe verip yemeğimi heba etmişliğim de.
Bazen 40 kere gidip gelip makarna yapamıyorum, çamura dönüyor ya da tencere tava ne varsa indiriyorlar.
Büyüğe sulu köfte yuvarlatıyorum, hamur gibi oyun sanıyor

Yani bakıcım varken de yatılı varken de durum buydu, hayatım hep böyle olduğundan bir şekilde adapte ediyorum onları mutfağa.
Hiçbir şekilde mutfak sevdası bitmiyor.

Üzülme be Alicja ben bu konuda aslında kendisini destekliyorum hem işte o kadar çalış hem evde bir de milletin istegıne gore yemek yap hadi canım

kendi istegıne göre yemek istiyorsan fazla para kazanıp anneni çalıştırma basit
Özellikle erkek çocukları yuzsuz oluyor kendi kardeşim için diyorum oh hak etti o terliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…