Aa hayatta inanmam
Bizde de bugün mercimek çorbası ve makarna varBenim bugünki mönü
Yoğurt terbiyeli tavuk çorbası
Sebzeli sulu köfte
Kuru biber patlıcan dolması
Tereyağlı makarna
Pirinç pilavı
Bebelere pilav ve makarnanın içine diğer yemekleri ufalayıp yitireceğim, biri makarna isterken öbürü pilav istedi çünkü.
Ha bir de ıslak kek yaptım
Gel doyurayım seni guzucuk
Öyle de dert böyle de dert. Acaba biz mi memnuniyetsizizKeşke biz de eşimle sosyal mesafeyi korusak, o bana uzaktan nanik yapsa ben ona parmak hareketi. Öyle geçinir giderdik
Benimki zevk.Senin gibi kadınlara o kadar özeniyorum kiben çok beceriksizim mutfakta, daha doğrusu bilmiyorum yeni öğreniyorum
Evde 10 kişi falanmısımıx maşallah hiç bir arada bu kadar yemek görmedimBenim bugünki mönü
Sebzeli sulu köfte
Tereyağlı makarna
Pirinç pilavı
Bebelere pilav ve makarnanın içine diğer yemekleri ufalayıp yitireceğim, biri makarna isterken öbürü pilav istedi çünkü.
Öyle de dert böyle de dert. Acaba biz mi memnuniyetsiziz
Oo 1 sene çokmuş ya. Elinin lezzeti artmıştırGerçekten ben şurada toplasan 1 senedir yemek yapıyorum, kızım ek gıdaya başlayınca ben de yemeğe başladım
Benimki zevk.
Normal iş bilmekle alakası yok ki, tarifi gizli şeyde maddeleme yaparım.
Ya da bir zeytini yesem markasını ya da bölgesi türünü bilirim.
Ama evi bok götürüyor, kocam ütü ve temizlik yapıyor.
Bu mu beceri ahahsjsksj
Daha iki sayfa önce rüyamı, bir sayfa önce bekarlığa bakış açımı yazdım ayolLyanna Mormont nerelerde yoksa karantinadan bıkıp kendini dışarıya mı attı
Yavrularım benim akshahshBizde de bugün mercimek çorbası ve makarna varya yemekleri değiştirelim yada beni evlatlık al❤
Oo 1 sene çokmuş ya. Elinin lezzeti artmıştır
Senin bebeler 18 yaşında bence. Ya da bakıcın var ya da çocukların kendi totolarını dahil her işlerini kendi halledebiliyorlar. Ya da kocan evde ve çocuklarla ilgilenmene hiç gerek kalmıyor.Benim bugünki mönü
Sebzeli sulu köfte
Tereyağlı makarna
Pirinç pilavı
Daha iki sayfa önce rüyamı, bir sayfa önce bekarlığa bakış açımı yazdım ayol
Evde 10 kişi falanmısımıx maşallah hiç bir arada bu kadar yemek görmedim
Tam tersine herşeye cesaret etmelisin canım. Bak ne güzel eşin de lezzetli. Bu harika bişey. Ben yaptığım şey beğenilince daha çok hevesli yapıyorum. Hele bide çocuklarım severek yiyorsa değmeyin keyfimeYa bak elimin lezzetli olduğunu söyler herkes, öyle birşey var mı bilmiyorum ama yaptığım yenir beğenilir ama ben cesaret edemiyorum herşeyi yapmaya :)
Genelde gece yaparım ben yemekleri çocuklar uyuyunca.Senin bebeler 18 yaşında filan bence. Ya da bakıcın var ya da çocukların kendi totolarını dahil her işlerini kendi halledebiliyorlar. Ya da kocan evde ve çocuklarla ilgilenmene hiç gerek kalmıyor.Başka açıklama bulamadım. Benimkilerin benim mutfakta olmamla ilgili sorunları var. Eğer ocağın başındaysam küçük bacaklarımdan yukarı tırmanmaya filan çalışır mesela. Bunu anlatmıştım daha önce, zibidi şortumu filan indiriyor aşağı, eller de o an kirliyse kalıyorum öyle don kişot gibi. İnsan bu kadar yemeği bir günde nasıl yapar?
Niye cesaret edemiyorsun? Kötü olunca kırbaç cezası mı var?Ya bak elimin lezzetli olduğunu söyler herkes, öyle birşey var mı bilmiyorum ama yaptığım yenir beğenilir ama ben cesaret edemiyorum herşeyi yapmaya :)
Niye cesaret edemiyorsun? Kötü olunca kırbaç cezası mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?