Coronasavar

Öyle düşünme tabii her istediğin her zaman olmaz, anneni çalıştırmasan daha mı iyi sanki, çalışsın kazansın, kendi emeği olsun mesele o da değil. Yardım etmelisiniz annenize, bir işin ucundan tutmalısınız ayağa yemek beklemek çok saçma tabii ki.

Ama ne bileyim kırk yılın başı birşey istesem yapardı annem yahu, severdi mutfagi zaten. Ya da düşünüyorum kızım benden bir tatlı istese yorgun da olsam yaparım canı çekmiş demek ki derim. Ona üzüldüm.

Annen de yorgundur belki hele bu süreçte, siz ona mümkün olduğu kadar destek olun bazen öyle zamanlar olur

Yapar tabi de biz istemekten utanırız açıkçası
Bizim için çalışıyor açlıktan ölmeyiz şükür 2 meyve yerim geçer

Oho kaç yemek heba ettim ben, özellikle tatlı yapamıyorum ama deneye deneye buluyorsun yanlışını.

En iyisi evde kimse yokken deneyeyim
Yaa ben de ilk evlendiğim zamanlar çok şeyi mahvettim, kaç tencere pilav gitmiştir mesela bir türlü tutturamıyordum. Şimdi hevesim gidiyor kötü olunca

Bazı insana mutfak ya da iş öyle gelir.
Gece 3 te benden yemek iste yaparım ama toz al, işte gömleğimi ütüle vs dese vallahi billahi yapmam, umrumda da olmaz.
Annenin yoğunluğu artı ilgisinin olmayışıdır sebep buna.
Yoksa karşıdakine ilgi sevgiyle hiç alakası yok.
Kocamı sevmiyorum en azından evlendiğim zamanki gibi divane değilim, besili öküz gibi besliyorum

Evet doğru bakış açısı bu aslında, canın isterse çok söylersin ama onun dışında kendi işini kendin görmek en güzeli. Kendin dene uğraş, öğren sonra çok zorluk çekiyorsun çocuğun olunca. Ben pişmanım bekarken hiç ilgi duymadığım için :)

Ya bak elimin lezzetli olduğunu söyler herkes, öyle birşey var mı bilmiyorum ama yaptığım yenir beğenilir ama ben cesaret edemiyorum herşeyi yapmaya :)
Ben de mayalı hamur beceremem hiç ama dün şunu denedim oldu valla.

Bir de bu gidişle sonumuz kötü.

Anam biri 10 kişilik çamaşır yıkar, biri 10 kişilik yemek pişirir.

Evlenmeyecem ben.
Beni örnek al o zaman. İçini karartma. Bak; bulgur diyorum, buharda sebze diyorum. Çamaşırlar da 2 günde bir yıkanıyor. bana kalsa 3 günde bir de olur ama kirliler sepetten aşağı atlayıp, salona doğru yayılmaya başlayınca, ayıp olmasın yıkayayım bari diyorum.

En iyisi evde kimse yokken deneyeyim
Yaa ben de ilk evlendiğim zamanlar çok şeyi mahvettim, kaç tencere pilav gitmiştir mesela bir türlü tutturamıyordum. Şimdi hevesim gidiyor kötü olunca
Ben hala pilav yapamam, çok enteresan değil mi?
İçli köfte iste, akşama yersin ama pilavım olmuyor yani.
Bu beni başarısız yapmaz ki
Ya da tatlı kurabiye falan, bir kere kurabiye yaptım, müzeye fosil diye koyarsın

Nedense ben de sizin aileye özendim
Ben anneme öyle sipariş veremıyorum açıkçası hoş gelmiyor ha ama isterdim vermeyi

turuncu ve film

Kızım Ben resmen çocuk işçi calistiriyorum evde, nesine özendin
Benim çocukların biri 3 değil diğeri 5 değil daha.
Bulaşık makinasını onlar bosaltir.
Odalarını toplar ve süpürürler
Herkes sofradan kalkarken tabağını kaldırır.
Tv karşısında bir şey yiyecek olsalar sofra bezi serer toplarlar.
Döktülerse süpürürler.
filmdelisi gibi beslenme degerleri ile boğuşmam, biliyorlar ki yemezlerse kendileri bilir.
Geçen cocuklar yese yaparim dedigin kerevizin yaridan fazlasini 2 kucuk yedi.
Büyük yemek seçiyor.
O da bazen kıskançlıktan, bazen de ama bak cok faydali konusmalarimizdan ikna olup yiyor
Anlayacagin burası nazi kampi vandercim.
Ama Bak dün hamur yoğurduk, şekil verdiler.
Gece kurudu
Bugün de boyadılar.

Şimdi de tavla atıyoruz.
Oyun konusunda sınır yok :)

Biz de öyleyiz de öyle de olması lazım o zaman çok birikir beeeee
Herkesin aile düzeni farklı işte
Ayyy çok guzel boyamışlar

Hahah ben artık öğrendim pilavı, kaynanamı yaparken izledim artık onun gibi yapıyorum güzel oluyor. Kurabiyeler kekler benden sorulur onları yaparım.

Ama mesela hani bazı kadınlar vardır evde her daim ev yemeği olur, dolapta bir çorba bir sulu yemek bulunur ben hiç öyle olamıyorum
Eve biri mi geldi, acıktık mı, dur 2 patates kızartayım da ye der geçerim

Alicja açıkçası kendime bazı yonleri hariç babam gibi koca arıyor olabilirim ama bazı yonleri aslında önemli yönleri hariç

neden dersen küçükken o bize yemek yapardı yazmıştım zaten babamla daha çok buyudum diye

İnşallah bulursun diyorum o halde, yemek yapabilen eş iyidir

Babam pek becerikli değildi, öyle yemekte de çok gözü yoktu zaten ne versen yerdi sorun etmezdi.

Annemin 2.evliliğindeki eşi baya yardımcıydı, iç pilavı öğretmişti mesela bana, etli yemekleri yapardı, balık, ızgara tarzı şeyler. Hatta bir gün börek yapmıştı çok da güzel olmuştu

Eşim mutfakta beceriksizin önde gideni, ufak tefek şeyler dışında pek birşey yaptıramam ona ama temizlik genelde ondadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…