- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Oho kaç yemek heba ettim ben, özellikle tatlı yapamıyorum ama deneye deneye buluyorsun yanlışını.Ya bak elimin lezzetli olduğunu söyler herkes, öyle birşey var mı bilmiyorum ama yaptığım yenir beğenilir ama ben cesaret edemiyorum herşeyi yapmaya :)
Anam biri 10 kişilik çamaşır yıkar, biri 10 kişilik yemek pişirir.Evde 10 kişi falanmısımıx maşallah hiç bir arada bu kadar yemek görmedim
Ayrı evde yaşamak en güzeliAnam biri 10 kişilik çamaşır yıkar, biri 10 kişilik yemek pişirir.
Evlenmeyecem ben.
Üzülme beAlicja ben bu konuda aslında kendisini destekliyorum hem işte o kadar çalış hem evde bir de milletin istegıne gore yemek yap hadi canım
kendi istegıne göre yemek istiyorsan fazla para kazanıp anneni çalıştırma basit
Özellikle erkek çocukları yuzsuz oluyor kendi kardeşim için diyorum oh hak etti o terliği
Bence zaten çocuk istemıyorsan sevgili kal birlikte yaşaAnam biri 10 kişilik çamaşır yıkar, biri 10 kişilik yemek pişirir.
Evlenmeyecem ben.
Yapar tabi de biz istemekten utanırız açıkçasıÖyle düşünme tabii her istediğin her zaman olmaz, anneni çalıştırmasan daha mı iyi sanki, çalışsın kazansın, kendi emeği olsun mesele o da değil. Yardım etmelisiniz annenize, bir işin ucundan tutmalısınız ayağa yemek beklemek çok saçma tabii ki.
Ama ne bileyim kırk yılın başı birşey istesem yapardı annem yahu, severdi mutfagi zaten. Ya da düşünüyorum kızım benden bir tatlı istese yorgun da olsam yaparım canı çekmiş demek ki derim. Ona üzüldüm.
Annen de yorgundur belki hele bu süreçte, siz ona mümkün olduğu kadar destek olun bazen öyle zamanlar olur
Oho kaç yemek heba ettim ben, özellikle tatlı yapamıyorum ama deneye deneye buluyorsun yanlışını.
Valla öyle yapıcam. Bu ne arkadaş, çamaşır yıkamaya mı evleniyorum benAyrı evde yaşamak en güzeli
Bazı insana mutfak ya da iş öyle gelir.Yapar tabi de biz istemekten utanırız açıkçası
Bizim için çalışıyor açlıktan ölmeyiz şükür 2 meyve yerim geçer
Yapar tabi de biz istemekten utanırız açıkçası
Bizim için çalışıyor açlıktan ölmeyiz şükür 2 meyve yerim geçer
Ben de mayalı hamur beceremem hiç ama dün şunu denedim oldu valla.Ya bak elimin lezzetli olduğunu söyler herkes, öyle birşey var mı bilmiyorum ama yaptığım yenir beğenilir ama ben cesaret edemiyorum herşeyi yapmaya :)
Beni örnek al o zaman. İçini karartma. Bak; bulgur diyorum, buharda sebze diyorum. Çamaşırlar da 2 günde bir yıkanıyor. bana kalsa 3 günde bir de olur ama kirliler sepetten aşağı atlayıp, salona doğru yayılmaya başlayınca, ayıp olmasın yıkayayım bari diyorum.Anam biri 10 kişilik çamaşır yıkar, biri 10 kişilik yemek pişirir.
Evlenmeyecem ben.
Ben de mayalı hamur beceremem hiç ama dün şunu denedim oldu valla.
Eki Görüntüle 2615302
Bir de bu gidişle sonumuz kötü.
Aha zengin menusu nedir acabaBen de mayalı hamur beceremem hiç ama dün şunu denedim oldu valla.
Eki Görüntüle 2615302
Bir de bu gidişle sonumuz kötü.
Ben hala pilav yapamam, çok enteresan değil mi?En iyisi evde kimse yokken deneyeyim
Yaa ben de ilk evlendiğim zamanlar çok şeyi mahvettim, kaç tencere pilav gitmiştir mesela bir türlü tutturamıyordum. Şimdi hevesim gidiyor kötü olunca
Nedense ben de sizin aileye özendim
Ben anneme öyle sipariş veremıyorum açıkçası hoş gelmiyor ha ama isterdim vermeyi
turuncu ve film
Biz de öyleyiz de öyle de olması lazım o zaman çok birikir beeeeeKızım Ben resmen çocuk işçi calistiriyorum evde, nesine özendin
Benim çocukların biri 3 değil diğeri 5 değil daha.
Bulaşık makinasını onlar bosaltir.
Odalarını toplar ve süpürürler
Herkes sofradan kalkarken tabağını kaldırır.
Tv karşısında bir şey yiyecek olsalar sofra bezi serer toplarlar.
Döktülerse süpürürler.
filmdelisi gibi beslenme degerleri ile boğuşmam, biliyorlar ki yemezlerse kendileri bilir.
Geçen cocuklar yese yaparim dedigin kerevizin yaridan fazlasini 2 kucuk yedi.
Büyük yemek seçiyor.
O da bazen kıskançlıktan, bazen de ama bak cok faydali konusmalarimizdan ikna olup yiyor
Anlayacagin burası nazi kampi vandercim.
Ama Bak dün hamur yoğurduk, şekil verdiler.
Gece kurudu
Bugün de boyadılar.
Eki Görüntüle 2615305
Şimdi de tavla atıyoruz.
Oyun konusunda sınır yok :)
Ben hala pilav yapamam, çok enteresan değil mi?
İçli köfte iste, akşama yersin ama pilavım olmuyor yani.
Bu beni başarısız yapmaz ki
Ya da tatlı kurabiye falan, bir kere kurabiye yaptım, müzeye fosil diye koyarsın
Alicja açıkçası kendime bazı yonleri hariç babam gibi koca arıyor olabilirim ama bazı yonleri aslında önemli yönleri hariç
neden dersen küçükken o bize yemek yapardı yazmıştım zaten babamla daha çok buyudum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?