- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Benim büyük hiç emmedi, 40 gün sağarak anne sütü aldı.Kızım Ben resmen çocuk işçi calistiriyorum evde, nesine özendin
Benim çocukların biri 3 değil diğeri 5 değil daha.
Bulaşık makinasını onlar bosaltir.
Odalarını toplar ve süpürürler
Herkes sofradan kalkarken tabağını kaldırır.
Tv karşısında bir şey yiyecek olsalar sofra bezi serer toplarlar.
Döktülerse süpürürler.
filmdelisi gibi beslenme degerleri ile boğuşmam, biliyorlar ki yemezlerse kendileri bilir.
Geçen cocuklar yese yaparim dedigin kerevizin yaridan fazlasini 2 kucuk yedi.
Büyük yemek seçiyor.
O da bazen kıskançlıktan, bazen de ama bak cok faydali konusmalarimizdan ikna olup yiyor
Anlayacagin burası nazi kampi vandercim.
Ama Bak dün hamur yoğurduk, şekil verdiler.
Gece kurudu
Bugün de boyadılar.
Eki Görüntüle 2615305
Şimdi de tavla atıyoruz.
Oyun konusunda sınır yok :)
Benim büyük hiç emmedi, 40 gün sağarak anne sütü aldı.
Küçük desen 3 ay.
Ondan beslenmelerine hassas davrandık biraz, gerçi bu salmış halimiz.
Bir de cılızlar her şeyi yemiyorlar, küçükken çok hasta oldular.
Hep kısa ve cılızlar.
Ben bu tarifi yaptım.Aa kaç gündür aklımda bu var benim de biliyor musun ramazan da geliyor malum
Ben bu tarifi yaptım.
Daha ekmek gibi olsun derseniz sadece suyla, un, tuz, maya olanlar var.
Bir de ben bir paket kuru maya yerine yaş maya kullandım.
Sende çocuk var, bir yere kadar örnek alayım sonrasını almayayım. Çocuğa kadarını alırımBeni örnek al o zaman. İçini karartma. Bak; bulgur diyorum, buharda sebze diyorum. Çamaşırlar da 2 günde bir yıkanıyor. bana kalsa 3 günde bir de olur ama kirliler sepetten aşağı atlayıp, salona doğru yayılmaya başlayınca, ayıp olmasın yıkayayım bari diyorum.
Maya bulursak yaparız.Ben bu tarifi yaptım.
Daha ekmek gibi olsun derseniz sadece suyla, un, tuz, maya olanlar var.
Bir de ben bir paket kuru maya yerine yarım paket yaş maya kullandım.
Evet maya ben de bulamadım.Maya bulursak yaparız.Yahu internetten market alışverişi yapalı dedik, orada bile maya yok. Karaborsada mı satılıyor artık? Siz hangi illegal yollarla temin ediyorsunuz?
Haberlere bile konu oldu, maya yok diye. =)) Ben de sadece bizim marketlere özel sanıyorum, çünkü az market bulunan bir bölgedeyiz. Meğer cidden yokmuş. Eşim de poğaça mayası, kek mayası gibi instant maya çeşitleri var, onlardan almış bir kaç tane. Ekmek bulamazsak pasta yiyeceğiz tam anlamıyla.Evet maya ben de bulamadım.
Dün de evdeki sonuncuyu kullandım. Bulan toplu alıp kargolasın
Instant mayadan ekmek oluyor.Haberlere bile konu oldu, maya yok diye. =)) Ben de sadece bizim marketlere özel sanıyorum, çünkü az market bulunan bir bölgedeyiz. Meğer cidden yokmuş. Eşim de poğaça mayası, kek mayası gibi instant maya çeşitleri var, onlardan almış bir kaç tane. Ekmek bulamazsak pasta yiyeceğiz tam anlamıyla.
Zenginim canım zenginlik böyle zamanda işe yarıyor.Maya bulursak yaparız.Yahu internetten market alışverişi yapalı dedik, orada bile maya yok. Karaborsada mı satılıyor artık? Siz hangi illegal yollarla temin ediyorsunuz?
Haberlere bile konu oldu, maya yok diye. =)) Ben de sadece bizim marketlere özel sanıyorum, çünkü az market bulunan bir bölgedeyiz. Meğer cidden yokmuş. Eşim de poğaça mayası, kek mayası gibi instant maya çeşitleri var, onlardan almış bir kaç tane. Ekmek bulamazsak pasta yiyeceğiz tam anlamıyla.
Ya ben pizza hamuruna koyuyorum, yoksa biz de ekmek yapmıyoruz, paketli alıyoruz. Poğaça mayasıyla olur mu deneyeceğim pizza hamurunu ama şimdilik kabartma tozuyla yapmaya başladım.Instant mayadan ekmek oluyor.
Onu bulsam ona da raziyim.
Ekmek zaten biz çok tüketmiyoruz.
Paketli ekmeğe geçtik
Yeterince zengin olsaydın şunları bilmezdin arkadaşım, yeme bizi. Ne işin olur mayaydı, marketti filan. Bak Bihter Ziyagil'e... (zengin bir onu tanıyorum) Hiç ağzından maya lafı duydun mu? Bırak hizmetçilerin, şoförün, uşağın ilgilensin.Zenginim canım zenginlik böyle zamanda işe yarıyor.
Büyük marketlerde çoktan kalmadı haklısın.
Küçük arada bir marketten aldık. Geçen hafta aldık üstelik.
Mayayı da mi kendimiz yapsak?Burada da yaş maya kalmamış çoğu yerde, instant maya aldık mecburen. Adım başı bakkal, market ama kalmamış.
Eehh yok artık o kadar da değil, onu becerememMayayı da mi kendimiz yapsak?
Ekşi maya deneyen var mı?
Bak turuncucuğum paketli ekmeğe geçtik diyor, neden, kadın uğraşmıyor yapmaya. Parasını bastırıyor alıyor.Ya ben pizza hamuruna koyuyorum, yoksa biz de ekmek yapmıyoruz, paketli alıyoruz. Poğaça mayasıyla olur mu deneyeceğim pizza hamurunu ama şimdilik kabartma tozuyla yapmaya başladım.
Yeterince zengin olsaydın şunları bilmezdin arkadaşım, yeme bizi. Ne işin olur mayaydı, marketti filan. Bak Bihter Ziyagil'e... (zengin bir onu tanıyorum) Hiç ağzından maya lafı duydun mu? Bırak hizmetçilerin, şoförün, uşağın ilgilensin.
Bak turuncucuğum paketli ekmeğe geçtik diyor, neden, kadın uğraşmıyor yapmaya. Parasını bastırıyor alıyor.
Ben şüphelenmiştim snowdroptan zaten. Zenginim diye kendini ortaya attıydı. Gerçek zenginler sessiz kalıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?