Coronasavar

Benim büyük hiç emmedi, 40 gün sağarak anne sütü aldı.
Küçük desen 3 ay.
Ondan beslenmelerine hassas davrandık biraz, gerçi bu salmış halimiz.
Bir de cılızlar her şeyi yemiyorlar, küçükken çok hasta oldular.
Hep kısa ve cılızlar.

Ben o hassasiyete özeniyorum
Ama sürdüremiyorum.
En fazla bir öğün suruyor
Bizimkilerin boyları uzun, ama beslenmeleri ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, anne 170 baba 195.
1 ve 3 numara zayıf.
2 numara da şişko degil ama iri.
O yüzden piknik tüpü diyoruz çocuğa hantal biraz da :)
Öyle şeyler yapısal bence, çok da kurcalama
Kızım 3700 doğdu. 15 aylık hala 8.5 kilo
Doğum kilosu yüksek olmasa 8 i de göremezdik muhtemelen

Aa kaç gündür aklımda bu var benim de biliyor musun ramazan da geliyor malum
Ben bu tarifi yaptım.
Daha ekmek gibi olsun derseniz sadece suyla, un, tuz, maya olanlar var.
Bir de ben bir paket kuru maya yerine yarım paket yaş maya kullandım.

Sende çocuk var, bir yere kadar örnek alayım sonrasını almayayım. Çocuğa kadarını alırım

NeverOne gibi dük için evlendik demek de var işin sonundda

Ben bu tarifi yaptım.
Daha ekmek gibi olsun derseniz sadece suyla, un, tuz, maya olanlar var.
Bir de ben bir paket kuru maya yerine yarım paket yaş maya kullandım.

Maya bulursak yaparız. Yahu internetten market alışverişi yapalı dedik, orada bile maya yok. Karaborsada mı satılıyor artık? Siz hangi illegal yollarla temin ediyorsunuz?

Küçük marketler de varr böyle zincir değil ama market bizim eve çok yakın tabi sizin evlerin konumunu bilemicem

Evet maya ben de bulamadım.
Dün de evdeki sonuncuyu kullandım. Bulan toplu alıp kargolasın
Haberlere bile konu oldu, maya yok diye. =)) Ben de sadece bizim marketlere özel sanıyorum, çünkü az market bulunan bir bölgedeyiz. Meğer cidden yokmuş. Eşim de poğaça mayası, kek mayası gibi instant maya çeşitleri var, onlardan almış bir kaç tane. Ekmek bulamazsak pasta yiyeceğiz tam anlamıyla.

Instant mayadan ekmek oluyor.
Onu bulsam ona da raziyim.
Ekmek zaten biz çok tüketmiyoruz.
Paketli ekmeğe geçtik

Maya bulursak yaparız. Yahu internetten market alışverişi yapalı dedik, orada bile maya yok. Karaborsada mı satılıyor artık? Siz hangi illegal yollarla temin ediyorsunuz?
Zenginim canım zenginlik böyle zamanda işe yarıyor.

Büyük marketlerde çoktan kalmadı haklısın.
Küçük arada bir marketten aldık. Geçen hafta aldık üstelik.

Ya şu iş bitse bir ya her şey çok belirsiz bunaldım bir de sürekli aynı insanlar sürekli evdeyiz hayat çok zor

Burada da yaş maya kalmamış çoğu yerde, instant maya aldık mecburen. Adım başı bakkal, market ama kalmamış.

Instant mayadan ekmek oluyor.
Onu bulsam ona da raziyim.
Ekmek zaten biz çok tüketmiyoruz.
Paketli ekmeğe geçtik
Ya ben pizza hamuruna koyuyorum, yoksa biz de ekmek yapmıyoruz, paketli alıyoruz. Poğaça mayasıyla olur mu deneyeceğim pizza hamurunu ama şimdilik kabartma tozuyla yapmaya başladım.
Zenginim canım zenginlik böyle zamanda işe yarıyor.

Büyük marketlerde çoktan kalmadı haklısın.
Küçük arada bir marketten aldık. Geçen hafta aldık üstelik.
Yeterince zengin olsaydın şunları bilmezdin arkadaşım, yeme bizi. Ne işin olur mayaydı, marketti filan. Bak Bihter Ziyagil'e... (zengin bir onu tanıyorum) Hiç ağzından maya lafı duydun mu? Bırak hizmetçilerin, şoförün, uşağın ilgilensin.

Bak turuncucuğum paketli ekmeğe geçtik diyor, neden, kadın uğraşmıyor yapmaya. Parasını bastırıyor alıyor.

Ben şüphelenmiştim snowdroptan zaten. Zenginim diye kendini ortaya attıydı. Gerçek zenginler sessiz kalıyor genelde.

Aa biz de paketli ekmek alıyoruz, zengin mi olunuyormuş öyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…