Coronasavar

Kiraz ile karpuzun bir aradaki o dil gıdıklayan tadı geldi aklıma.
Yaz demek, deniz kenarında, kulakta sallanan kiraz, ağzına itelediğin yarım ay karpuz demek.

O yaşların flört anlayışı zaten saç çekmek, eteğini kaldırıp kaçmak falan zaten

Soya kıyması koyacağım ben ama daha önce erkek arkadaşımın annesi yapmıştı o mantardan yapmış içini çok güzeldi

Ay benim de lise 1de üst sınıflardan bir fanfinim vardı. Yanlışlıkla onunla çıkmaya başlamıştım

Gerçekten küçüklüğümde portakal yediğimi hatırlamıyorum. Ortaokulda falan görmüşümdür ilk defa
Elitizmin bu kadarı.
mango yiyordun herhalde.
Ahyy biz fakirler, portakal mandalina ile büyüdük.
Hatta soymadan direkt 4 e böler, eme eme yersin, kalan kabuğu dişine takıp takma diş usulü iğrençlik yaparsın falan.
Ey gidi çocukluğumun iğrenç anıları

Sevmem demedim yemem dedim
Onları da kapsayan bir şeye karşı ciddi anlamda fobim olduğu için yemeyi bırak elimi bile sürmem.
Cidden sırlarla dolu bir insansın Lyanna. İnsanın kirazla ilgili nasıl bir fobisi olabilir? Bunu çözmek istiyorum şuan.
Ben yatılı okulda başkandım.
Bilmiyorlardı ki kurda kuzu teslim ettiklerini, 180 kız
Yatılı okul çok eğlenceli bir şey sanırım. Eşim liseyi yatılı okumuş, bitmeyen askerlik maceraları gibi anlat anlat bitiremiyor.

Benim ilk sevgili görücü usulü oldu orta okulda.
Kız grubu vardı o sıralar, hepsinde sevgili ben sap. Dediler ki "Aramızdaki tek sap sensin sana da birini bulalım".
Çünkü sap olaraktan Lyanna Mormont 'un sayfalar önce attığı ilişki durumundayım yanlarında.
Birini buldular hiç unutmam, buluşacağımız gün yağmur yağdı manyak gibi, üzerimde mont.
Bir kibarlığım tutu önünde yemek yiyemiyorum, Burger Kinge gitmiştik, Hamburger yedi önümde ve öyle bir yedi ki tiskindim. Eve gelince de kendisine telefon açtım "Olmaz bizden" gibisine.

Lisede aynı sınıfa düştük
Sonrası travmalar cenneti.

Cidden sırlarla dolu bir insansın Lyanna. İnsanın kirazla ilgili nasıl bir fobisi olabilir? Bunu çözmek istiyorum şuan.
Kirazın kendisi değil ya Kirazdan, vişneden, ne bileyim çok beklemiş eski bakliyattan pirinçten falan çıkabilecek gereksiz, iğrenç ötesi o minik canlılardan korkuyorum ben

Hatta sadece tepesinden içeri koni gibi deler çıkarır, o delikten birkaç bıçak saplar; altından sıkarak o delikten vampirella gibi de eme eme içersin, sonra da içini açar kalanını ister yersin ister çöp. :)

Yatılı okul çok eğlenceli bir şey sanırım. Eşim liseyi yatılı okumuş, bitmeyen askerlik maceraları gibi anlat anlat bitiremiyor.
Yatılı okul bir hayattır ve survivor ın ta kendisidir.
Yıllarca süren bir deneyim bitmez tabi, askerlik 18 ay, yatılı okul 4 sene.
Ben yurt başkanıydım ama gözetmenden anahtar çalıp tüm okulu kopyalatan kişiyim
Tek erişimim olmadığı yer hocaların kişisel dolaplarıydı.

Ama eşin de ben de şuan olduğumuz kişiysek, inan oraya borçluyuz.
Ve şanslısın, her türlü yokluğu, hiyerarşiyi, pisliği görmüş bir adamla evlenmek, muazzam:)

Ahahaha, ya o diş şeyini üçgen cipslerle yapıyorduk biz. At çineee at çineee diye gezerdik ortalıkta vampir gibi. (okan bayülgen'deki vampirleri izleyenler bilir o at sineğini)

Bu elitistler bilmez gangsta, portakal kabuğunu pıçakla deşmeyen, ona kırpık dişler yapmayan, böyle suyu akarken yalamayan bir nesil bizi anlamaz

Ben lise 1deyken Duman yeni patlamıştı. Çoğumuz tabii Batuhan'a bayılıyorduk.
Tazecik bir lise 1 iken tesadüfen bizim katımızda lise 2ler de vardı. Çocuğun biri Batuhan'a nasıl benziyor, dibim düştü. Baktım bizim kızlardan bazıları tanıyor onu ve diğer bazı lise 2leri. Dedim şu çocuk çok hoş. Daha önce seslenirlerken duymuştum, Doruk di mi adı dedim evet dedi. Birkaç gün sonra geldi tanıştırayım mı sizi diye. Ay dedim tabiiki , soruyor musun.
Ertesi gün teneffüste bahçedeyiz, bu bir çocukla geliyor yanında ama benimkiyle alakası yok. Tanıştırdı işte "Doruk-Lyanna, Lyanna-Doruk" diye sonra gitti. Biz konuşmaya başladık ama ben içimden deliriyorum bu kim diye

Sonra ortaya çıktı ki ben o çakma Batuhan'ı gösterirken bu da onun yakınındaymış, ikisinin de adı Dorukmuş, arkadaşım ben diğerini gösteriyorum sanmış. İsimler de aynı olunca kimse uyanmamış

Öyle tanıştık, tanışmaz olasıca

Ya, üniversitede de bir süre ablasıyla sonra da yalnız yaşamış. O yüzden kendi kendine acayip yetebilen, iş ayırt etmeyen, süper yemek yapan bir insandır. Kendisine olan aşkımın böyle derin, ateşli ve sürekli olmasının sebebi yatılı okul o zaman.

Babaannem hep derdi ki, senden büyük değil ya, ye gitsin.
Bence ufuk açıcı bir tavsiyeydi.
Mümkün değil. En iyi ihtimalle ciyaklayıp elimde ne varsa atıp odanın diğer tarafına kaçar, orta ihtimalle ağlar, en kötü ihtimalle duvar dibine falan çökerim dizlerim boşalır

İşte evliliğe bakış açın o gün yanlış giriş yapmakla şekillendi alsnsnsösönsns

Aynen öyle.
Ben küflü ekmek için 4 kişiyi kovaladığımı bilirim.
Sms im kalmadığında odasına baskın yapıp eşyalarını fırlattığım, tlf yakaladım diye ceza kesip, sms karşılığı cezayı sildirdiğim

Eşin bin katını yaşamıştır, erkek yurtları daha fena.
Zamanında o kadar iğrenç oldupumuz için, şuan edepli edepli ev kadını erkeği olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…