- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Vişne sevmem, incir aramam da, insan nasıl kiraz yemez ya? Kiraz bahçelerinin arasında büyüdüm, öyle böyle değil burnumuzdan kiraz fışkıracak kadar yerdik be yav. Oy oy, nasıl sevilmez, insan hayret ediyor gerçekten.
Gerçekten küçüklüğümde portakal yediğimi hatırlamıyorum. Ortaokulda falan görmüşümdür ilk defaPortakal nasıl yenir mi?
Hangi ağaç kavuğundan çıktın sen bacım?
O yaşların flört anlayışı zaten saç çekmek, eteğini kaldırıp kaçmak falan zatenİçli köftenin içine ne koyuyorsun? Ispanak mı?
Ya ben erken serpildim de ne oldu? Öyle naif, cilveli bir kız olmadığım için ve hatta orta okulda erkekleri pataklayan yarı mağara insanı modundaki ilkel tavrımı sürdürdüğüm, ben onları keşfetmek istesem de bir süre erkek kısmısı beni keşfetmek istemedi.İlk sevgilim, okul bahçesinde kızdığım için kafasına basket topu geçirdiğim bir üst sınıftı mesela. İlkel seviyormuş meğer. Ama çok tatlı bir çocuktu.
Ay benim de lise 1de üst sınıflardan bir fanfinim vardı. Yanlışlıkla onunla çıkmaya başlamıştımİçli köftenin içine ne koyuyorsun? Ispanak mı?
Ya ben erken serpildim de ne oldu? Öyle naif, cilveli bir kız olmadığım için ve hatta orta okulda erkekleri pataklayan yarı mağara insanı modundaki ilkel tavrımı sürdürdüğüm, ben onları keşfetmek istesem de bir süre erkek kısmısı beni keşfetmek istemedi.İlk sevgilim, okul bahçesinde kızdığım için kafasına basket topu geçirdiğim bir üst sınıftı mesela. İlkel seviyormuş meğer. Ama çok tatlı bir çocuktu.
Elitizmin bu kadarı.Gerçekten küçüklüğümde portakal yediğimi hatırlamıyorum. Ortaokulda falan görmüşümdür ilk defa
Cidden sırlarla dolu bir insansın Lyanna. İnsanın kirazla ilgili nasıl bir fobisi olabilir? Bunu çözmek istiyorum şuan.Sevmem demedim yemem dedim
Onları da kapsayan bir şeye karşı ciddi anlamda fobim olduğu için yemeyi bırak elimi bile sürmem.
Yatılı okul çok eğlenceli bir şey sanırım. Eşim liseyi yatılı okumuş, bitmeyen askerlik maceraları gibi anlat anlat bitiremiyor.Ben yatılı okulda başkandım.
Bilmiyorlardı ki kurda kuzu teslim ettiklerini, 180 kız
İçli köftenin içine ne koyuyorsun? Ispanak mı?
Kirazın kendisi değil yaCidden sırlarla dolu bir insansın Lyanna. İnsanın kirazla ilgili nasıl bir fobisi olabilir? Bunu çözmek istiyorum şuan.
Elitizmin bu kadarı.
mango yiyordun herhalde.
Ahyy biz fakirler, portakal mandalina ile büyüdük.
Hatta soymadan direkt 4 e böler, eme eme yersin, kalan kabuğu dişine takıp takma diş usulü iğrençlik yaparsın falan.
Ey gidi çocukluğumun iğrenç anıları
Babaannem hep derdi ki, senden büyük değil ya, ye gitsin.Kirazın kendisi değil yaKirazdan, vişneden, ne bileyim çok beklemiş eski bakliyattan pirinçten falan çıkabilecek gereksiz, iğrenç ötesi o minik canlılardan korkuyorum ben
Yatılı okul bir hayattır ve survivor ın ta kendisidir.Yatılı okul çok eğlenceli bir şey sanırım. Eşim liseyi yatılı okumuş, bitmeyen askerlik maceraları gibi anlat anlat bitiremiyor.
Elitizmin bu kadarı.
mango yiyordun herhalde.
Ahyy biz fakirler, portakal mandalina ile büyüdük.
Hatta soymadan direkt 4 e böler, eme eme yersin, kalan kabuğu dişine takıp takma diş usulü iğrençlik yaparsın falan.
Ey gidi çocukluğumun iğrenç anıları
Bu elitistler bilmez gangsta, portakal kabuğunu pıçakla deşmeyen, ona kırpık dişler yapmayan, böyle suyu akarken yalamayan bir nesil bizi anlamazHatta sadece tepesinden içeri koni gibi deler çıkarır, o delikten birkaç bıçak saplar; altından sıkarak o delikten vampirella gibi de eme eme içersin, sonra da içini açar kalanını ister yersin ister çöp. :)
Ben lise 1deyken Duman yeni patlamıştı. Çoğumuz tabii Batuhan'a bayılıyorduk.Benim ilk sevgili görücü usulü oldu orta okulda.
Kız grubu vardı o sıralar, hepsinde sevgili ben sap. Dediler ki "Aramızdaki tek sap sensin sana da birini bulalım".
Çünkü sap olaraktanLyanna Mormont 'un sayfalar önce attığı ilişki durumundayım yanlarında.
Birini buldular hiç unutmam, buluşacağımız gün yağmur yağdı manyak gibi, üzerimde mont.
Bir kibarlığım tutu önünde yemek yiyemiyorum, Burger Kinge gitmiştik, Hamburger yedi önümde ve öyle bir yedi ki tiskindim. Eve gelince de kendisine telefon açtım "Olmaz bizden" gibisine.
Lisede aynı sınıfa düştük
Sonrası travmalar cenneti.
Ya, üniversitede de bir süre ablasıyla sonra da yalnız yaşamış. O yüzden kendi kendine acayip yetebilen, iş ayırt etmeyen, süper yemek yapan bir insandır. Kendisine olan aşkımın böyle derin, ateşli ve sürekli olmasının sebebi yatılı okul o zaman.Yatılı okul bir hayattır ve survivor ın ta kendisidir.
Yıllarca süren bir deneyim bitmez tabi, askerlik 18 ay, yatılı okul 4 sene.
Ben yurt başkanıydım ama gözetmenden anahtar çalıp tüm okulu kopyalatan kişiyim
Tek erişimim olmadığı yer hocaların kişisel dolaplarıydı.
Ama eşin de ben de şuan olduğumuz kişiysek, inan oraya borçluyuz.
Ve şanslısın, her türlü yokluğu, hiyerarşiyi, pisliği görmüş bir adamla evlenmek, muazzam:)
Bu elitistler bilmez gangsta, portakal kabuğunu pıçakla deşmeyen, ona kırpık dişler yapmayan, böyle suyu akarken yalamayan bir nesil bizi anlamaz
Mümkün değil. En iyi ihtimalle ciyaklayıp elimde ne varsa atıp odanın diğer tarafına kaçar, orta ihtimalle ağlar, en kötü ihtimalle duvar dibine falan çökerim dizlerim boşalırBabaannem hep derdi ki, senden büyük değil ya, ye gitsin.
Bence ufuk açıcı bir tavsiyeydi.
İşte evliliğe bakış açın o gün yanlış giriş yapmakla şekillendi alsnsnsösönsnsBen lise 1deyken Duman yeni patlamıştı. Çoğumuz tabii Batuhan'a bayılıyorduk.
Tazecik bir lise 1 iken tesadüfen bizim katımızda lise 2ler de vardı. Çocuğun biri Batuhan'a nasıl benziyor, dibim düştü. Baktım bizim kızlardan bazıları tanıyor onu ve diğer bazı lise 2leri. Dedim şu çocuk çok hoş. Daha önce seslenirlerken duymuştum, Doruk di mi adı dedim evet dedi. Birkaç gün sonra geldi tanıştırayım mı sizi diye. Ay dedim tabiiki , soruyor musun.
Ertesi gün teneffüste bahçedeyiz, bu bir çocukla geliyor yanında ama benimkiyle alakası yok. Tanıştırdı işte "Doruk-Lyanna, Lyanna-Doruk" diye sonra gitti. Biz konuşmaya başladık ama ben içimden deliriyorum bu kim diye
Sonra ortaya çıktı ki ben o çakma Batuhan'ı gösterirken bu da onun yakınındaymış, ikisinin de adı Dorukmuş, arkadaşım ben diğerini gösteriyorum sanmış. İsimler de aynı olunca kimse uyanmamış
Öyle tanıştık, tanışmaz olasıca
Üstüme iyilik sağlık, yanlış giriş, evlilik falan ahfhahaİşte evliliğe bakış açın o gün yanlış giriş yapmakla şekillendi alsnsnsösönsns
Aynen öyle.Ya, üniversitede de bir süre ablasıyla sonra da yalnız yaşamış. O yüzden kendi kendine acayip yetebilen, iş ayırt etmeyen, süper yemek yapan bir insandır. Kendisine olan aşkımın böyle derin, ateşli ve sürekli olmasının sebebi yatılı okul o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?