- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Biliyordum, çocukluğuna inmek gerektiğini biliyordum.Üstüme iyilik sağlık, yanlış giriş, evlilik falan ahfhaha
Ben üni.den mezun oldum, bu salak ite kaka özeli bitiren serserilerden oldu.Biliyordum, çocukluğuna inmek gerektiğini biliyordum.
Tüm Dorukları bağışlıyoruz lyanna, bununla başlamak lazım
akshsjsksksk
Anti elitistlik yapmayınElitizmin bu kadarı.
mango yiyordun herhalde.
Ahyy biz fakirler, portakal mandalina ile büyüdük.
Hatta soymadan direkt 4 e böler, eme eme yersin, kalan kabuğu dişine takıp takma diş usulü iğrençlik yaparsın falan.
Ey gidi çocukluğumun iğrenç anıları
Ben lisedeyken falan bilmezdim erkek işlerini. Herkesin bir flörtü var ayıp olmasın diye bende asi görünümlü en azından tarzımın beğeneceği bir tipe bu da benimki olsun demiştim. Klasik yanından geçerken onu gösterip gülecek falan kızlar yoksa hoşlantı nedir doğru düzgün bilmiyorum bile.Ben üni.den mezun oldum, bu salak ite kaka özeli bitiren serserilerden oldu.
Ortak arkadaşlardan görüp ekledi feysbukta, hunharca yavşadı.
O defteri çogzel bir şekilde kapattım kapıyı yüzüne çarpıp
Ahahaha çok iyi ya.Banlanabilerem dayanamıyorum.
Niye küçüğüm acaba
İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır Hanımefendi köpekler ve kediler tıpkı bizim gibi tuvalet ihtiyacı olan hayvanlar siz okuduğunuzu anlıyor musunuz?www.kadinlarkulubu.com Idrakyollariiltihabi gel köpüşünü nasıl evdeki klozete alıştırıp sifonu çektirdiğini anlat asjdalsdj
Off ciddiye bile alınmaz.Banlanabilerem dayanamıyorum.
Niye küçüğüm acaba
İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır Hanımefendi köpekler ve kediler tıpkı bizim gibi tuvalet ihtiyacı olan hayvanlar siz okuduğunuzu anlıyor musunuz?www.kadinlarkulubu.com Idrakyollariiltihabi gel köpüşünü nasıl evdeki klozete alıştırıp sifonu çektirdiğini anlat asjdalsdj
Banlanabilerem dayanamıyorum.
Niye küçüğüm acaba
Mesaj düzenleYazdım kesin banlanıcam ajajsjsm
Yazdım kesin banlanıcam ajajsjsm
Düzelt mesajını, bak bizden mahrum kalırsın bütün gün kocanla sonraYazdım kesin banlanıcam ajajsjsm
Ya hu tutamadın mı çeneni, sana "Benim de köpeğim netten sipariş ediyör şunu şunu"lu hikaye yaz diye attım, Allah seni gadın... Sıpasın ya.
Ahajsj banlanmam o kadardan ya. Daha fenalarını yazmışlığım var. Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz.
İdrak sakin, cevap verme litfen litfen cevap verme.Ahajsj banlanmam o kadardan ya. Daha fenalarını yazmışlığım var. Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz.
İdrak sakin, cevap verme litfen litfen cevap verme.
Evde kk olmadan kaldığını düşün.
Dedi ve 10 gün gitti.
Yani beynini başka bir yeri zanneden birinin, sana beyinsiz demesi çok normal, öyle bak olaya.Ahahsjsj bana beyinsiz diyor ama ajaja
Değer mi bir vefasız uğruna? Ya değerseAhahsjsj bana beyinsiz diyor ama ajaja
Değer mi bir vefasız uğruna? Ya değersekarar sizin ama değmez
Hayır Baş çarı litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?