- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ya sarayını satsa, bütün ülke refaha kavuşur aslında. Dur bir mektupla kendisine bu önerimi sunayım. Bir kaç güne benden haber alamazsınız, nerede olduğumu biliyorsunuz. Arada temiz çamaşır gönderin lütfen.Ben konuşmayı yarım kulak dinledim ama anladığım para istemeye kılıf bulması.
Kurtuluş savaşı ve cumhuriyetinin başlangıç dönemleriyle şimdiki dönemleri bir tutması. Birinde savaştan çıkmış bir ülke var birinde 18 yıldır iktidarda olan hükümet var.
Azıcık daha zekamızla alay etmeyen açıklamalar yapsa belki yiyeceğiz de
Loreth
Bu adamın danışmanlarında iş olmadığı için oluyor bunlar.
Devlete bağış çok tepki çektiği için, bakın atatürk de yapmıştı savunması bu.
Tabi biri kurulu devlet teslim aldı, diğeri savaştan çıkıp kurdu ama oraları karıştırmayın.
Ya biri de
Ya sarayını satsa, bütün ülke refaha kavuşur aslında. Dur bir mektupla kendisine bu önerimi sunayım. Bir kaç güne benden haber alamazsınız, nerede olduğumu biliyorsunuz. Arada temiz çamaşır gönderin lütfen.
Yalniz o Nasıl kapitalist bir soru ya.Aah ah geldik mi ilkokul travmama, ne demiştim hocam "Parayı en güvenli, gömerek saqqlarız" ... Banka cevabını veren çocuğğ başkan yabtınız beni yardımcısı. Olmadığ. Hiç olmadığ.
Yalniz o Nasıl kapitalist bir soru ya.
Ilkokul bebesinin ne işi olur bankayla.
Neyse ben hep sınıf başkanıydım gangsta.
Sonra darbe yaptı biri küçüğüm diye saymadılar başkanlığımı .
AAha bu da benim travmam
Satmasına gerek yok bir günlük masrafı yeter deYa sarayını satsa, bütün ülke refaha kavuşur aslında. Dur bir mektupla kendisine bu önerimi sunayım. Bir kaç güne benden haber alamazsınız, nerede olduğumu biliyorsunuz. Arada temiz çamaşır gönderin lütfen.
Ben hep Kızılay kolu başkanı olurdum. Biri düşse beni çağırırlardı. Salak mısınız acaba, "vital bulguları stabil mi, hasta v-fibe girdi hocam, defiyi getirin" falan mı diyeceğim bacak kadar halimle? Napıyordum şöyle bir bakıyordum, "tamam sıyrılmış sadece bişi değil ağlama ya" deyip öğretmeni çağırıyordumYalniz o Nasıl kapitalist bir soru ya.
Ilkokul bebesinin ne işi olur bankayla.
Neyse ben hep sınıf başkanıydım gangsta.
Sonra darbe yaptı biri küçüğüm diye saymadılar başkanlığımı .
AAha bu da benim travmam
Ben 324 aydır ne elma ne de portakal yemeyi öğrenebildim. İhmal etmeyin üstüne gidinBiri oğluma elma yemeyi öğretebilir mi?
Eki Görüntüle 2615807
Sapını yiyemiyor diye ağlıyor piknik tüpü
Tam 10 aydır 2 yaş sendromunda
Ben 15-16 yıldır kiraz, vişne, incir vs yemem, elimi bile süremem. Elmayı dilimlemeden yemem.Ben 324 aydır ne elma ne de portakal yemeyi öğrenebildim. İhmal etmeyin üstüne gidin
Neyse,Satmasına gerek yok bir günlük masrafı yeter de
Neyse sinirlenmeyeceğim ben. Benim tuzum kuru sayılır, düşenler ağlasın
İlkokul ve orta okulda komple sınıf başkanıydım. Hep sınıf birincisiydim, usluydum ve erkekleri çok güzel pataklıyordum, ondan sanırım. Oylamada filan bütün kızlar beni seçerdi zaten, çünkü biri onlara sataşırsa hemen arkama kaçarlardı.Tudem testlerine göre sınıf başkanı seçerdi bizim hoca. Demokrasi yok, kim çalışkansa zekiyse artık neyse o başkan olurdu, onun peşinden gelen de yardımcısı... Ben bir dönem yardımcı oldum, hiç başkan olduğumu hatırlamıyorum. İki tip vardı sınıfta, biri başkan biri yardımcı, ben "Hey child, stay wild" türünden olunca.
Sanırım safi bir kere yardımcı oldum, onda da banka sorusu ile başkanlığı kaçırdım. Travma filan diyorum da, şaka bir yana nasıl koyduysa burada bile çıkıyor akdjakd. Bilinçaldıma mçmadan accık cenin bosizyonu alam ben.
Savaşma seviş politikasına geçtin sanırımLisede erkekleri keşfettiğim için sınıf birincisi olmak gibi endişelerim ortadan kalktı. Dolayısıyla başkanlık tacımı da daha inek arkadaşlarıma devrettim.
Arkadaşım sen vegan değil misin? Elma ve portakal senin ana besin kaynağın değil mi? Aç mısın şuan?Ben 324 aydır ne elma ne de portakal yemeyi öğrenebildim. İhmal etmeyin üstüne gidin
Vişne sevmem, incir aramam da, insan nasıl kiraz yemez ya? Kiraz bahçelerinin arasında büyüdüm, öyle böyle değil burnumuzdan kiraz fışkıracak kadar yerdik be yav. Oy oy, nasıl sevilmez, insan hayret ediyor gerçekten.Ben 15-16 yıldır kiraz, vişne, incir vs yemem, elimi bile süremem. Elmayı dilimlemeden yemem.
Kız tek lokmalık şeyler onlarBen 15-16 yıldır kiraz, vişne, incir vs yemem, elimi bile süremem. Elmayı dilimlemeden yemem.
Ben geç serpildim üniversitede anca keşfetmiştimLisede erkekleri keşfettiğim için sınıf birincisi olmak gibi endişelerim ortadan kalktı. Dolayısıyla başkanlık tacımı da daha inek arkadaşlarıma devrettim.
İkisi de pek sevmediğim meyveler arasında. Elmayı ısırmaya korkuyorum dişlerim kalır diye. Portakal da nasıl yenir bilmiyorum. Geçen annem dilimleyip getirmiş 2 saat portakala baktım hadi yiyeyim dedim her yeri batırmışın yarısı yenmeden kaldıArkadaşım sen vegan değil misin? Elma ve portakal senin ana besin kaynağın değil mi? Aç mısın şuan?
Portakal nasıl yenir mi?Kız tek lokmalık şeyler onlar
Ben geç serpildim üniversitede anca keşfetmiştimonda da yanlış buluş yapmışım
İkisi de pek sevmediğim meyveler arasında. Elmayı ısırmaya korkuyorum dişlerim kalır diye. Portakal da nasıl yenir bilmiyorum. Geçen annem dilimleyip getirmiş 2 saat portakala baktım hadi yiyeyim dedim her yeri batırmışın yarısı yenmeden kaldı
Bu arada yarın içli köfte yapacağım ben
Neyse,Lyanna Mormont 'un dediği gibi FBI'a avlanmayalım. Zaten mevzu sıkıcı, gerçek olursa, ekibi tekrar bu mesela için gizlice toplarız.
İlkokul ve orta okulda komple sınıf başkanıydım. Hep sınıf birincisiydim, usluydum ve erkekleri çok güzel pataklıyordum, ondan sanırım. Oylamada filan bütün kızlar beni seçerdi zaten, çünkü biri onlara sataşırsa hemen arkama kaçarlardı.
Lisede erkekleri keşfettiğim için sınıf birincisi olmak gibi endişelerim ortadan kalktı. Dolayısıyla başkanlık tacımı da daha inek arkadaşlarıma devrettim.
Vişne sevmem, incir aramam da, insan nasıl kiraz yemez ya? Kiraz bahçelerinin arasında büyüdüm, öyle böyle değil burnumuzdan kiraz fışkıracak kadar yerdik be yav. Oy oy, nasıl sevilmez, insan hayret ediyor gerçekten.
Sevmem demedim yemem dedimKız tek lokmalık şeyler onlar
Ben yatılı okulda başkandım.Neyse,Lyanna Mormont 'un dediği gibi FBI'a avlanmayalım. Zaten mevzu sıkıcı, gerçek olursa, ekibi tekrar bu mesela için gizlice toplarız.
İlkokul ve orta okulda komple sınıf başkanıydım. Hep sınıf birincisiydim, usluydum ve erkekleri çok güzel pataklıyordum, ondan sanırım. Oylamada filan bütün kızlar beni seçerdi zaten, çünkü biri onlara sataşırsa hemen arkama kaçarlardı.
Lisede erkekleri keşfettiğim için sınıf birincisi olmak gibi endişelerim ortadan kalktı. Dolayısıyla başkanlık tacımı da daha inek arkadaşlarıma devrettim.
İçli köftenin içine ne koyuyorsun? Ispanak mı?Kız tek lokmalık şeyler onlar
Ben geç serpildim üniversitede anca keşfetmiştimonda da yanlış buluş yapmışım
İkisi de pek sevmediğim meyveler arasında. Elmayı ısırmaya korkuyorum dişlerim kalır diye. Portakal da nasıl yenir bilmiyorum. Geçen annem dilimleyip getirmiş 2 saat portakala baktım hadi yiyeyim dedim her yeri batırmışın yarısı yenmeden kaldı
Bu arada yarın içli köfte yapacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?