Coronasavar

Ya sarayını satsa, bütün ülke refaha kavuşur aslında. Dur bir mektupla kendisine bu önerimi sunayım. Bir kaç güne benden haber alamazsınız, nerede olduğumu biliyorsunuz. Arada temiz çamaşır gönderin lütfen.

AbsolutPromise kızlar siyasete kaymayın. Cidden siyaset için yazmadım ben. Sadece bu konuda fikir almak istediğim için yazdım.
Aman diyeyim dükten gitmediniz siyasetten gitmeyin. Kurtlar sofrası burası, her adımımız izleniyor, FBI peşimizde.

Aah ah geldik mi ilkokul travmama, ne demiştim hocam "Parayı en güvenli, gömerek saqqlarız" ... Banka cevabını veren çocuğğ başkan yabtınız beni yardımcısı. Olmadığ. Hiç olmadığ.
Yalniz o Nasıl kapitalist bir soru ya.
Ilkokul bebesinin ne işi olur bankayla.
Neyse ben hep sınıf başkanıydım gangsta.
Sonra darbe yaptı biri küçüğüm diye saymadılar başkanlığımı .
AAha bu da benim travmam

Tudem testlerine göre sınıf başkanı seçerdi bizim hoca. Demokrasi yok, kim çalışkansa zekiyse artık neyse o başkan olurdu, onun peşinden gelen de yardımcısı... Ben bir dönem yardımcı oldum, hiç başkan olduğumu hatırlamıyorum. İki tip vardı sınıfta, biri başkan biri yardımcı, ben "Hey child, stay wild" türünden olunca.

Sanırım safi bir kere yardımcı oldum, onda da banka sorusu ile başkanlığı kaçırdım. Travma filan diyorum da, şaka bir yana nasıl koyduysa burada bile çıkıyor akdjakd. Bilinçaldıma mçmadan accık cenin bosizyonu alam ben.

Satmasına gerek yok bir günlük masrafı yeter de
Neyse sinirlenmeyeceğim ben. Benim tuzum kuru sayılır, düşenler ağlasın

Ben hep Kızılay kolu başkanı olurdum. Biri düşse beni çağırırlardı. Salak mısınız acaba, "vital bulguları stabil mi, hasta v-fibe girdi hocam, defiyi getirin" falan mı diyeceğim bacak kadar halimle? Napıyordum şöyle bir bakıyordum, "tamam sıyrılmış sadece bişi değil ağlama ya" deyip öğretmeni çağırıyordum

Gerçi ilkokul 3. sınıfta öğretmen fen dersinde herkese kasaptan kemik, organ vs getirin inceleyeceğiz dediginde kocaman eklemli kemikler ve yürek götürüp, arkadaşlarıma yüreğin damarlarını gösterip "bakın burdan giriyo kan burdan çıkıyo, şöyle oluyor böyle oluyor" diye diye anlatmış olmam bir nebze etkilemiş olabilir

Satmasına gerek yok bir günlük masrafı yeter de
Neyse sinirlenmeyeceğim ben. Benim tuzum kuru sayılır, düşenler ağlasın
Neyse, Lyanna Mormont 'un dediği gibi FBI'a avlanmayalım. Zaten mevzu sıkıcı, gerçek olursa, ekibi tekrar bu mesela için gizlice toplarız.
İlkokul ve orta okulda komple sınıf başkanıydım. Hep sınıf birincisiydim, usluydum ve erkekleri çok güzel pataklıyordum, ondan sanırım. Oylamada filan bütün kızlar beni seçerdi zaten, çünkü biri onlara sataşırsa hemen arkama kaçarlardı.

Lisede erkekleri keşfettiğim için sınıf birincisi olmak gibi endişelerim ortadan kalktı. Dolayısıyla başkanlık tacımı da daha inek arkadaşlarıma devrettim.

Ben 15-16 yıldır kiraz, vişne, incir vs yemem, elimi bile süremem. Elmayı dilimlemeden yemem.
Vişne sevmem, incir aramam da, insan nasıl kiraz yemez ya? Kiraz bahçelerinin arasında büyüdüm, öyle böyle değil burnumuzdan kiraz fışkıracak kadar yerdik be yav. Oy oy, nasıl sevilmez, insan hayret ediyor gerçekten.

Ben 15-16 yıldır kiraz, vişne, incir vs yemem, elimi bile süremem. Elmayı dilimlemeden yemem.
Kız tek lokmalık şeyler onlar
Lisede erkekleri keşfettiğim için sınıf birincisi olmak gibi endişelerim ortadan kalktı. Dolayısıyla başkanlık tacımı da daha inek arkadaşlarıma devrettim.
Ben geç serpildim üniversitede anca keşfetmiştim onda da yanlış buluş yapmışım
Arkadaşım sen vegan değil misin? Elma ve portakal senin ana besin kaynağın değil mi? Aç mısın şuan?
İkisi de pek sevmediğim meyveler arasında. Elmayı ısırmaya korkuyorum dişlerim kalır diye. Portakal da nasıl yenir bilmiyorum. Geçen annem dilimleyip getirmiş 2 saat portakala baktım hadi yiyeyim dedim her yeri batırmışın yarısı yenmeden kaldı

Bu arada yarın içli köfte yapacağım ben

Portakal nasıl yenir mi?
Hangi ağaç kavuğundan çıktın sen bacım?

Vaay karşim, birileri daha Gangstaymış bakıyorum da?
Ben sınıfı dövdüğüm için komple, demokrasi olsaydı bizde, muhtemelen yardımcı dahi olamazdım.

Kız tek lokmalık şeyler onlar
Sevmem demedim yemem dedim
Onları da kapsayan bir şeye karşı ciddi anlamda fobim olduğu için yemeyi bırak elimi bile sürmem.

Ben yatılı okulda başkandım.
Bilmiyorlardı ki kurda kuzu teslim ettiklerini, 180 kız

İçli köftenin içine ne koyuyorsun? Ispanak mı?

Ya ben erken serpildim de ne oldu? Öyle naif, cilveli bir kız olmadığım için ve hatta orta okulda erkekleri pataklayan yarı mağara insanı modundaki ilkel tavrımı sürdürdüğüm, ben onları keşfetmek istesem de bir süre erkek kısmısı beni keşfetmek istemedi. İlk sevgilim, okul bahçesinde kızdığım için kafasına basket topu geçirdiğim bir üst sınıftı mesela. İlkel seviyormuş meğer. Ama çok tatlı bir çocuktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…