Eline sağlık yafrum. Ben de biber dolması pişirdim bugün buzlukta biber vardı. Börülce salatası yapıcam bir de. Geçen gün ıslak kek yapmıştım o daha bitmediAy bugün ben de domestikleştim.
Sabahtan nohut yaptım. Sonra annemle temizlik yaptık. Akşama pilav yapacağım, birazdan da brownie.
Arkadaş bozdular beni de
Bakma burada dük dük takıldığıma, sokakta hanfendi, mutfakta aşçı bir insanımEline sağlık yafrum. Ben de biber dolması pişirdim bugün buzlukta biber vardı. Börülce salatası yapıcam bir de. Geçen gün ıslak kek yapmıştım o daha bitmediAma yapmasam daha iyi tatlı vs pff
Yatakta beyinin geyşasını unutmuşsunBakma burada dük dük takıldığıma, sokakta hanfendi, mutfakta aşçı bir insanım
Tabi yazın geldiğinin habercisi cemre düşecek karpuz kabuğuyla beraber bir de doktorlar başlayacak.Ay kanalları zaplarken gördüm, Teve2'de Doktorlar başlamış ahfha
Sokağı da eledik. Şu an sadece aşçılığın kaldı cınımBakma burada dük dük takıldığıma, sokakta hanfendi, mutfakta aşçı bir insanım
Geyşalığımla gündeme gelmek istemiyorum, işimle gündeme gelmek istiyorumYatakta beyinin geyşasını unutmuşsun
Tam aranılan kadınsın ya, helal olsun.
Ben sadece aşçılıkta kaldım
İşin neGeyşalığımla gündeme gelmek istemiyorum, işimle gündeme gelmek istiyorum
Sokak, mutfak, yataktan sadece mutfak kaldı, üçün birini aldın diyorsunSokağı da eledik. Şu an sadece aşçılığın kaldı cınım
Karantina şimdi karantinaya benzediTabi yazın geldiğinin habercisi cemre düşecek karpuz kabuğuyla beraber bir de doktorlar başlayacak.
Sıralama bu.
Yani bi neviSokak, mutfak, yataktan sadece mutfak kaldı, üçün birini aldın diyorsun
hahsjshksksGeyşalığımla gündeme gelmek istemiyorum, işimle gündeme gelmek istiyorum
Niye küçüğüm konusu.
Herkes nerelerde acabası? Ben temizlik yaptım geldim mesela.
Ayy en nefret ettiğim banyolar. Sırf banyo temizlememek için yardımcı alıyorumBen de temizlik yaptım ama banyo kaldı
Bitmiyordu..
Birazdan temizledigim salonu göstereceğim.Ee bugün ne gösteriyorsunuz?
Sonra bana zengin diyorlarAyy en nefret ettiğim banyolar. Sırf banyo temizlememek için yardımcı alıyorum
Ben de karantinaya kadar yapmıyordum ne güzel günlerdiSonra bana zengin diyorlar
Ben epeydir kendim yapmıyorum
Neyse iyi oldu bir yandan, bütün gün yiyip yatıyorum.
24 günde 2 kilo almışım bile.
Benden anca böyle geyşa olurhahsjshksks
O da bir iş, öyle deme hatta bir sanat
Sen boşverYokuspokus yı, aramızdaki asıl sanatçı ruhlu kişilik sensin
Ahahhfa sen de iyi alıştın görmeyeEe bugün ne gösteriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?