Coronasavar

Burdan öğreniyorlar ne yapsınlar. Gerçekten kendi bedeninden bir haber çok kadın var. Beni en çok vajinismus olmasına rağmen hamile kalmaya çalışanlar şaşırtmıştı. Kesinlikle çok farklı hayatlar var.

Ya Corona var millet bebek istiyor! Hadi ona cahil de, peki cevap olarak "sen basla basla, hemen olmuyor" diyen insanlara ne diyeceksin? Yada ertesi gün hapi degil de, dogum kontrol hapi olan korunmasiz seks sonrasi!

İlişkiye idrar deliği veya göbek deliğinden girmeye çalışanların olduğunu düşününce hiçbir şeye şaşırmıyorum artık

Ya Corona var millet bebek istiyor! Hadi ona cahil de, peki cevap olarak "sen basla basla, hemen olmuyor" diyen insanlara ne diyeceksin? Yada ertesi gün hapi degil de, dogum kontrol hapi olan korunmasiz seks sonrasi!

Ben de "bir kereden bir şey olmaz" kafasına hastayım. Bebek 1 kerede olmuyor mu? Sanki spermler birikip birikip 10 seferde bebek oluşturuyor, parça parça oluyor bebek.
Doğru şartlar tuttu mu ilk ve tek seferde de olur yani, sonuçta bir kerelik iş.

Ertesi gün hapını da doğru kullanmıyorlar ki. Ben ayda bir alıyorum bir şey olmuyor yazan okudum geçen.

Ne zaman böyle diyen birini görsem aynı şeyi düşünüyorum devrelerim yanıyor. Denemeye başla hemen olmuyor nedir cidden hani bu şey değil ki deneye deneye ustalık kazanıp kıvamını tutturacağın bi şey

Birde herkes kendi yada esinin vücüdü/dogurganligini geneliyor. Evet sen 1 sene denemekten sonra hamile kaldin, ama digeri ilk seferinde hamile kaliyor, bir digeri kaç defa hamile kalip, düsük ile sonuçlandi.

Yani sen 1 sene denedin diye, herkeste öyle diye birsey yok. Ve o deneyenlerde hemen aliniyor. "Vay efenim nasil olur da, biz ne zamandan beri deniyoruz" Ki dedigin gibi, sperm tecrübe ile yumurta ile bulusmuyor ki. Sperm var ise, yumurta çatlamis ise, ilk defasinda hamile kalabiliyorsun iste.

Yani konuya nerden baksan elinde kaliyor.

Cinsellikte de korunmasız ilişkiden sonra doğum kontrol hapı alan vardı.

Evet iste bende onu okumustum! Ve yaziyordu "sonradan ögrendim ki, hapi ilk günden sonra alman gerekiyor" diye. Yemin ile diyorum, 1950 köy ortami kadinlari, simdiki google hemen 2 saniyede ulasabilen gençlerden çok daha bilinçliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…