- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Burdan öğreniyorlar ne yapsınlar. Gerçekten kendi bedeninden bir haber çok kadın var. Beni en çok vajinismus olmasına rağmen hamile kalmaya çalışanlar şaşırtmıştı. Kesinlikle çok farklı hayatlar var.Bayaa geriden okuyordum. Ve bdv'dede yorum birakiyordum. Bence kk'ü üyeligi almak için insanlar bir anatomi testinden geçmeli. Dogurganlik üzerinde, iste ovülasyon nedir. Yahut bebegin ilk ihtiyaçlari nedir gibisine.
Yemin ile konularin yarisi azalir.
Alışmış kudurmuştan beterdir aksjdjBenden anca böyle geyşa olur
https://giphy.com/xUNda8uMIVdTBZFEGc
Ahahhfa sen de iyi alıştın görmeye
Burdan öğreniyorlar ne yapsınlar. Gerçekten kendi bedeninden bir haber çok kadın var. Beni en çok vajinismus olmasına rağmen hamile kalmaya çalışanlar şaşırtmıştı. Kesinlikle çok farklı hayatlar var.
İlişkiye idrar deliği veya göbek deliğinden girmeye çalışanların olduğunu düşününce hiçbir şeye şaşırmıyorum artıkBurdan öğreniyorlar ne yapsınlar. Gerçekten kendi bedeninden bir haber çok kadın var. Beni en çok vajinismus olmasına rağmen hamile kalmaya çalışanlar şaşırtmıştı. Kesinlikle çok farklı hayatlar var.
Ben de "bir kereden bir şey olmaz" kafasına hastayım. Bebek 1 kerede olmuyor mu? Sanki spermler birikip birikip 10 seferde bebek oluşturuyor, parça parça oluyor bebek.Ya Corona var millet bebek istiyor! Hadi ona cahil de, peki cevap olarak "sen basla basla, hemen olmuyor" diyen insanlara ne diyeceksin? Yada ertesi gün hapi degil de, dogum kontrol hapi olan korunmasiz seks sonrasi!
Bir varım bir yokum. Hayalet gibi insanım. Çünküsü çocuklar... Şimdi küçüğü yatırmaya gidiyorum misal... Analar çeker yükü, kimsenin bilesi yok söylüyorum bir yandan.
Ertesi gün hapını da doğru kullanmıyorlar ki. Ben ayda bir alıyorum bir şey olmuyor yazan okudum geçen.Ya Corona var millet bebek istiyor! Hadi ona cahil de, peki cevap olarak "sen basla basla, hemen olmuyor" diyen insanlara ne diyeceksin? Yada ertesi gün hapi degil de, dogum kontrol hapi olan korunmasiz seks sonrasi!
Cinsellikte de korunmasız ilişkiden sonra doğum kontrol hapı alan vardı.Ertesi gün hapını da doğru kullanmıyorlar ki. Ben ayda bir alıyorum bir şey olmuyor yazan okudum geçen.
Yaa dkkdf ben onu okuduğumdan beri tereddüt ediyorum yanlış yer mi yoo değil bi dk yok yok değilİlişkiye idrar deliği veya göbek deliğinden girmeye çalışanların olduğunu düşününce hiçbir şeye şaşırmıyorum artık
Ne zaman böyle diyen birini görsem aynı şeyi düşünüyorum devrelerim yanıyor. Denemeye başla hemen olmuyor nedir cidden hani bu şey değil ki deneye deneye ustalık kazanıp kıvamını tutturacağın bi şeyBen de "bir kereden bir şey olmaz" kafasına hastayım. Bebek 1 kerede olmuyor mu? Sanki spermler birikip birikip 10 seferde bebek oluşturuyor, parça parça oluyor bebek.
Doğru şartlar tuttu mu ilk ve tek seferde de olur yani, sonuçta bir kerelik iş.
Ders yapıyordukNiye küçüğüm konusu.
Herkes nerelerde acabası? Ben temizlik yaptım geldim mesela.
Belki ayda bir sevişiyor.Ertesi gün hapını da doğru kullanmıyorlar ki. Ben ayda bir alıyorum bir şey olmuyor yazan okudum geçen.
Ben de "bir kereden bir şey olmaz" kafasına hastayım. Bebek 1 kerede olmuyor mu? Sanki spermler birikip birikip 10 seferde bebek oluşturuyor, parça parça oluyor bebek.
Doğru şartlar tuttu mu ilk ve tek seferde de olur yani, sonuçta bir kerelik iş.
Cinsellikte de korunmasız ilişkiden sonra doğum kontrol hapı alan vardı.
Aklıma şu geldiİlişkiye idrar deliği veya göbek deliğinden girmeye çalışanların olduğunu düşününce hiçbir şeye şaşırmıyorum artık
Ee bugün ne gösteriyorsunuz?
Bir varım bir yokum. Hayalet gibi insanım. Çünküsü çocuklar... Şimdi küçüğü yatırmaya gidiyorum misal... Analar çeker yükü, kimsenin bilesi yok söylüyorum bir yandan.
Çalış çocuğum allah zihin açıklığı versin.Ders yapıyorduk
Nazi anam iş başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?