Coronasavar

İlişkiye idrar deliği veya göbek deliğinden girmeye çalışanların olduğunu düşününce hiçbir şeye şaşırmıyorum artık

Eve yillaaar önce duymustum birinin bu sekilde doktora gittigini. Yani çoçuk istiyorlar ki ve olmuyor. Megerse göbek deliginden iliskiye giriyorlarmis

Onca delik varken.. Iyikine kulak deliginden denememisler

Eve yillaaar önce duymustum birinin bu sekilde doktora gittigini. Yani çoçuk istiyorlar ki ve olmuyor. Megerse göbek deliginden iliskiye giriyorlarmis

Burun deliği de var
Aaa demekki onlara elverişli ne edelim benim benı pisleştiriyorsunuz iyice

Eki Görüntüle 2615944

Şu ara bildiğiniz biyolojik saatimle savaş veriyorum. Olm alttan alttan bebe diye diye ikinciyi yaptıracanız bana. :)
Bence şöyle yap korunma ama özel bir çaba da harcama normal standart(ya da malum yontem)
Dersin ki sonra yanlışlıkla oldu

ihtimaller denizinde yüzerken çocuk oluyorsa demekki bu çocuk sana iyi gelecek
Bakalım kız mı olacak?

Yaa dkkdf ben onu okuduğumdan beri tereddüt ediyorum yanlış yer mi yoo değil bi dk yok yok değil

Olsun başlasın ablası, bir dahakine yetişir inşallah
Ama yavaş gidin, cok kınamadan. Ahdhsjdjjs
Ahahha o konuda kendime güvenmediğim için hapa falan girişmiyorum hiç ben.

Doğru yer konusunda da kınayabilirim artık, dğrusunu bildiğimi ispatladım nasılsa

Hayır yani göbek deliğinin hacmi de belli sonuçta, nasıl karıştırabilir insan

Eki Görüntüle 2615944

Şu ara bildiğiniz biyolojik saatimle savaş veriyorum. Olm alttan alttan bebe diye diye ikinciyi yaptıracanız bana. :)
Yap sen de. Niye bu eziyeti sadece biz çekelim ki? Sen de çek.
Şaka bir kenara, feci yorucu ama ikisinin birbirini sevdiğini filan görüyorum, cidden yelkenleri koyveriyorum. Sanırım birden fazla çocuk büyütmenin en güzel tarafı onların arasındaki sevgiye şahitlik etmek. Bakınız böyle yumuluyorlar sürekli birbirlerine. Bence şuan sevişmeye gidiyorsun Yokuspokus , o çocuk buraya gelecek diye.

...sildim bile...

Aa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.

Gangsta şimdiden başlsın malum hemen olmuyormuş. Biriktire biriktire anca

Görüyorum ve artırıyorum

Aa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.

Gangsta şimdiden başlsın malum hemen olmuyormuş. Biriktire biriktire anca
Teşekkür ederim şekerim, evet iki kız.
Görüyorum ve artırıyorum
Yaaa birbirinden tatlılar ama ya. Bize üçüncüyü yaptırmak için bir komplo değil di mi bu?
Ya yüzleri hep gülsün minnoşların, hep iyi insanlarla karşılaşsınlar, ailecek hep huzurlu, mutlu ve birlikte olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…