Okula gştmek istiyorumÇalış çocuğum allah zihin açıklığı versin.
Eki Görüntüle 2615941
Ertesi gün hapı diyorum bacım. Her ay alınır mı ?Belki ayda bir sevişiyor.
İlişkiye idrar deliği veya göbek deliğinden girmeye çalışanların olduğunu düşününce hiçbir şeye şaşırmıyorum artık
Ay buna bayılıyorum.Hoop geldik mi fizik dersine yine : p
Eki Görüntüle 2615940
Ben alıyorum bir şey olmuyor. Ahahahah! Tamam, şakaydı.Ertesi gün hapı diyorum bacım. Her ay alınır mı ?
Burun deliği de varEve yillaaar önce duymustum birinin bu sekilde doktora gittigini. Yani çoçuk istiyorlar ki ve olmuyor. Megerse göbek deliginden iliskiye giriyorlarmis
Onca delik varken.. Iyikine kulak deliginden denememisler
Olsun başlasın ablası, bir dahakine yetişir inşallahCinsellikte de korunmasız ilişkiden sonra doğum kontrol hapı alan vardı.
Bence şöyle yap korunma ama özel bir çaba da harcama normal standart(ya da malum yontem)Eki Görüntüle 2615944
Şu ara bildiğiniz biyolojik saatimle savaş veriyorum. Olm alttan alttan bebe diye diye ikinciyi yaptıracanız bana. :)
Biyolojik saat falan hikaye yer yapıyosun bebişimEki Görüntüle 2615944
Şu ara bildiğiniz biyolojik saatimle savaş veriyorum. Olm alttan alttan bebe diye diye ikinciyi yaptıracanız bana. :)
Eki Görüntüle 2615944
Ella yı gördüğüm her konuya yazarım, hobimdir.Ertesi gün hapı diyorum bacım. Her ay alınır mı ?
Yaa dkkdf ben onu okuduğumdan beri tereddüt ediyorum yanlış yer mi yoo değil bi dk yok yok değil
Ahahha o konuda kendime güvenmediğim için hapa falan girişmiyorum hiç ben.Olsun başlasın ablası, bir dahakine yetişir inşallah
Ama yavaş gidin, cok kınamadan. Ahdhsjdjjs
Hayır yani göbek deliğinin hacmi de belli sonuçta, nasıl karıştırabilir insanEve yillaaar önce duymustum birinin bu sekilde doktora gittigini. Yani çoçuk istiyorlar ki ve olmuyor. Megerse göbek deliginden iliskiye giriyorlarmis
Onca delik varken.. Iyikine kulak deliginden denememisler
Yap sen de. Niye bu eziyeti sadece biz çekelim ki? Sen de çek.Eki Görüntüle 2615944
Aa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.Yap sen de. Niye bu eziyeti sadece biz çekelim ki? Sen de çek.
Şaka bir kenara, feci yorucu ama ikisinin birbirini sevdiğini filan görüyorum, cidden yelkenleri koyveriyorum. Sanırım birden fazla çocuk büyütmenin en güzel tarafı onların arasındaki sevgiye şahitlik etmek. Bakınız böyle yumuluyorlar sürekli birbirlerine. Bence şuan sevişmeye gidiyorsunYokuspokus , o çocuk buraya gelecek diye.
Diğer hacim de önemli beybisi
Ahahha o konuda kendime güvenmediğim için hapa falan girişmiyorum hiç ben.
Doğru yer konusunda da kınayabilirim artık, dğrusunu bildiğimi ispatladım nasılsa
Hayır yani göbek deliğinin hacmi de belli sonuçta, nasıl karıştırabilir insan
Nolursa olsun o kadar değildir ya. Göbek deliği yani sonuçta bahsettiğimiz yerDiğer hacim de önemli beybisi
Yap sen de. Niye bu eziyeti sadece biz çekelim ki? Sen de çek.
Şaka bir kenara, feci yorucu ama ikisinin birbirini sevdiğini filan görüyorum, cidden yelkenleri koyveriyorum. Sanırım birden fazla çocuk büyütmenin en güzel tarafı onların arasındaki sevgiye şahitlik etmek. Bakınız böyle yumuluyorlar sürekli birbirlerine. Bence şuan sevişmeye gidiyorsunYokuspokus , o çocuk buraya gelecek diye.
...sildim bile...
Anaam senin kız turuncu mu saçlar, fotodan mı öyle?Görüyorum ve artırıyorum
Teşekkür ederim şekerim, evet iki kız.Aa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.
Gangsta şimdiden başlsın malum hemen olmuyormuş. Biriktire biriktire anca
Yaaa birbirinden tatlılar ama ya.Görüyorum ve artırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?