Anaam senin kız turuncu mu saçlar, fotodan mı öyle?
Allah bağışlasın.Işıktan öyle görünmüştür.
Biraz sarıya çalıyor. :)
Yoksa ben de isterdim, babası prens harry olsun, turuncu kızlarım olsun ahsjsjddn
Kız tabi 100gr malzeme biriktirmesi lazım sonra yeterli sıcaklığa gelince pişecekAa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.
Gangsta şimdiden başlsın malum hemen olmuyormuş. Biriktire biriktire anca
Teşekkür ederim şekerim, evet iki kız.
Yaaa birbirinden tatlılar ama ya.Bize üçüncüyü yaptırmak için bir komplo değil di mi bu?
Ya yüzleri hep gülsün minnoşların, hep iyi insanlarla karşılaşsınlar, ailecek hep huzurlu, mutlu ve birlikte olun.
Gangstayla birer kız doğurun, ogullarınızla da besikten kertin. Mis
AA iyi fikir aslında ama ben güzeller güzeli kızımı öyle her önüme çıkan oğlana vermem. Oğlanı veririm onda sıkıntı yok üstüne para da verebilirim ajjsmsmdms
Aha berdel.Gangstayla birer kız doğurun, ogullarınızla da besikten kertin. Mis
O Bu muyduAha berdel.
Bence şöyle yap korunma ama özel bir çaba da harcama normal standart(ya da malum yontem)
Dersin ki sonra yanlışlıkla oldu
ihtimaller denizinde yüzerken çocuk oluyorsa demekki bu çocuk sana iyi gelecek
Bakalım kız mı olacak?
Biyolojik saat falan hikaye yer yapıyosun bebişimBizimki niye çalmıyor?
Yooo gangsta.
Sadece senin yapasın var. Biz bir şey yapmıyoruz.
Tutmayalım.
Yap sen de. Niye bu eziyeti sadece biz çekelim ki? Sen de çek.
Şaka bir kenara, feci yorucu ama ikisinin birbirini sevdiğini filan görüyorum, cidden yelkenleri koyveriyorum. Sanırım birden fazla çocuk büyütmenin en güzel tarafı onların arasındaki sevgiye şahitlik etmek. Bakınız böyle yumuluyorlar sürekli birbirlerine. Bence şuan sevişmeye gidiyorsunYokuspokus , o çocuk buraya gelecek diye.
...sildim bile...
Aa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.
Gangsta şimdiden başlsın malum hemen olmuyormuş. Biriktire biriktire anca
Berdel , ailelerin karşılıklı olarak kızlarını birbirine gelin vermeleri ya da evlenecek iki erkeğin, ailelerindeki kızları karşılıklı olarak kendilerine eş olarak seçmeleri ile gerçekleşen bir evlilik yöntemidir.O Bu muydu
Tampon kullanırken çişini yapamayacağını sanan bir arkadaşım vardıCinsellikte de korunmasız ilişkiden sonra doğum kontrol hapı alan vardı.
Berdel , ailelerin karşılıklı olarak kızlarını birbirine gelin vermeleri ya da evlenecek iki erkeğin, ailelerindeki kızları karşılıklı olarak kendilerine eş olarak seçmeleri ile gerçekleşen bir evlilik yöntemidir.
İdrak'le night'ı hanımağa olarak düşünsene
Ben daha çok ne kadar eglenecekleri kismindayim
Hanımlar siz gidin de sevişin hadi, biz senaryoyu yazar diziyi çekeriz
Yokuspokus Idrakyollariiltihabi
Madem yoktum bir süre bildiğim yerden dalayım konuya
Tampon kullanırken çişini yapamayacağını sanan bir arkadaşım vardı
Al işte bir tane daha yanlış yerden yapma adayıMadem yoktum bir süre bildiğim yerden dalayım konuya
Tampon kullanırken çişini yapamayacağını sanan bir arkadaşım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?