Oyy yedirmem mi, göremedim ben henüz ama hele yiyen çocuğa evimde misafir varken gece 11 de çorba yaptığımı bilirim.
İnsanlar yesin ben 1 saat gülmüş gibi oluyorum
Yaaa bunu yapan bir iki adam var, hepsine bayılıyoruz, biz de çok izleriz.Biz de belgesel izliyoruz.
Bu adamlar kaza kaza bitiremedi.
Oğlum sağolsun, en büyük hayali bir yeri kazmak
Eki Görüntüle 2617046
Sizin çocuklar hala ayakta mı, benimkiler uyuyalı yarım saat oldu daBiz de belgesel izliyoruz.
Bu adamlar kaza kaza bitiremedi.
Oğlum sağolsun, en büyük hayali bir yeri kazmak
Eki Görüntüle 2617046
Yaaa bunu yapan bir iki adam var, hepsine bayılıyoruz, biz de çok izleriz.
Biz de rutin belli, 9.00 da yatıp, 8.30-9.00 da kalkiyorlar.Sizinle çocuklar hala ayakta mı, benimkiler uyuyalı yarım saat oldu dabu demektir sabah 7 de ayaktayız
Oğlumun uyanmalarını saymıyorum artık, o gecemizin bir parçası olduBiz de rutin belli, 9.00 da yatıp, 8.30-9.00 da kalkiyorlar.
Ama kız 4 kere, ortanca 2 kere uyanıyor.
Bazen daha fazla.
Şaka...Sizin çocuklar hala ayakta mı, benimkiler uyuyalı yarım saat oldu dabu demektir sabah 7 de ayaktayız
Yıldız gezegeni.Kadınlar Ülkesi mi Yıldız Gezegeni mi? Bu iki kitaptan birine başlayacağım.
Allah seni napmasın ya krep yani, 4 dklık iş.
1 sigara içim süresi benim için
Krep yapmaya üşenmiyorum yahu.Hazır pankek karışımı al, krepe üşen olmuyor böyle
O su altı belgeseli olayı bizde de var.Ay ben bir tek biz zannediyordum
Primitive technology sanırım adı, hepsini izledik, bazılarını iki kere.
Bir de su altı belgeseli var 2 tane. Tekrar tekrar döndüğümüz.
Tavuğu da basit aslında, tavuğu pişirmeden önce baharatıyla güzelce ovarsan orta ateş vok tavada süre 15 20 dk ya düşer.Krep yapmaya üşenmiyorum yahu.
Tavuğu hazırla, kreması ıvırı zıvırı. Bir tane krep için yan uğraşları fazla, yoksa sırf krep değil yani üşendiğim.
Ne fırını ayol. Normal tavada krep içine tavuk mantar krema. Dur bakalım gaza gelirsem yaparım.Tavuğu da basit aslında, tavuğu pişirmeden önce baharatıyla güzelce ovarsan orta ateş vok tavada süre 15 20 dk ya düşer.
O zamanda da krep hazırlarsın, fırını o an ısıtır ve kaşarı da ayarlarsan toplamda 30 dk uğraş ile hallolur.
Emine beder misin kadın?Tavuğu da basit aslında, tavuğu pişirmeden önce baharatıyla güzelce ovarsan orta ateş vok tavada süre 15 20 dk ya düşer.
O zamanda da krep hazırlarsın, fırını o an ısıtır ve kaşarı da ayarlarsan toplamda 30 dk uğraş ile hallolur.
Kızım 2 buçuk yaşına kadar çok zorladı beni uyku konusunda ama 2 yıla yakındır rahatım, 1 yıldır kendi uyuyor, tuvalet, dis, uyku duası ve yatış ,biz çıkıyoruz odadan. Kendi kendine şarkılar söylüyor, oynuyor yatağın içinde sonra uyuyorŞaka...
Benimkilerin daha 2 saati rahat var, bunun 1 saati uyutma çabasıyla geçecek.
Sonra kocaya söz verdim film mısır yapacaz derken onu uyutunca saat 1 olacak.
Pıfff...
Bilemiyoruz yemek sonrası baska şeylere mi el açacaksın, orası muallak
Öyle bir yazmışsın ki sanki el çırpınca olacakmış gibi öyle gaza getiriciTavuğu da basit aslında, tavuğu pişirmeden önce baharatıyla güzelce ovarsan orta ateş vok tavada süre 15 20 dk ya düşer.
Akşama tavuk yemeği yaptımÖyle bir yazmışsın ki sanki el çırpınca olacakmış gibi öyle gaza getiricineyse ki evde tavuk yok, Lyanna düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?