Coronasavar

Pırasalar sağlıklı kalmak istedi, sen zorla hamur işine soktun değil mi?
Ya kıza pırasa mı bir şey dedi diye espri yaptıktan sonra bir pişman oldum, belki gerçekten ciddi bir durum vardır diye ama. Eğer öyleyse af edersin AbsolutPromise . Bugün elektrikli süpürgeyle kavga ettim de, herkes benim gibi delirmeye başladı mı onu anlamaya çalışıyordum aslında.

Kizlaar, bdv'de sizlik bir konu buldum

Keşke o sinir anında yazsaydım en azından o an gülerdim. Ciddi bir şey değil ya işte neredeyse bir aydır evden çıkamamak psikolojimi bozdu

Ben mi demişim, tövbe; kendisi yazdı; biz göbekten zeytin yemeden duramayız dedi.
İnanmayan 1279 sayfa okusun.

Cinneti sabahtan geldi zaten
Annem sabah doğramış ama nasıl bir şeyse bütün koku benim odamda toplanmış. O kokuya uyandım resmen

Annem de soruyordu bizden başka erkenden yiyen var mı başka diye
Çocuklardan sonra akşam 6 ya sabitledim ben yemek olayını, öğle yemeği yemiyorlar, kek börek çörek hep atıştırmalık çünkü
Erken yemek sağlıklı ama.

Ben birkaç gündür çok sinirliydim, çocuklar gık dese hırlayan kıvamdaydım.
Dün akşam 9 buçukta uyuyakalmışım, sabah uyanış 9.
Sinir minir kalmadı, pamuk şekere döndüm

Bende okul zamanları hariç öğlen yemediğim için 18:30 ideal geliyor.
Doğuştan emekliyim çünkü
Alsjsjsksk
Emeklilik iyidir, öyle deme.
Eşimin işi olduğu dönem 9buçukta eve gelirdi.
Yahu dışarı yemeğe çıkacağız, mutfağı 10 da kapanmayan restoran bulmak zor, evde yesen yedin ettin topladın saat 10buçuk 11, adam horluyor.
O saatte yediğinin kilosuna mı yanasın, binbir emek yaptığın şeyin her lokmasında beklemekten artık kendini salmasına mı.
Geç yemek zor bir olay, iyidir 6

Ben birkaç gündür çok sinirliydim, çocuklar gık dese hırlayan kıvamdaydım.
Dün akşam 9 buçukta uyuyakalmışım, sabah uyanış 9.
Sinir minir kalmadı, pamuk şekere döndüm
Ne yazık ki kesintisiz uyku gibi bir lüksüm yok. Küçük 16 aylık ve gecede iki kere kalkıyor, bunların biri meme için. Gece emzirmesini kesmek istiyorum ama enerjim yok, kalkıp 5 dakika emzirmek daha kolay geliyor. Büyük de bir kere çişe kalkıyor, illa ben götüreceğim. Ve ne kadar yorgun olursam olayım 7'den önce uyanırım. Deli miyim neyim... Bugün erken yatacağım. Sabah güneş doğmadan kalkıp Hobbit izleyeceğim. LOTR serisini yeni bitirdim. Bunları ne zaman izlesem ben de pamuk şeker oluyorum. Yarın daha iyi bir insan olacağım söz.

Benimkiler hiç emmedikleri için gece emzirmesi aklıma gelmiyor tabi, yanımızda biberon olurdu, ağlayanın ağzına eşim dayardı
Benim büyük oğlan bezi yeni bıraktı sayılır ama gece hiç kalkma huyu yok, uyanıp süt içmesine rağmen.
Ondan deliksiz uyuyabiliyorum, dün akşam esktrem bir dönemdi normalde gece 4 e kdr nöbet bende, ondan geç yatıyorum.

Sana ne iyi gelecekse onu ertelemeden yapman lazım, zor, uzun ve yorucu bir süreç.
Çocuklarla hepten hem mental hem fiziki yorgunluk söz konusu.
Tükenme sendromuna tutulma lüksümüz olmadığı için, küçük kaçamaklarla nefes almak gerek.

En sevdiğim öğün, şölen masası kıvamı.
Ama evde ben hazırlamadığım için, yapmıyorum sabahın köründe 8 de ne kahvaltısı ya...
Biz çocuklarla kahvaltı yapmıyoruz o yüzden. Onlarınkini 9 gibi hazırlıyorum, bizimki 12'yi buluyor, birde bizimle beraber yiyorlar şu virüsten kurtulalım hayırlısıyla bir ay yemek yapmayacağım diyorum eşime. O kadar bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…