- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Ya kıza pırasa mı bir şey dedi diye espri yaptıktan sonra bir pişman oldum, belki gerçekten ciddi bir durum vardır diye ama. Eğer öyleyse af edersinPırasalar sağlıklı kalmak istedi, sen zorla hamur işine soktun değil mi?
Cinneti sabahtan geldi zatenPırasa mı bir şey dedi?
Annem de soruyordu bizden başka erkenden yiyen var mı başka diyeBiz yedik bile
6 da yemek saati.
Keşke o sinir anında yazsaydım en azından o an gülerdim. Ciddi bir şey değil ya işte neredeyse bir aydır evden çıkamamak psikolojimi bozduYa kıza pırasa mı bir şey dedi diye espri yaptıktan sonra bir pişman oldum, belki gerçekten ciddi bir durum vardır diye ama. Eğer öyleyse af edersinAbsolutPromise . Bugün elektrikli süpürgeyle kavga ettim de, herkes benim gibi delirmeye başladı mı onu anlamaya çalışıyordum aslında.
Senin mutfağın gülü olman yemek konusunda değil başka konularda.Yokuspokus öyle diyooo.
Bende de hazır pancake karışımı var ama Sarelle olmadığı için yapmıyorum, pancake'i sadece çikolatalı/çikolata meyveli seviyorum.
İlk dans şarkıları da Serdar Ortaç'ın karabiberim şarkısıymış diyollaaaa.Ben mi demişim, tövbe; kendisi yazdı; biz göbekten zeytin yemeden duramayız dedi.
İnanmayan 1279 sayfa okusun.
Çocuklardan sonra akşam 6 ya sabitledim ben yemek olayını, öğle yemeği yemiyorlar, kek börek çörek hep atıştırmalık çünküCinneti sabahtan geldi zaten
Annem sabah doğramış ama nasıl bir şeyse bütün koku benim odamda toplanmış. O kokuya uyandım resmen
Annem de soruyordu bizden başka erkenden yiyen var mı başka diye
Ben birkaç gündür çok sinirliydim, çocuklar gık dese hırlayan kıvamdaydım.Ya kıza pırasa mı bir şey dedi diye espri yaptıktan sonra bir pişman oldum, belki gerçekten ciddi bir durum vardır diye ama. Eğer öyleyse af edersinAbsolutPromise . Bugün elektrikli süpürgeyle kavga ettim de, herkes benim gibi delirmeye başladı mı onu anlamaya çalışıyordum aslında.
Bende okul zamanları hariç öğlen yemediğim için 18:30 ideal geliyor.Çocuklardan sonra akşam 6 ya sabitledim ben yemek olayını, öğle yemeği yemiyorlar, kek börek çörek hep atıştırmalık çünkü
Erken yemek sağlıklı ama.
AlsjsjskskBende okul zamanları hariç öğlen yemediğim için 18:30 ideal geliyor.
Doğuştan emekliyim çünkü
En sevdiğim öğün, şölen masası kıvamı.Bizzzz 17 de yedikkk
Neden kahvaltı biz pek yapmayız kahvaltı konuşmak için aktivite bizim için
Ne yazık ki kesintisiz uyku gibi bir lüksüm yok. Küçük 16 aylık ve gecede iki kere kalkıyor, bunların biri meme için. Gece emzirmesini kesmek istiyorum ama enerjim yok, kalkıp 5 dakika emzirmek daha kolay geliyor. Büyük de bir kere çişe kalkıyor, illa ben götüreceğim. Ve ne kadar yorgun olursam olayım 7'den önce uyanırım. Deli miyim neyim... Bugün erken yatacağım. Sabah güneş doğmadan kalkıp Hobbit izleyeceğim. LOTR serisini yeni bitirdim. Bunları ne zaman izlesem ben de pamuk şeker oluyorum. Yarın daha iyi bir insan olacağım söz.Ben birkaç gündür çok sinirliydim, çocuklar gık dese hırlayan kıvamdaydım.
Dün akşam 9 buçukta uyuyakalmışım, sabah uyanış 9.
Sinir minir kalmadı, pamuk şekere döndüm
Olm akşamın 6sında yemek nedir ya
Genelde 8den önce pek yemem, hadi olsun olsun 7.5 olsun çok açsam.
Benimkiler hiç emmedikleri için gece emzirmesi aklıma gelmiyor tabi, yanımızda biberon olurdu, ağlayanın ağzına eşim dayardıNe yazık ki kesintisiz uyku gibi bir lüksüm yok. Küçük 16 aylık ve gecede iki kere kalkıyor, bunların biri meme için. Gece emzirmesini kesmek istiyorum ama enerjim yok, kalkıp 5 dakika emzirmek daha kolay geliyor. Büyük de bir kere çişe kalkıyor, illa ben götüreceğim. Ve ne kadar yorgun olursam olayım 7'den önce uyanırım. Deli miyim neyim... Bugün erken yatacağım. Sabah güneş doğmadan kalkıp Hobbit izleyeceğim. LOTR serisini yeni bitirdim. Bunları ne zaman izlesem ben de pamuk şeker oluyorum. Yarın daha iyi bir insan olacağım söz.
Üzerime alınmıyorum, malum buradayım ben görüyorsunuz ne yiyorum ne ekşınıGece başka şeyler yiyollağdır kardeş, tok tutuyodur. Ondan.
Biz çocuklarla kahvaltı yapmıyoruz o yüzden. Onlarınkini 9 gibi hazırlıyorum, bizimki 12'yi buluyor, birde bizimle beraber yiyorlarEn sevdiğim öğün, şölen masası kıvamı.
Ama evde ben hazırlamadığım için, yapmıyorum sabahın köründe 8 de ne kahvaltısı ya...
Ne gibi? Pek anlayamadımGece başka şeyler yiyollağdır kardeş, tok tutuyodur. Ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?