Coronasavar

Karantina sonunda hamile kalacaksınız ya hahaha coronasavar yerine
emüklü adayları ve düksüzler yapalım

Valla yabancım ben bile bunaldım yemek işinden ama çok şükür benim çocuklar yemek yemediğinden yırtıyorum
Yani pilav, makarna , çorba varsa tamam.
Ana yemek yemiyorlar.
Kenimize canım ne isterse onu yapıyorum keza bugün bazlama üzeri kremalı steak yaptım, cafe yemeği özlemimi giderdim
Kahvaltıyı da sabah çocuk nöbeti eşimde, 7 de o kalkıyor çocuklarla, 8 de kahvaltı hazır, ben yarı gözü açık oturuyorum, dolayısıyla zaten yapamıyorum.

Ben de ben de ben de
Bir de harry potter serisi
Uykusuz bile kalsam mutlu oluyorum

Kenimize canım ne isterse onu yapıyorum keza bugün bazlama üzeri kremalı steak yaptım, cafe yemeği özlemimi giderdim
Off tavuklu mantarlı krep istedi canım ama çok üşeniyorum bir krep için şimdi tavuk, mantar, krema vs uğraşmaya.

Bir de arkadaşımla sevdiğimiz bir restoran var, oraya ne zaman gitsek kaşarlı mantarlı şinitzel yerdim kocaman, yanında patates püresi. Off bee.

Güzel yaparım, ikisini de
Ank da olsan paket servis yapardım...

Dün hamburger yaptık bizde, ekmeğini bile ben yaptım, söylemesi ayıp
Kızımın iştahı yerinde masallah, akşam doymadiysa yatmadan muhakkak birşeyler yer. Gece acıktım diye kalmışlığı çoktur, o yüzden ana yemek ve çorba olmak zorunda, oğlumda daha çok pilavcı. Haliyle bir fiil yemek oluyor. Bugünkü gibi köfte kızartıp tembellik yaptığım oluyor en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…