- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ne gibi? Pek anlayamadım
Valla yabancım ben bile bunaldım yemek işinden ama çok şükür benim çocuklar yemek yemediğinden yırtıyorumBiz çocuklarla kahvaltı yapmıyoruz o yüzden. Onlarınkini 9 gibi hazırlıyorum, bizimki 12'yi buluyor, birde bizimle beraber yiyorlarşu virüsten kurtulalım hayırlısıyla bir ay yemek yapmayacağım diyorum eşime. O kadar bunaldım
Ben de ben de ben deNe yazık ki kesintisiz uyku gibi bir lüksüm yok. Küçük 16 aylık ve gecede iki kere kalkıyor, bunların biri meme için. Gece emzirmesini kesmek istiyorum ama enerjim yok, kalkıp 5 dakika emzirmek daha kolay geliyor. Büyük de bir kere çişe kalkıyor, illa ben götüreceğim. Ve ne kadar yorgun olursam olayım 7'den önce uyanırım. Deli miyim neyim... Bugün erken yatacağım. Sabah güneş doğmadan kalkıp Hobbit izleyeceğim. LOTR serisini yeni bitirdim. Bunları ne zaman izlesem ben de pamuk şeker oluyorum. Yarın daha iyi bir insan olacağım söz.
Onu kocişim diyenlere, dün akşam tanışma hikayelerini ballandırarak anlatanlara söyleyeceksinKarantina sonunda hamile kalacaksınız ya hahaha coronasavar yerine
emüklü adayları ve düksüzler yapalım
İnş pubg dir, öyle görünümlü dükg olmasın o?Ben bi el pubgye kaçar kızlar, sonrasında çayımı alıp gelirim. Size poçik bir galp bıraktım bura =>
Zeytin mi geç saatlerde tatlı şeyler yemeye severim o yüzden hala anlayamadım ima ettiğin şeyi ama olsunİlla yediğiniz zeytinleri bana söyletesin var de mi?
Karantina sonunda hamile kalacaksınız ya hahaha coronasavar yerine
emüklü adayları ve düksüzler yapalım
Bilemiyoruz yemek sonrası baska şeylere mi el açacaksın, orası muallakBen bi el pubgye kaçar kızlar, sonrasında çayımı alıp gelirim. Size poçik bir galp bıraktım bura =>
Off tavuklu mantarlı krep istedi canım ama çok üşeniyorum bir krep için şimdi tavuk, mantar, krema vs uğraşmaya.Kenimize canım ne isterse onu yapıyorum keza bugün bazlama üzeri kremalı steak yaptım, cafe yemeği özlemimi giderdim
VuhuuuuBilemiyoruz yemek sonrası baska şeylere mi el açacaksın, orası muallak
Güzel yaparım, ikisini deOff tavuklu mantarlı krep istedi canım ama çok üşeniyorum bir krep için şimdi tavuk, mantar, krema vs uğraşmaya.
Bir de arkadaşımla sevdiğimiz bir restoran var, oraya ne zaman gitsek kaşarlı mantarlı şinitzel yerdim kocaman, yanında patates püresi. Off bee.
Güzel yaparım, ikisini de
Ank da olsan paket servis yapardım...
Oyy yedirmem mi, göremedim ben henüz ama hele yiyen çocuğa evimde misafir varken gece 11 de çorba yaptığımı bilirim.Çocuklarımı yedireceksen ben taşınırım
Ah keşke.Güzel yaparım, ikisini de
Ank da olsan paket servis yapardım...
Allah seni napmasın ya krep yani, 4 dklık iş.Ah keşke.
Valla krep çok istiyorum da üşeniyorum
Dün hamburger yaptık bizde, ekmeğini bile ben yaptım, söylemesi ayıpValla yabancım ben bile bunaldım yemek işinden ama çok şükür benim çocuklar yemek yemediğinden yırtıyorum
Yani pilav, makarna , çorba varsa tamam.
Ana yemek yemiyorlar.
Kenimize canım ne isterse onu yapıyorum keza bugün bazlama üzeri kremalı steak yaptım, cafe yemeği özlemimi giderdim
Kahvaltıyı da sabah çocuk nöbeti eşimde, 7 de o kalkıyor çocuklarla, 8 de kahvaltı hazır, ben yarı gözü açık oturuyorum, dolayısıyla zaten yapamıyorum.
Aynen. Mutfakta yemek yaparken bile laptop yanımda olur ve açık olan filmlerden biridir. İlaç gibi... Bir de Chocolate var benim için öyle. Juliette Binoche'lu. Kaç kere izledim bilmiyorum bunları.Ben de ben de ben de
Bir de harry potter serisi
Uykusuz bile kalsam mutlu oluyorum
Hazır pankek karışımı al, krepe üşen olmuyor böyleAh keşke.
Valla krep çok istiyorum da üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?