- 8 Mart 2015
- 25.153
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.394
- 798
Kaşarı üzerine koyup, fırında eritmicen mi?Ne fırını ayol. Normal tavada krep içine tavuk mantar krema. Dur bakalım gaza gelirsem yaparım.
Bu arada ben evde hamur açıp kendi makarnamı falan yaparım yani ama böyle basit şeylerde üşeniyorum
O kim, elime su dökemezEmine beder misin kadın?
AhahahshÖyle bir yazmışsın ki sanki el çırpınca olacakmış gibi öyle gaza getiricineyse ki evde tavuk yok, Lyanna düşünsün
Kremanın tavuğun krebin sıcağından kendi eriyor zaten hemen koyup yediğimde.Kaşarı üzerine koyup, fırında eritmicen mi?
Yeni bir yöntem öğreniyorum.
Bu da benden madem.Akşama bir şarkı bırak etkinliğimiz başlamıştır Klan üyeleri:
Ahhh Gagnam stayla hop hop hoppa Gangsta stayla
Bu çay bi harika dostum alşsdjalsd : p
Küçük 8 de yattı, sabah 7 de kalkar. Büyük 8:45'te uyudu, o da 7 buçuk gibi kalkar. Muhtemelen ben birazdan uyuyacağım, 5-6 gibi kalkarım. Kahve ve film keyfi yapacağım. Eskiden cuma günlerini iple çekerdim, ertesi gün ormana yürüyüşe gideceğiz diye. Şimdi o da yok. Ay lütfen biri aklıma mukayyet olsun.Sizin çocuklar hala ayakta mı, benimkiler uyuyalı yarım saat oldu dabu demektir sabah 7 de ayaktayız
Ailecek hastasıyız. Ya yer altına bambulu, havuzlu bir şeyler yapmıştı, kaydırdığı filan vardı. favorim o. Kızım da köpeklere yuva yapmıştı bir seferinde, ona bayılıyor. Süper bir program ama.Ay ben bir tek biz zannediyordum
Primitive technology sanırım adı, hepsini izledik, bazılarını iki kere.
Bir de su altı belgeseli var 2 tane. Tekrar tekrar döndüğümüz.
Ben de şuan eşimin çayından otlanıyorum bir iki fırt. Anlarsın ya dostum, sonuçta demlenmek senden sorulur.Akşama bir şarkı bırak etkinliğimiz başlamıştır Klan üyeleri:
Ahhh Gagnam stayla hop hop hoppa Gangsta stayla
Bu çay bi harika dostum alşsdjalsd : p
Kremanın tavuğun krebin sıcağından kendi eriyor zaten hemen koyup yediğimde.
Bu da benden madem.
Valla yabancım ben bile bunaldım yemek işinden ama çok şükür benim çocuklar yemek yemediğinden yırtıyorum
Yani pilav, makarna , çorba varsa tamam.
Ana yemek yemiyorlar.
Kenimize canım ne isterse onu yapıyorum keza bugün bazlama üzeri kremalı steak yaptım, cafe yemeği özlemimi giderdim
Kahvaltıyı da sabah çocuk nöbeti eşimde, 7 de o kalkıyor çocuklarla, 8 de kahvaltı hazır, ben yarı gözü açık oturuyorum, dolayısıyla zaten yapamıyorum.
Ne fırını ayol. Normal tavada krep içine tavuk mantar krema. Dur bakalım gaza gelirsem yaparım.
Bu arada ben evde hamur açıp kendi makarnamı falan yaparım yani ama böyle basit şeylerde üşeniyorum
Benzer türkçe içerikli vardı bende, öğretmen yolladı bir bakayım, atayım buraya.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar, coronayla ilgili şöyle ücretsiz bir çocuk kitabı yayımlanmış. Belki faydası olur diye şuraya iliştiriyorum:
Ya hani gizemli kalmaktan yanaydın, fotoğraf bile paylaşmadın. Yapınca tam yaparım, direkt karşınıza dikilirim mi diyorsun? Valla buyur gel.Bu Corona olayi bitsin, hepinizin evine teker teker gelcem yemek için
Kremanın tavuğun krebin sıcağından kendi eriyor zaten hemen koyup yediğimde.
Bu da benden madem.
Türkçe bize de yolladılar kreşten ama PDF değil, sayfa sayfa jpg. Bakayım sendeki aynısı mı? Ona göre ben de elimdekini gönderirim yarın. Şimdi yatıyorum arkadaşlar, iyi geceler hepinize. Yorgunluktan çift görmeye başladım.Benzer türkçe içerikli vardı bende, öğretmen yolladı bir bakayım, atayım buraya.
Ya hani gizemli kalmaktan yanaydın, fotoğraf bile paylaşmadın. Yapınca tam yaparım, direkt karşınıza dikilirim mi diyorsun? Valla buyur gel.
İyi uykular .Türkçe bize de yolladılar kreşten ama PDF değil, sayfa sayfa jpg. Bakayım sendeki aynısı mı? Ona göre ben de elimdekini gönderirim yarın. Şimdi yatıyorum arkadaşlar, iyi geceler hepinize. Yorgunluktan çift görmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?