Coronasavar

Ne fırını ayol. Normal tavada krep içine tavuk mantar krema. Dur bakalım gaza gelirsem yaparım.
Bu arada ben evde hamur açıp kendi makarnamı falan yaparım yani ama böyle basit şeylerde üşeniyorum
Kaşarı üzerine koyup, fırında eritmicen mi?
Yeni bir yöntem öğreniyorum.
Emine beder misin kadın?
O kim, elime su dökemez
Öyle bir yazmışsın ki sanki el çırpınca olacakmış gibi öyle gaza getirici neyse ki evde tavuk yok, Lyanna düşünsün
Ahahahsh
Bir arkadaşım çok sever bu yemeğimi, kare bohçalar yapıp fırın kabına dizip, üzerini beşamel kaplarım kaşarla, aynen borcam onun evine gider.
Ben tavuk sevmiyore

Kaşarı üzerine koyup, fırında eritmicen mi?
Yeni bir yöntem öğreniyorum.
Kremanın tavuğun krebin sıcağından kendi eriyor zaten hemen koyup yediğimde.

Akşama bir şarkı bırak etkinliğimiz başlamıştır Klan üyeleri:
Ahhh Gagnam stayla hop hop hoppa Gangsta stayla

Bu çay bi harika dostum alşsdjalsd : p
Bu da benden madem.

Sizin çocuklar hala ayakta mı, benimkiler uyuyalı yarım saat oldu da bu demektir sabah 7 de ayaktayız
Küçük 8 de yattı, sabah 7 de kalkar. Büyük 8:45'te uyudu, o da 7 buçuk gibi kalkar. Muhtemelen ben birazdan uyuyacağım, 5-6 gibi kalkarım. Kahve ve film keyfi yapacağım. Eskiden cuma günlerini iple çekerdim, ertesi gün ormana yürüyüşe gideceğiz diye. Şimdi o da yok. Ay lütfen biri aklıma mukayyet olsun.
Ay ben bir tek biz zannediyordum
Primitive technology sanırım adı, hepsini izledik, bazılarını iki kere.
Bir de su altı belgeseli var 2 tane. Tekrar tekrar döndüğümüz.
Ailecek hastasıyız. Ya yer altına bambulu, havuzlu bir şeyler yapmıştı, kaydırdığı filan vardı. favorim o. Kızım da köpeklere yuva yapmıştı bir seferinde, ona bayılıyor. Süper bir program ama.
Akşama bir şarkı bırak etkinliğimiz başlamıştır Klan üyeleri:
Ahhh Gagnam stayla hop hop hoppa Gangsta stayla

Bu çay bi harika dostum alşsdjalsd : p
Ben de şuan eşimin çayından otlanıyorum bir iki fırt. Anlarsın ya dostum, sonuçta demlenmek senden sorulur.

Üzgünüm dostlar bu akşam yüz bin kere bunu dinlediğimiz için, çünkü kızlar dans etmeliydi, benden ancak bu şarkı çıkar. İdare ediverin. Gerçi insan dinledikçe seviyor ya, bir şans da verebilirsiniz.

Af edersin agzim sulandi. Bir daha böyle karantina olayi olursa, senin eve tasiniyorum. Yada sen benim eve gel daha iyi. Gariban bir bosanmis kadini yardim edersin

Ne fırını ayol. Normal tavada krep içine tavuk mantar krema. Dur bakalım gaza gelirsem yaparım.
Bu arada ben evde hamur açıp kendi makarnamı falan yaparım yani ama böyle basit şeylerde üşeniyorum

Bu Corona olayi bitsin, hepinizin evine teker teker gelcem yemek için

Benzer türkçe içerikli vardı bende, öğretmen yolladı bir bakayım, atayım buraya.
Türkçe bize de yolladılar kreşten ama PDF değil, sayfa sayfa jpg. Bakayım sendeki aynısı mı? Ona göre ben de elimdekini gönderirim yarın. Şimdi yatıyorum arkadaşlar, iyi geceler hepinize. Yorgunluktan çift görmeye başladım.

İyi uykular .

Bu arada madem herkes video paylasiyor. Bende paylasayim. Seviyorum bu kadini yaa. 3 defa konserine gittim. Bir kaç ay önce yine gidecektim fakat kiza bakacak kimse kalmamisti. En sevdigim sanatçidir kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…