- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
Günaydiin
Ben dün çok bunalmıştım. Bugün biraz daha iyiyim. Sabah erken kalkıp film izledim, öğleden sonra spor yapacağım ve bugün yemek olarak sadece makarna ve köfte var. Hiç bir şey pişirmek istemiyorum. Çocuklar da sıyırmanın eşiğinde. Büyük kendini resme, küçük çekmeceleri dağıtmaya verdi. İkisini birden idare etme kısmı beni çok zorlamaya başladı.Buda soru mu? Uyumuyorum, uyumuyoruuuum
Ve kizim ters tepkileri insani dahada delirtiyor. Odaya daliyor, diyorum kizim biraz yatakta yaslanalim (uyuyalim) sonradan asaga ineriz. Yok mok çingar çikartiyor. Asaga gitmek istedigimde ise "ben biraz yatakta kalmak istiyorum"
Bügün ters ters kalktim yani
Zaten oldum olası markası kabak gibi gözüken şeyleri sevmem. Bu da sırf marka kemer için yapılmış gibi geliyor banaŞu pillow challenge ı gördünüz mü? Ne salak bi şey
Şu soruya yanıtımı yukarıda verdim.Nabersiniz?
Nabersiniz?
Sayende haberim oldu. Bir bakayım dedim. Bütün vasıfsız üstün zekalılar toplanmış eğleniyor sanırım. Amaann... Bu dünya niye böyle ya?Şu pillow challenge ı gördünüz mü? Ne salak bi şey
Hele bi büyüsünler intikamım korkunç olacakBu moddayim su an, kizim israr ile sabah saat 06.30ta kalkti
Ben dün çok bunalmıştım. Bugün biraz daha iyiyim. Sabah erken kalkıp film izledim, öğleden sonra spor yapacağım ve bugün yemek olarak sadece makarna ve köfte var. Hiç bir şey pişirmek istemiyorum. Çocuklar da sıyırmanın eşiğinde. Büyük kendini resme, küçük çekmeceleri dağıtmaya verdi. İkisini birden idare etme kısmı beni çok zorlamaya başladı. ☹ Eşim de evde ama feci yoğun bir işi var, arada uğruyor yanımıza. Şöyle özgürce kendimizi dışarı atabildiğimiz gün deli danalar gibi çimenlerde hoplayıp zıplayıp yuvarlanacağım.
Ya ben öyle müthiş titiz, düzenli bir insan değilim ama en azından halının üstünde yürürken kendimi Super Mario gibi hissetmemek istiyorum. Bir de halı desenli, getirip küçük oyuncakları üstüne bırakıyorlar, görmüyorum, basıyorum. Dün 3 dakika tek ayak üstünde zıpladım acıdan. Sonra gözlerim seyirmeye başladı, çocukları şöyle bantla duvara yapıştırasım geldi, neyse ki o sırada eşim acı dolu ulumalarımı duyup yanımıza koştu da, çocuklar ipin ucundan döndüler. Ama işe yarayabilir diye ben yine de şu görseli şuraya iliştireyim:Evet ikisi dahada zor, aman bazen biraz bosvermen lazim. Biraksin artik çekmeceyi dagitsin, sende kahve iç. Artik bende bir bosvermislik var, pes ettim ya
Hadi ilk bulan can sıkıntısıyla gerzek bi fikir ortaya attı diyelim, nasıl bu kadar insan tarafından kabul görüp uygulanabiliyor aklım almıyor.Sayende haberim oldu. Bir bakayım dedim. Bütün vasıfsız üstün zekalılar toplanmış eğleniyor sanırım. Amaann... Bu dünya niye böyle ya?
Ya ben öyle müthiş titiz, düzenli bir insan değilim ama en azından halının üstünde yürürken kendimi Super Mario gibi hissetmemek istiyorum. Bir de halı desenli, getirip küçük oyuncakları üstüne bırakıyorlar, görmüyorum, basıyorum. Dün 3 dakika tek ayak üstünde zıpladım acıdan. Sonra gözlerim seyirmeye başladı, çocukları şöyle bantla duvara yapıştırasım geldi, neyse ki o sırada eşim acı dolu ulumalarımı duyup yanımıza koştu da, çocuklar ipin ucundan döndüler. Ama işe yarayabilir diye ben yine de şu görseli şuraya iliştireyim:
Eki Görüntüle 2617216
Tek amaç azıcık daha görünür olayım olunca, mantık devre dışı tabi. Umarım bir gün birileri çıkıp hayvan mokuna bulanmaca challenge'ı yapar da, bakarken en azından eğleniriz.Hadi ilk bulan can sıkıntısıyla gerzek bi fikir ortaya attı diyelim, nasıl bu kadar insan tarafından kabul görüp uygulanabiliyor aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?