Coronasavar

Anlıyorum seni. Herkesin hayatında var sanırım bu her moku bildiğini sanan ve o engin deneyim ve bilgi birikiminden mutlaka seni de nasiplendirmek isteyen kafa ütüleyici insan tiplerinden. Ben tolere edemiyorum böyle insanları, zırt diye iletişimi kesiyorum, kim olduğu önemli değil. En basit örnek olarak; eşimin annesi iyi bir insandır, belli bir yere kadar iyi niyetlidir ama kendi bildiklerini dikte edici bir yanı vardır. Eskiden arada arardım hal hatır sormak için, bu tavrı o kadar boğucu olmaya başladı ki, 4 senedir filan aramadım sanırım. Haa bu küsüz demek değil, hafta sonları eşim görüntülü arıyor, onun aracılığıyla çoluk çocuk konuşuyoruz, ben ikili muhabbetlere çok girmiyorum falan filan. Ay bunları niye anlattım acaba? İzolasyon günlerinde bir miktar daha fazla telefon konuşması oldu da, onun yan etkisi sanırım. Bu da geçer,bu da geçer ağlama diye şarkımı sonlandırırken, mikrofonu sana bırakıyorum. Seni kim delirtti?

Hiç laf söyledi mi neden kendin aramıyorsun diye?

Çok sıkıldım ben herkesin herkesi aptal yerine koyup büyük resmi ben görüyorum havasından.
Hep bir sen anlamazsın, ben bilirim modlari.
Her yerdeler bir de. Her görüşteler.
Garip :)
Geçen benzer bi yakınmayı ben de eşimle paylaştım turuncu. İnsanlar kendi bildiklerini, alıştıklarını, öğrendiklerini hep tek doğruymuş gibi görüp bir de bilmiş bilmiş söyledikleri zaman ben de deli oluyorum. Bunun bi çözümü yok ama sanırım, sinirlendiğimle kalıyorum ben.

Hiç laf söyledi mi neden kendin aramıyorsun diye?
Yoo. Üstüme gelindiğinde ters teptiğini ufak ufak gösterdiğim için, bir beklentileri varsa bile bunu bana ya da eşime göstermezler. Bir de dedim ya aslında iyi insanlar. Hani başka bir aile olsa belki de çıngar çıkarır, çamurlaşırlardı, iş saygısızlaşmaya kadar giderdi. Onların tavrı şey, sizi çok seviyoruz, şu yapın, bunu yapmayın, sizi çok seviyoruz, aman şuraya gitmeyin, şöyle beslenin, dolapları şöyle kullanın, sizi çok seviyoruz, şunu unutmayın, şunu ziyarete gidin... Ben 16 yaşımdan beri yalnız yaşamış bir insanım. Kaldıramıyorum böyle emir komuta zincirini. Eşim de beni tanıyor, o yüzden bazen ailesiyle aramda paravan oluyor. Neyse... Durum şuan stabil.

İdeal mesafeyi bulmuşsunuz bence çogzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…