Coronasavar

Isin kötüsü, çoçuk halinden memnun gibi.

Ve o öredegin suçu ne? Cocuklak ile arkadaslik kurmak mi?
Başımıza ne geliyorsa bu bücürük ve sevimli suratlar yüzünden geliyor Arya, yelkenleri suya indirme hemen. Eminim bir haltlar karıştırmıştır o ördekçik de. Tipine dikkatlice bakarsan, sen de bu kadar sevimliliğin aslında sadece maske olduğunu düşünmeye başlarsın.

Benim aklımda hep şunlardan var

Şimdi derin bir nefes al ve o koli bandını yavaşça yere bırak

Kiz ne sevimlisi, dert dert. Günümüz kizimin oyuncaklari arama ile geçiyor. "Anne ben peppayi bulamiyorum, nerde peppa? Ve anne domuz" Ve bazeleri ile uyuyor, ille yatmadan önce istiyor.

Bu kahvenin bir ise yaradigi da yok

Günaydınn.
Dün oğlum, sekizde uyudu diye hava atınca bana müthiş gecelerinden birini yaşattı

Çocuklara kahvaltı yaptırıldı. Dün Loreth dan aldığım fikirle kızımla tuz hamuru yoğurup şekiller verip, fırına artık kuruması için. Çocuklara çizgi film açtım yanlarından kaçtım şimdi kendime kahvaltı hazırlayacağım.

He aynen harika olmaz mı, böyle çocuk koşarak geçerken bi üfleyeceksin pff diye çocuk yerde

Tek amaç azıcık daha görünür olayım olunca, mantık devre dışı tabi. Umarım bir gün birileri çıkıp hayvan mokuna bulanmaca challenge'ı yapar da, bakarken en azından eğleniriz.

Ise yarıyor. Hepimiz biliyoruz.
Favorim şeyma subaşı.
Hem challenge a katilmis, hem kızına olan özlemini anlatmış sanatçı kişilik.

Profil resmini değiştirmişsin, önce onu gördüm. Güzelmiş.
Tuz hamuru mucize bir şey bence. Ucuza mal oluyor, çocukların hoşuna gidiyor ve güzel kurutursan ortaya bir sanat eseri çıkması muhtemel. Daha onun boyamasıyla uğraşacak, güzel oyalanır. =)
Ben de az önce küçüğü uyuttum, büyük Gökkuşağı Ruby diye abuk bir çizgi film izliyor. Şu an sonsuza kadar sürsün istiyorum ama en fazla 20 dakikam var.
Şu kaçan hayvanları uzaktan bayılttıkları iğneler var ya ondan
Yok artık! Ben onları daha minimal, minnoş iğneler sanıyordum. Basbayağı hayvancıkları kazığa geçiriyormuş vicdansızlar.

He aynen harika olmaz mı, böyle çocuk koşarak geçerken bi üfleyeceksin pff diye çocuk yerde
Bunu BDV'de yazsan, oouuuv yandıydın, çünkü oranın şakası yok, herkes her şeyi birbirine saydırmak için ciddiye alıyor. Ama neyse ki dostlar arasındasın. Dök içindeki psikopatlığı.

Ise yarıyor. Hepimiz biliyoruz.
Favorim şeyma subaşı.
Hem challenge a katilmis, hem kızına olan özlemini anlatmış sanatçı kişilik.
Ya evet, örnek aldığım annelerden biri kendisi, idolüm. Hele kızına attırdığı müthiş araba turunu ben de bir gün mutlaka uygulayacağım.

Çok sıkıldım ben herkesin herkesi aptal yerine koyup büyük resmi ben görüyorum havasından.
Hep bir sen anlamazsın, ben bilirim modlari.
Her yerdeler bir de. Her görüşteler.
Garip :)
Yalnız o işin doğrusu o değil arkadaşım. Ben biliyorum da, asaletimden susuyorum bak. Yoksa biliyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…