- 18 Ekim 2018
- 8.275
- 34.513
- 548
İşbirlikçisiIsin kötüsü, çoçuk halinden memnun gibi.
Ve o öredegin suçu ne? Cocuklak ile arkadaslik kurmak mi?
Çok iyi ya
Başımıza ne geliyorsa bu bücürük ve sevimli suratlar yüzünden geliyor Arya, yelkenleri suya indirme hemen. Eminim bir haltlar karıştırmıştır o ördekçik de. Tipine dikkatlice bakarsan, sen de bu kadar sevimliliğin aslında sadece maske olduğunu düşünmeye başlarsın.Isin kötüsü, çoçuk halinden memnun gibi.
Ve o öredegin suçu ne? Cocuklak ile arkadaslik kurmak mi?
Benim aklımda hep şunlardan varYa ben öyle müthiş titiz, düzenli bir insan değilim ama en azından halının üstünde yürürken kendimi Super Mario gibi hissetmemek istiyorum. Bir de halı desenli, getirip küçük oyuncakları üstüne bırakıyorlar, görmüyorum, basıyorum. Dün 3 dakika tek ayak üstünde zıpladım acıdan. Sonra gözlerim seyirmeye başladı, çocukları şöyle bantla duvara yapıştırasım geldi, neyse ki o sırada eşim acı dolu ulumalarımı duyup yanımıza koştu da, çocuklar ipin ucundan döndüler. Ama işe yarayabilir diye ben yine de şu görseli şuraya iliştireyim:
Eki Görüntüle 2617216
Şimdi derin bir nefes al ve o koli bandını yavaşça yere bırakYa ben öyle müthiş titiz, düzenli bir insan değilim ama en azından halının üstünde yürürken kendimi Super Mario gibi hissetmemek istiyorum. Bir de halı desenli, getirip küçük oyuncakları üstüne bırakıyorlar, görmüyorum, basıyorum. Dün 3 dakika tek ayak üstünde zıpladım acıdan. Sonra gözlerim seyirmeye başladı, çocukları şöyle bantla duvara yapıştırasım geldi, neyse ki o sırada eşim acı dolu ulumalarımı duyup yanımıza koştu da, çocuklar ipin ucundan döndüler. Ama işe yarayabilir diye ben yine de şu görseli şuraya iliştireyim:
Eki Görüntüle 2617216
Bu ne kız ilk defa gördüm. Siz ne yaşıyorsunuz böyle
Başımıza ne geliyorsa bu bücürük ve sevimli suratlar yüzünden geliyor Arya, yelkenleri suya indirme hemen. Eminim bir haltlar karıştırmıştır o ördekçik de. Tipine dikkatlice bakarsan, sen de bu kadar sevimliliğin aslında sadece maske olduğunu düşünmeye başlarsın.
Benim aklımda hep şunlar olsa bir kaç güne ağzımdan salyalar akarak dolaşmaya başlarım. İğne fobimsi bir şeyim var. Tam fobi değil ama fobimsi.
Şu kaçan hayvanları uzaktan bayılttıkları iğneler var ya ondanBu ne kız ilk defa gördüm. Siz ne yaşıyorsunuz böyle
He aynen harika olmaz mı, böyle çocuk koşarak geçerken bi üfleyeceksin pff diye çocuk yerdeBenim aklımda hep şunlar olsa bir kaç güne ağzımdan salyalar akarak dolaşmaya başlarım. İğne fobimsi bir şeyim var. Tam fobi değil ama fobimsi.Ve ne ki bunlar? Yamyamların tüftüf borularıyla insan avlamasına mı yarıyor?
Tek amaç azıcık daha görünür olayım olunca, mantık devre dışı tabi. Umarım bir gün birileri çıkıp hayvan mokuna bulanmaca challenge'ı yapar da, bakarken en azından eğleniriz.
Profil resmini değiştirmişsin, önce onu gördüm. Güzelmiş.Günaydınn.
Dün oğlum, sekizde uyudu diye hava atınca bana müthiş gecelerinden birini yaşattı
Çocuklara kahvaltı yaptırıldı. DünLoreth dan aldığım fikirle kızımla tuz hamuru yoğurup şekiller verip, fırına artık kuruması için. Çocuklara çizgi film açtım yanlarından kaçtım şimdi kendime kahvaltı hazırlayacağım.
Yok artık! Ben onları daha minimal, minnoş iğneler sanıyordum. Basbayağı hayvancıkları kazığa geçiriyormuş vicdansızlar.Şu kaçan hayvanları uzaktan bayılttıkları iğneler var ya ondan
Bunu BDV'de yazsan, oouuuv yandıydın, çünkü oranın şakası yok, herkes her şeyi birbirine saydırmak için ciddiye alıyor. Ama neyse ki dostlar arasındasın. Dök içindeki psikopatlığı.He aynen harika olmaz mı, böyle çocuk koşarak geçerken bi üfleyeceksin pff diye çocuk yerde
Yok yok çokta dökmesinBunu BDV'de yazsan, oouuuv yandıydın, çünkü oranın şakası yok, herkes her şeyi birbirine saydırmak için ciddiye alıyor. Ama neyse ki dostlar arasındasın. Dök içindeki psikopatlığı.
Ya evet, örnek aldığım annelerden biri kendisi, idolüm. Hele kızına attırdığı müthiş araba turunu ben de bir gün mutlaka uygulayacağım.Ise yarıyor. Hepimiz biliyoruz.
Favorim şeyma subaşı.
Hem challenge a katilmis, hem kızına olan özlemini anlatmış sanatçı kişilik.
Sen anlamazsınÇok sıkıldım ben herkesin herkesi aptal yerine koyup büyük resmi ben görüyorum havasından.
Hep bir sen anlamazsın, ben bilirim modlari.
Her yerdeler bir de. Her görüşteler.
Garip :)
Sen anlamazsın
Yalnız o işin doğrusu o değil arkadaşım. Ben biliyorum da, asaletimden susuyorum bak. Yoksa biliyorum yani.Çok sıkıldım ben herkesin herkesi aptal yerine koyup büyük resmi ben görüyorum havasından.
Hep bir sen anlamazsın, ben bilirim modlari.
Her yerdeler bir de. Her görüşteler.
Garip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?