Hoşgeldin, düksüz almıyoruz yalnız. Hani ona görePamuk pamuk oldum şimdi. Hoşbuldum
Pamuk pamuk oldum şimdi. Hoşbuldum
Oo yepisyeni var bi düküm.Hoşgeldin, düksüz almıyoruz yalnız. Hani ona göre
Arkadaş yeni evli yalnız.Hoşgeldin, düksüz almıyoruz yalnız. Hani ona göre
Öyle de demesek mi haniOo yeni gelin tutuşu da gelmiş aramıza. Şimdi tam olduk. :)
Ben de kim ürkecek diye endişelendiysem...
Öyle de demesek mi hani
Yoo hiç ürkmedi bakArkadaş yeni evli yalnız.Yine de şu söylediğin kulağa biraz ürkütücü geliyor dostum.
AaaaBizde gelene tutturmak adettendir. Yeni gelen tutar... Fotoğraf makinesini. Bundan sonra fotoğraf çekme görevi sende. Sıkı tut gırılmasın.
Tamam bi çiiz de bakayımBizde gelene tutturmak adettendir. Yeni gelen tutar... Fotoğraf makinesini. Bundan sonra fotoğraf çekme görevi sende. Sıkı tut gırılmasın.
Ürkmem yakışık alacaksa ürkmüş gibi yapabilirim.Ben de kim ürkecek diye endişelendiysem...Tam da başlığımıza yakışır bir arkadaşmış kendisi. Töğğbeler olsun.
Sebep oldum galibaŞükür Rabbıma, bugün de seviyeyi düşürecek konu bulduk elhamdürüllah.
Tutacak başka bir şeyler arayışındadır belki de, bir anda elinden aldık yavrumun, boşta kaldı. Nappsın?
Level atladı, seviye geldi bırakınca; BDV filan geziyordur özgürlüğüne kavuştu bırakınca.
Tamam bi çiiz de bakayım
Ürkmem yakışık alacaksa ürkmüş gibi yapabilirim.
Sebep oldum galiba
Gansta be habersin nasılsın
İyidir ablacığım, klasik karantina günlerinde, kah resim yaparım, kah ev toparlarım; bazen sıkıntı gelir çok yemeğe vurdum kendimi, maskemi takar eşimin yanına yürüyüşe çıkarım; kah burada gördüğün gibi bir arada kafa dağıtır sıkıntımızdan uzaklaşırız. Günler böyle geçiyor; havalar gittikçe güzelleşiyor balkonlara çıkarız piknik yaparız öyle. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Çiiz gibi elit kelimeler seviyemiz için tehlikeli; üçyüzotuzüç var burada.
Çek bakim "Üçyüzotuzüç"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?