Coronasavar

Aaaa cilek.yagmuru nerede ya? Tutmak deyince, aklıma geldi.

Tutacak başka bir şeyler arayışındadır belki de, bir anda elinden aldık yavrumun, boşta kaldı. Nappsın?
Level atladı, seviye geldi bırakınca; BDV filan geziyordur özgürlüğüne kavuştu bırakınca.

Bizde gelene tutturmak adettendir. Yeni gelen tutar... Fotoğraf makinesini. Bundan sonra fotoğraf çekme görevi sende. Sıkı tut gırılmasın.
Tamam bi çiiz de bakayım
Ben de kim ürkecek diye endişelendiysem... Tam da başlığımıza yakışır bir arkadaşmış kendisi. Töğğbeler olsun.
Ürkmem yakışık alacaksa ürkmüş gibi yapabilirim.
Şükür Rabbıma, bugün de seviyeyi düşürecek konu bulduk elhamdürüllah.
Sebep oldum galiba

Gansta be habersin nasılsın

İyidir ablacığım, klasik karantina günlerinde, kah resim yaparım, kah ev toparlarım; bazen sıkıntı gelir çok yemeğe vurdum kendimi, maskemi takar eşimin yanına yürüyüşe çıkarım; kah burada gördüğün gibi bir arada kafa dağıtır sıkıntımızdan uzaklaşırız. Günler böyle geçiyor; havalar gittikçe güzelleşiyor balkonlara çıkarız piknik yaparız öyle. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Resim işleri devam o zaman ne güzel,en azından uğraşın var .
Yemek işi herkeste aynı,bir ara ekmek yapıyordum sürekli biraz ara verdim gene yapmaya çalışıyorum.
Bende iyiyim canım sağol,bizdede aynı durumlar evde kalıyorum mecbur olmadıkça çıkmıyorum dışarıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…