- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Hermafrodit kurbağalardan mı bu kız? Nasıl olacak o?
Anlat ayol istediğin bir şey varsa, senin anlatmak istediğin her şey uyar bana.Ben anlattım. Daha da anlatayım mı
Kızım o topik başka. Yanlış gelmişsin.Karantinadan sonra ben hahahaha
Şimdi sıra evliler de ya
Hamilelik gunlugu tutarız hahahaha
Siz testlerinizi atarsınız
ne be ne agzını hayra aç ya ne hamilesi ben
Ay kıyamadım böyle mülayim oluncaAnlat ayol istediğin bir şey varsa, senin anlatmak istediğin her şey uyar bana.
Ahaha ya önemli bir konu değil. Ben uzun süredir şaap mamıştım o zaman, kudra da sürecin uzun sürmesiyle ilgili takılıyordu bana. O yüzden bitince aklıma kudra geldi
Yok oh olsun diye değil, zaten oh olsunluk bir arkadaşlığımız yok bizim."Sana oh olsun! Sonunda yaptim be yaptiim" diye mi?
ArtikKudrAlobar da pisman olmustur sana takildigina, bana ne artik senin seks hayatin demistir
"Sana oh olsun! Sonunda yaptim be yaptiim" diye mi?
ArtikKudrAlobar da pisman olmustur sana takildigina, bana ne artik senin seks hayatin demistir
Yok oh olsun diye değil, zaten oh olsunluk bir arkadaşlığımız yok bizim.
Pişman da olmamıştır bence ya, birbirimizin her şeyini biliriz biz. Onların bilmediği bir şey yok hayatımda, keza onlar da her şeyini anlatır.
Çok ponçik bir üçlüyüz biz
Ahahha bdvdeki konuya yazdığın tuvalete gitme saati yorumu kalp benDedi mi tabi ki demedi. Kudra akıllanmaz
Daha fazla anlatmasın diye şirinlik yapıyosun gibi geldi bana şu anYok oh olsun diye değil, zaten oh olsunluk bir arkadaşlığımız yok bizim.
Pişman da olmamıştır bence ya, birbirimizin her şeyini biliriz biz. Onların bilmediği bir şey yok hayatımda, keza onlar da her şeyini anlatır.
Çok ponçik bir üçlüyüz biz
Kim çıkarır ki ya?
Olm siz başlarda çıkarmıyor musunuz, sonunda mı çıkarıyorsunuz anlamadım ki benKim çıkarır ki ya?
Hiç giymeyenlerKim çıkarır ki ya?
Cıkk. Kudra bir şeyi anlatmak isterse şirinliğime falan kanmaz, çatır çatır anlatırDaha fazla anlatmasın diye şirinlik yapıyosun gibi geldi bana şu an
Çıkarırlar seni uğraştırmazlarKim çıkarır ki ya?
Patlıcan dendi summonlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?