Coronasavar

Gören de beni mutfak dehası sanacak. Ekmekler içli köfteler falan Ben bişirdim olm sadece, anam sağolsun.

Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?

Cevap veriyorum

Konuya bagli konu

Hadi Lyanna Mormont neydi o konu?

Ve bu arada çikolataya sonsuz minettarim. Tesekkürlerimi, sükranlarimi sunuyorum. Ayirten iyikine varsin Kinder markasi. ne güzel seysin sen öyle

Bu virüsü düksüzler laboratuvar ortamında yapmış zaten, dükü olanlar da yanaşamasın diye.

Karantinadan sonra ben hahahaha
Şimdi sıra evliler de ya
Hamilelik gunlugu tutarız hahahaha
Siz testlerinizi atarsınız

ne be ne agzını hayra aç ya ne hamilesi ben

Annen zavalli, seni ders çalistirmaya çalisirken birden hamilelik soku

Yok ya kizim, akilli ol ve ne yapacaksin korunmali yap canim

Konustugunuz neydi ki? Sevistikten sonra düsünülcek konu ise...
Kız lyanna ne konustunuz ds kudra geldi aklına ha bundan sonra da siz benım aklıma seviştikten sonra geleceksiniz
Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?
Her şey bittikten sonra değil de, bitmeden gelse daha mı iyiydi?

Ahaha ya önemli bir konu değil. Ben uzun süredir şaapmamıştım o zaman, kudra da sürecin uzun sürmesiyle ilgili takılıyordu bana. O yüzden bitince aklıma kudra geldi

Sana sormadık.

mümkünse hiç gelmesin. Düşünsene az önce sevişmiş çıplak yanında herifiyle yatan bir kadın var Ve aklından sen geçiyorsun. Ne hissedersin ha ne hissedersin söyle bana
Herhalde herif çok kötü sevişti, dedikodusunu yapmaya ihtiyacı var diye düşünürüm. Öyle miydi Lyanna Mormont ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…