- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Gören de beni mutfak dehası sanacak. Ekmekler içli köfteler falanBen bişirdim olm sadece, anam sağolsun.
Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?
Bu virüsü düksüzler laboratuvar ortamında yapmış zaten, dükü olanlar da yanaşamasın diye.Sen tutmayı seviyorsun diye bak hemen sen geliyorsun aklımıza
Dük deyince şu grupta aklıma gelen ilk isimlerdensin. Kader ortağımsın, aynı çileyi çekiyoruz. Akut dük yetmezliğinden muzdaribiz.
Ama corona bitsin sana da gıcık olucam çünkü senin dükün de elinin altında olacak. İster mecazi al bunu ister literally
Ya şu hayatta her türlü ihtimal karşısında planım belli. Hazırlıklı olmayı severim. Issız ada planım da bu.
Hermafrodit kurbağalardan mı bu kız? Nasıl olacak o?Burdan birini ille hamile edeceksin ya Vander, bu gidis ile kendin hamile olacaksin
Her şey bittikten sonra değil de, bitmeden gelse daha mı iyiydi?
Karantinadan sonra ben hahahaha
Şimdi sıra evliler de ya
Hamilelik gunlugu tutarız hahahaha
Siz testlerinizi atarsınız
ne be ne agzını hayra aç ya ne hamilesi ben
Konustugunuz neydi ki? Sevistikten sonra düsünülcek konu ise...
Kız lyanna ne konustunuz ds kudra geldi aklına ha bundan sonra da siz benım aklıma seviştikten sonra geleceksiniz
Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?
Her şey bittikten sonra değil de, bitmeden gelse daha mı iyiydi?
Sana sormadık.yuoo değil
Herhalde herif çok kötü sevişti, dedikodusunu yapmaya ihtiyacı var diye düşünürüm. Öyle miydimümkünse hiç gelmesin. Düşünsene az önce sevişmiş çıplak yanında herifiyle yatan bir kadın var Ve aklından sen geçiyorsun. Ne hissedersin ha ne hissedersin söyle bana
Y
yuoo değil
Herhalde herif çok kötü sevişti, dedikodusunu yapmaya ihtiyacı var diye düşünürüm. Öyle miydiLyanna Mormont ?
ahahah lya size 1.5 dakkalık macerasını anlattı mı?
Şimdi 1,5 dklik olsa da hahaha en azından olsa diyordur ben ondan dolayı 1,5 dk ye iyi diyorumahahah lya size 1.5 dakkalık macerasını anlattı mı?
Şimdi 1,5 dklik olsa da hahaha en azından olsa diyordur ben ondan dolayı 1,5 dk ye iyi diyorum
1 ay mı 1,5 dk miLyanna Mormont
Ya kudra ben yoksunluk belirtileri çekiyorum ahahaha akmasa damlar be1.5 dakka ya 90 saniye. Oldu mu olmadı mı diye muallakta kalır insan
Yoo aslaHerhalde herif çok kötü sevişti, dedikodusunu yapmaya ihtiyacı var diye düşünürüm. Öyle miydiLyanna Mormont ?
Anlatmamıştımahahah lya size 1.5 dakkalık macerasını anlattı mı?
Ya kudra ben yoksunluk belirtileri çekiyorum ahahaha akmasa damlar be
neyse ben oruçtaydım
Yok 1,5 dk olacaksa hiç olmasın diyorumŞimdi 1,5 dklik olsa da hahaha en azından olsa diyordur ben ondan dolayı 1,5 dk ye iyi diyorum
1 ay mı 1,5 dk miLyanna Mormont
Yoo asla
Anlatmamıştım
Of yaaa vallaha insan bir seviyesızlık yapar hepınızın regli bitmedi mi ya benımki bitti neyse yumurtlama gununuzu beklicez fkfjffk
Evet, çok uzun uzadıya anlatabileceğim bir şey değil ahahaHayır ama sen anlatmış oldun herhalde. Daha uzun anlatılacak bir hikaye gibi durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?