Coronasavar

Olm seni mi düşündüm ben?
İnsanlar yanlış anlayacak bak deme böyle ahahah
Aklına gelmişim işte. İnsan sevişirken niye arkadaşını düşünür? Namusum tehlikede. Eskiden seni eve alırken kocamı ayartırsın diye korkuyodum şimdi bana sulanırsın diye korkuyom. Lezbiyen fobim var benim

Sevişirken düşünmedim ki, o sırada bir şey düşünecek durumda olmuyorum aahfha
Her şey bittikten sonra geldin aklıma, söyleyende kabahat zaten hep dürüstlüğümden kaybediyorum bu hayatta

Sana sulanmam da o yaptığın içli köfte negzeldi be.

Of yaaa vallaha insan bir seviyesızlık yapar hepınızın regli bitmedi mi ya benımki bitti neyse yumurtlama gununuzu beklicez fkfjffk

Kız lyanna ne konustunuz ds kudra geldi aklına ha bundan sonra da siz benım aklıma seviştikten sonra geleceksiniz

Gören de beni mutfak dehası sanacak. Ekmekler içli köfteler falan Ben bişirdim olm sadece, anam sağolsun.

Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?

Gören de beni mutfak dehası sanacak. Ekmekler içli köfteler falan Ben bişirdim olm sadece, anam sağolsun.

Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?
Her şey bittikten sonra değil de, bitmeden gelse daha mı iyiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…