- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Dük orucu tutuyorum
Tesadüfü yazarken fark ettim ama aslında alakası yok. Colin Firth'u de çok beğenirim mesela. Ama ilk 3'e ancak gençliği girer. İlk üçümünse her yaşta gideri var.
Aklına gelmişim işte. İnsan sevişirken niye arkadaşını düşünür? Namusum tehlikede. Eskiden seni eve alırken kocamı ayartırsın diye korkuyodum şimdi bana sulanırsın diye korkuyom. Lezbiyen fobim var benimOlm seni mi düşündüm ben?
İnsanlar yanlış anlayacak bak deme böyle ahahah
O zaman hayırlı olsun diyor, seni üç J ile uğurluyoruz
Issız adaya düşsen yanına alacağın üç düklü kim olurdu ahdhah
Mesela A Arya_Stark01 kesin birini Aidan alırdı.
Jude Law, Jason Momoa, Johnny Depp
Hazırda bekliyordum.
Aiden sevgini bildiğim için onu sana bıraktım. Dünya ahiret kardeşim olsun.Klonlamayi unutuyorum, bu çok güzel. Sadece Depp'i fazla sevmiyorum. Onun yerini Aidan alsin bence
Sapıksın işte. Sapıklık değil de nedir bu?
Jude Law, Jason Momoa, Johnny Depp
Hazırda bekliyordum.
Karantina bitene kadar bizi kullanıp sonra yüzümüze bakmayacaksın öyle mi.........
Peki.
Peki.
Bilgim yok eğer o çağırma olayı falansaBirşey yazacağım sana.
Sevişirken düşünmedim ki, o sırada bir şey düşünecek durumda olmuyorum aahfhaAklına gelmişim işte. İnsan sevişirken niye arkadaşını düşünür? Namusum tehlikede. Eskiden seni eve alırken kocamı ayartırsın diye korkuyodum şimdi bana sulanırsın diye korkuyom. Lezbiyen fobim var benim
BunaKonustugunuz neydi ki? Sevistikten sonra düsünülcek konu ise...
Ya şu hayatta her türlü ihtimal karşısında planım belli. Hazırlıklı olmayı severim. Issız ada planım da bu.Hayatın boyunca bu soruyu mu bekledin naptın?
Şak diye çıkarıp koydun, ürktüm şu an
Dünya gerçekten çok kötü bir yer
Sevişirken düşünmedim ki, o sırada bir şey düşünecek durumda olmuyorum aahfha
Her şey bittikten sonra geldin aklıma, söyleyende kabahat zaten hep dürüstlüğümden kaybediyorum bu hayatta
Sana sulanmam da o yaptığın içli köfte negzeldi be.
Of yaaa vallaha insan bir seviyesızlık yapar hepınızın regli bitmedi mi ya benımki bitti neyse yumurtlama gununuzu beklicez fkfjffk
Karantinadan sonra ben hahahahaBurdan birini ille hamile edeceksin ya Vander, bu gidis ile kendin hamile olacaksin
Her şey bittikten sonra değil de, bitmeden gelse daha mı iyiydi?Gören de beni mutfak dehası sanacak. Ekmekler içli köfteler falanBen bişirdim olm sadece, anam sağolsun.
Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?
yuoo değilGören de beni mutfak dehası sanacak. Ekmekler içli köfteler falanBen bişirdim olm sadece, anam sağolsun.
Olm her şey bittikten sonra akşına niye ben geliyom. Normal mi bu? Sor bakalım kızlara normal miymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?