- 20 Kasım 2018
- 15.124
- 57.009
- 598
- 35
"Bunun için mi" değil de "o neyddi gız" hissi oluyor yalan değilMecburen çikartmis oluyor yanliz.
Kiz sinir krizi geçirir "BUNUN ICINMI CIKARDIM HAA BUNUN ICINMIII??" Sonra fetal pozisyonda kendini sallar durur "çok güzel, çokta pahali almistim o cicileri" deyip durur
Ahaha bugün rapor vermedim ama süreci biliyorsunAhahha bdvdeki konuya yazdığın tuvalete gitme saati yorumu kalp benahhah
Gece boy boy patlıcanları koymayı biliyorsun ama....Patlıcan dendi summonlandım
Canım sende geç gelme problemi var galiba. O mesaj yazılalı kaç saat oldu?Patlıcan dendi summonlandım
O naptı ben onu merak ettim, ne dedi yani ya da suratı falan nasıldı fkfkfk"Bunun için mi" değil de "o neyddi gız" hissi oluyor yalan değil
Libidom şapmış onuGece boy boy patlıcanları koymayı biliyorsun ama....
https://giphy.com/AFYfA31DZoiug31ekyCanım sende geç gelme problemi var galiba. O mesaj yazılalı kaç saat oldu?
Bir şey demedi, zaten ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmediO naptı ben onu merak ettim, ne dedi yani ya da suratı falan nasıldı fkfkfk
Kocam gelse artık ya acıktım.
Biz başlamadan anlıyoruzdur belki de performans ölçüsünü.
Olm siz başlarda çıkarmıyor musunuz, sonunda mı çıkarıyorsunuz anlamadım ki ben
Ne sohbeti ya, ben o halde asla sohbet edemem. Ben nolcam demedin mi?Bir şey demedi, zaten ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
Sonra gayet normal pillow talk oldu sohbet ettik falan ahaha. Bozulsa bile çok çaktırmadı ama havada o gerginlik, o bir ne yapacağını bilememe hali asılı kaldı. Saçma sapan bir durumdu yani, anlamadım bile ben "ee noldu şimdi" diye
Allah seniNiye ki? Yemekte patlican mi var?
Güzel buldum demi? Bak kendimi adeta alkisliyorum
Bi de bi hazırlıklar bir atraksiyonlar yapıldı ki o 1.5 dakka içinNe sohbeti ya, ben o halde asla sohbet edemem. Ben nolcam demedin mi?
Allah seniaçıldı demiştik yanılmamışız.
Yok anlaşılmazBiz başlamadan anlıyoruzdur belki de performans ölçüsünü.
Şaşkınlıktan bir şey yapamadım kiNe sohbeti ya, ben o halde asla sohbet edemem. Ben nolcam demedin mi?
Bi de bi hazırlıklar bir atraksiyonlar yapıldı ki o 1.5 dakka için
Lyanna Mormont kızmıyon di mi? Çok eğlenceli çünküm.
Anlatmayacak gibi duruyordun ama dayanamıyorsun di mi?Bi de bi hazırlıklar bir atraksiyonlar yapıldı ki o 1.5 dakka için
Yok kuzum niye kızayım. Talihsiz Serüvenler Dizisi gibi hayatım varBi de bi hazırlıklar bir atraksiyonlar yapıldı ki o 1.5 dakka için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?