Yok kuzum niye kızayım. Talihsiz Serüvenler Dizisi gibi hayatım var
1,5 dakika olacağını bilsem parmağımı kıpırdatmazdım
Ben de oyuncak deyinceİlgi istiyommmm
Kiblemeyin hemen silcem
Bu muydu....
Ben de onu bekledim ahdhahh
Sen bana ne demek istiyosunBunu ben paylaşacaktım geçen gün. Ama ar etmiştim
Ahaha yok neyse ki o kadar olmadıTalihsiz Serüvenler Dizisi'nden Düksüz Serüvenler Dizisi'ne uzanan hazin bir hayat seninki
Arkadaşım, ne emoji bırakacağımı bilemedim. Alkol mü çarptı? 30 yaş üstü (çoğunluk diyelim) kadınların bununla heyecanlanacağını mı düşünüyorsun?İlgi istiyommmm
Kiblemeyin hemen silcem
Sen bana ne demek istiyosun
Ahaha yok neyse ki o kadar olmadı
Fare ok ama davşana da ufak diyosan önünde saygıyla eğilirim kardeş.Arkadaşım, ne emoji bırakacağımı bilemedim. Alkol mü çarptı? 30 yaş üstü (çoğunluk diyelim) kadınların bununla heyecanlanacağını mı düşünüyorsun?O ne ayrıca? Fare mi, davşan mı belli değil.
Başka şeyler beklemiştim. Geçen günkü minik muz gibi bir şey çıktı
Ben de gerçekten oyuncağını gösterecek sandımdı...Arkadaşım, ne emoji bırakacağımı bilemedim. Alkol mü çarptı? 30 yaş üstü (çoğunluk diyelim) kadınların bununla heyecanlanacağını mı düşünüyorsun?O ne ayrıca? Fare mi, davşan mı belli değil.
Bence eğilme kardeş.Fare ok ama davşana da ufak diyosan önünde saygıyla eğilirim kardeş.
Fare ok ama davşana da ufak diyosan önünde saygıyla eğilirim kardeş.
Siz benim baktığımdan başka bir fotoğrafa mı baktınız? Ben fotoğrafta bakmam gereken yere mi bakmadım? Kafam karıştı.Ben de gerçekten oyuncağını gösterecek sandımdı...
Ha sen şimdi için diyorsun ahhah şimdi evet, "demek yine bana hüsran, bana yine hasret var, yine bana düksüz günler düştü" şarksını söylüyorum karantina içinKarantina?Eve stok mu yaptın naptın?
Yok ben başka foto atacak sandım da ondanSiz benim baktığımdan başka bir fotoğrafa mı baktınız? Ben fotoğrafta bakmam gereken yere mi bakmadım? Kafam karıştı.
Davşan falan dedin ya benzetme pff amaan aynı foto evet biz farklı bi şey görmedikSiz benim baktığımdan başka bir fotoğrafa mı baktınız? Ben fotoğrafta bakmam gereken yere mi bakmadım? Kafam karıştı.
Nöden?Bence eğilme kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?