- 20 Kasım 2018
- 15.124
- 57.017
- 598
- 35
Heh korktum ben de, iki meme yaptırmaya 40bin tl mi diye.Yaş aralığı olarak 40-45 arası.
Gobege kurdele takıp sürpriz yapmaı merak edıyorum hahahahVander beni korkutuyosun, kadınların hamile kalmasıyla ilgili bi travman mı var
Kayınanne de yeni moda galibakayinannem ben odada yokken gozunu belerterek cikcikcik yapti
herkeze selamlar diliyorum uyeligimi dun aksam acmaya calistim ama beceremedim sanirim dun gece telefonuma not defterime yazmistim direk onu buraya yapistiricam cunku kendimi duzgun ifade etmek istiorum sabaha kadar uyuyamadim keder ve elem icimi bir kor gibi yakti esimde banamisin demedi...www.kadinlarkulubu.com
Buydu işte benim favori konum, bulup paylaşmışlar.
Bir daha asla unutmayacağım
"...aglar gibi yaparak odadan ciktim ve kendi odamiza gectim odayi kapattim kendimi yataga attim baktim gelen giden yok yatak odasiyla oturma odasini ayni balkona cikiyor sakinlesmek icin bebegime hava almaya balkona ciktim o sirada da odaya baktim kayinannem gozlerini belertiyordu ve cikcikcik yapiyordu beni kötülüyor yine kocama..
neyse ben yine yatakodama gectim 15 dk sonra kayinannem gidecekti ben herkesi unutup hicibrsey olmamis gibi ugurladim onu bebegimi tutarak egildim ayakkabilarini koydum kayınannemın onune ve hep o bıcır bıcırsın cimcimem diye sevdigi halimi takınarak annişşş herzamann gel seni seviyoree dedim tebessüm etti yine böyle gözünü belertir gibi yaptı ama tam da yapmadı..."
Özellikle burayı
Kayınanne de yeni moda galiba
Bir de bunu yazan fake tamam da kesin erkek
Belki onun kayınannişkonu öyle regl oluyordur. herkesin regline kimse karışamazBence de erkek.
Kayınannişkosunun parkelere "oluk oluk" regl olduğu bir konu vardı. Öyle sanıyorsa demek
Ay sanki okudum o konuyuBence de erkek.
Kayınannişkosunun parkelere "oluk oluk" regl olduğu bir konu vardı. Öyle sanıyorsa demek
Pantolon ne renk? Lacivert kemer çok iddialı geldi de.Takım elbise zevkinden anlayan var mı aranızda
Bir şey sormak istiyorum da.
Lacivert kemerle siyah ayakkabı giyilir mi? (Erkek kategorisi)
Niye lacivert kemer?Takım elbise zevkinden anlayan var mı aranızda
Aha nişan mı var?Takım elbise zevkinden anlayan var mı aranızda
kayinannem ben odada yokken gozunu belerterek cikcikcik yapti
herkeze selamlar diliyorum uyeligimi dun aksam acmaya calistim ama beceremedim sanirim dun gece telefonuma not defterime yazmistim direk onu buraya yapistiricam cunku kendimi duzgun ifade etmek istiorum sabaha kadar uyuyamadim keder ve elem icimi bir kor gibi yakti esimde banamisin demedi...www.kadinlarkulubu.com
Buydu işte benim favori konum, bulup paylaşmışlar.
Bir daha asla unutmayacağım
"...aglar gibi yaparak odadan ciktim ve kendi odamiza gectim odayi kapattim kendimi yataga attim baktim gelen giden yok yatak odasiyla oturma odasini ayni balkona cikiyor sakinlesmek icin bebegime hava almaya balkona ciktim o sirada da odaya baktim kayinannem gozlerini belertiyordu ve cikcikcik yapiyordu beni kötülüyor yine kocama..
neyse ben yine yatakodama gectim 15 dk sonra kayinannem gidecekti ben herkesi unutup hicibrsey olmamis gibi ugurladim onu bebegimi tutarak egildim ayakkabilarini koydum kayınannemın onune ve hep o bıcır bıcırsın cimcimem diye sevdigi halimi takınarak annişşş herzamann gel seni seviyoree dedim tebessüm etti yine böyle gözünü belertir gibi yaptı ama tam da yapmadı..."
Özellikle burayı
Böyle atlamış da olabilir:
Kederle yumruğunu ısırarak, yan düşecek şekilde.
Pantolon ne renk? Lacivert kemer çok iddialı geldi de.
Takımın belli bir rengi yok. Yani siyah ve koyu lacivert takımları var. Birine uydurur. Kahverengi çok yakışır dediğim halde kahve tonları giyinmiyor o yüzden ayakkabı da siyah. Neden lacivert kemer çünkü o hoşuma gittiNiye lacivert kemer?
Nikah varAha nişan mı var?
Gitmesin boşver korona var. Kemeri maskeye uydursun ayakkabıyı napıcan? Sen ona lacivert bi maske al en iyisi.Takımın belli bir rengi yok. Yani siyah ve koyu lacivert takımları var. Birine uydurur. Kahverengi çok yakışır dediğim halde kahve tonları giyinmiyor o yüzden ayakkabı da siyah. Neden lacivert kemer çünkü o hoşuma gitti
Erkek arkadaşımın doğum günü için hediye alacağım işine yarar bir şey olsun istiyorum.
Nikah varama benim değil
Kafamda takımın rengi olmadan canlandıramadım ama siyah takıma olabilir gibi geldi.Takımın belli bir rengi yok. Yani siyah ve koyu lacivert takımları var. Birine uydurur. Kahverengi çok yakışır dediğim halde kahve tonları giyinmiyor o yüzden ayakkabı da siyah. Neden lacivert kemer çünkü o hoşuma gitti
Erkek arkadaşımın doğum günü için hediye alacağım işine yarar bir şey olsun istiyorum.
Nikah varama benim değil
ingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
arkadaslar merhaba, ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugüne nasip etmiş 2 gün önce ögrendim malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye zaten cok endiseliydim hamilelik...www.kadinlarkulubu.com
Ya ahah şunu gördünüz mü
Nikah bu ara değil ya. Koronadan sonra belirsiz bir zamandaGitmesin boşver korona var. Kemeri maskeye uydursun ayakkabıyı napıcan? Sen ona lacivert bi maske al en iyisi.
Nikah belirsiz koronadan sonra bir zaman ama benim değil ya nikahKafamda takımın rengi olmadan canlandıramadım ama siyah takıma olabilir gibi geldi.
Ve günün bilmişlik taslayan sorusu: Nikâh ne zaman? Corona corona ne nikahı.
Ay sanki okudum o konuyu
Şu yorum, hatırladım. Kambur balina:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?