Coronasavar

Buydu işte benim favori konum, bulup paylaşmışlar.
Bir daha asla unutmayacağım

"...aglar gibi yaparak odadan ciktim ve kendi odamiza gectim odayi kapattim kendimi yataga attim baktim gelen giden yok yatak odasiyla oturma odasini ayni balkona cikiyor sakinlesmek icin bebegime hava almaya balkona ciktim o sirada da odaya baktim kayinannem gozlerini belertiyordu ve cikcikcik yapiyordu beni kötülüyor yine kocama..

neyse ben yine yatakodama gectim 15 dk sonra kayinannem gidecekti ben herkesi unutup hicibrsey olmamis gibi ugurladim onu bebegimi tutarak egildim ayakkabilarini koydum kayınannemın onune ve hep o bıcır bıcırsın cimcimem diye sevdigi halimi takınarak annişşş herzamann gel seni seviyoree dedim tebessüm etti yine böyle gözünü belertir gibi yaptı ama tam da yapmadı..."

Özellikle burayı

Kayınanne de yeni moda galiba

Bir de bunu yazan fake tamam da kesin erkek

Takım elbise zevkinden anlayan var mı aranızda
Bir şey sormak istiyorum da.
Lacivert kemerle siyah ayakkabı giyilir mi? (Erkek kategorisi)

Ben ona video eklemiştim, katil balina suyun dışına atlayıp yana doğru düşüyordu.
Çünkü öyle bi yatağa atlayış tasvir etmişti.

Pantolon ne renk? Lacivert kemer çok iddialı geldi de.
Niye lacivert kemer?
Takımın belli bir rengi yok. Yani siyah ve koyu lacivert takımları var. Birine uydurur. Kahverengi çok yakışır dediğim halde kahve tonları giyinmiyor o yüzden ayakkabı da siyah. Neden lacivert kemer çünkü o hoşuma gitti
Erkek arkadaşımın doğum günü için hediye alacağım işine yarar bir şey olsun istiyorum.
Aha nişan mı var?
Nikah var ama benim değil

Gitmesin boşver korona var. Kemeri maskeye uydursun ayakkabıyı napıcan? Sen ona lacivert bi maske al en iyisi.

Kafamda takımın rengi olmadan canlandıramadım ama siyah takıma olabilir gibi geldi.

Ve günün bilmişlik taslayan sorusu: Nikâh ne zaman? Corona corona ne nikahı.

Ay bu neeee hahshshsjjsjsjd i am coming bilmeyen cahiller için ben geliyorum demek bilginize...

Gitmesin boşver korona var. Kemeri maskeye uydursun ayakkabıyı napıcan? Sen ona lacivert bi maske al en iyisi.
Nikah bu ara değil ya. Koronadan sonra belirsiz bir zamanda
Ama doğum günü yakında. Hediyem en azından işine yarar bir şey olsun istiyorum
Kafamda takımın rengi olmadan canlandıramadım ama siyah takıma olabilir gibi geldi.

Ve günün bilmişlik taslayan sorusu: Nikâh ne zaman? Corona corona ne nikahı.
Nikah belirsiz koronadan sonra bir zaman ama benim değil ya nikah
Benim olsa buraya davetiye atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…