Coronasavar

Bu üye kaynanaya kayniniş mi ne öyle bir şey diyen troll değil mi ya
Yatağa yüzüstü yatıp ağlamıştı hani?
Konu başlığını hatırlayamadım

Şu fakeler üşenmeden hamilelik takvimi koyuyorlar ya gülmekten kızamıyorum

O ne öyle kaniş köpeği gibi... Üyenin ilk mesajıymış, fake olduğu belli ama... İnsan biraz daha yaratıcı sallamasyonluklar bekliyor.

Net fake

O ne öyle kaniş köpeği gibi... Üyenin ilk mesajıymış, fake olduğu belli ama... İnsan biraz daha yaratıcı sallamasyonluklar bekliyor.

asdfgh ya bu üye kullanıcı adının sonunu hep 58 yapıyor. Böyle garip konular açıyor.
Bir konusunda birkaç haftalık hamileyken bebek hava alsın diye kendini balkona atmıştı

Ahahaha, diger konularini bilmiyorum fakat bu konudan bile besbelli fake oldugu.

Harika konu olmus, mustafalar ile beraber Tam skeçlik bir olay çünkü harbiden yeni gelin nesli farkli farkli özentileri var.

asdfgh ya bu üye kullanıcı adının sonunu hep 58 yapıyor. Böyle garip konular açıyor.
Bir konusunda birkaç haftalık hamileyken bebek hava alsın diye kendini balkona atmıştı
Ay o konuyu hatırlıyorum. 58 olayına hiç dikkat etmemiştim ama haklısın kesinlikle aynı üşütük zekanın eseri.

Ahahaha, diger konularini bilmiyorum fakat bu konudan bile besbelli fake oldugu.

Harika konu olmus, mustafalar ile beraber Tam skeçlik bir olay çünkü harbiden yeni gelin nesli farkli farkli özentileri var.
Burada abartılarak her an ağlayacak gibi yazdıklarından pek inandırıcı gelmiyor belki ama kurdeleden atlet detayına kadar yapanlar var ciddi ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…