- 18 Ekim 2018
- 8.215
- 34.052
- 548
Stres topumArkadaşım, ne emoji bırakacağımı bilemedim. Alkol mü çarptı? 30 yaş üstü (çoğunluk diyelim) kadınların bununla heyecanlanacağını mı düşünüyorsun?O ne ayrıca? Fare mi, davşan mı belli değil.
ingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
arkadaslar merhaba, ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugüne nasip etmiş 2 gün önce ögrendim malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye zaten cok endiseliydim hamilelik...www.kadinlarkulubu.com
Ya ahah şunu gördünüz mü
Şu fakeler üşenmeden hamilelik takvimi koyuyorlar ya gülmekten kızamıyorumingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
arkadaslar merhaba, ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugüne nasip etmiş 2 gün önce ögrendim malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye zaten cok endiseliydim hamilelik...www.kadinlarkulubu.com
Ya ahah şunu gördünüz mü
Ya, bütün ayarlarımı bozdun şu saatte. Neler beklemiştim, çıka çıka peluş çıktı. Bizim ev dolu onlardan yavrım. Bak, ben de sıkılınca bunlarla oynuyorum.Stres topum
Benimki yımşak amaYa, bütün ayarlarımı bozdun şu saatte. Neler beklemiştim, çıka çıka peluş çıktı. Bizim ev dolu onlardan yavrım. Bak, ben de sıkılınca bunlarla oynuyorum.
Eki Görüntüle 2617552
O ne öyle kaniş köpeği gibi... Üyenin ilk mesajıymış, fake olduğu belli ama... İnsan biraz daha yaratıcı sallamasyonluklar bekliyor.Bu üye kaynanaya kayniniş mi ne öyle bir şey diyen troll değil mi ya
Yatağa yüzüstü yatıp ağlamıştı hani?
Konu başlığını hatırlayamadım
Net fakeingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
Ya ahah şunu gördünüz mü
Diğer oyuncaklarını da koysana hahdahBenimki yımşak amaelleniyor bir de tavşan değildi o ya
Gizli gözler kibler beni olmazDiğer oyuncaklarını da koysana hahdah
Peluş ayı falan yani ahfha
Real eyes realise real liesGizli gözler kibler beni olmaz
O ne öyle kaniş köpeği gibi... Üyenin ilk mesajıymış, fake olduğu belli ama... İnsan biraz daha yaratıcı sallamasyonluklar bekliyor.
Bu üye kaynanaya kayniniş mi ne öyle bir şey diyen troll değil mi ya
Yatağa yüzüstü yatıp ağlamıştı hani?
Konu başlığını hatırlayamadım
Ay o konuyu hatırlıyorum. 58 olayına hiç dikkat etmemiştim ama haklısın kesinlikle aynı üşütük zekanın eseri.asdfgh ya bu üye kullanıcı adının sonunu hep 58 yapıyor. Böyle garip konular açıyor.
Bir konusunda birkaç haftalık hamileyken bebek hava alsın diye kendini balkona atmıştı
Burada abartılarak her an ağlayacak gibi yazdıklarından pek inandırıcı gelmiyor belki ama kurdeleden atlet detayına kadar yapanlar var ciddi ciddiAhahaha, diger konularini bilmiyorum fakat bu konudan bile besbelli fake oldugu.
Harika konu olmus, mustafalar ile beraberTam skeçlik bir olay çünkü harbiden yeni gelin nesli farkli farkli özentileri var.
Ahahaha, diger konularini bilmiyorum fakat bu konudan bile besbelli fake oldugu.
Harika konu olmus, mustafalar ile beraberTam skeçlik bir olay çünkü harbiden yeni gelin nesli farkli farkli özentileri var.
Ay o konuyu hatırlıyorum. 58 olayına hiç dikkat etmemiştim ama haklısın kesinlikle aynı üşütük zekanın eseri.
Fake tabi canım. I am coming de anlamıştımNet fake
Vander beni korkutuyosun, kadınların hamile kalmasıyla ilgili bi travman mı varMillet gobegıne kurdele takıyor siz oturun
Hamile bile kalmadınız nerede kurdele
7 haftalık gobegi tutuyor demekki obez
fanila hahahah sanırım içlik onun için
Ahahha her zaman bebişim.
40-45 dediğin bin tele mi. Eski parayla milyar olan.
İki memeye o parayı vermem ya, o kadar etmez benimkiler
Böyle de iş görüyorlar çok şükür, yine belli bir kitlem var ahfhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?