Konuya baktım komik, troll olduğu bariz ama tam eğlenmelik konular buluyor. Gelsin böyle fake gelsin arada. Kaçırmasam katılırdım. @Idrakyollariiltihabi yla beraber güzel dönerdi.
Öyle bi troll vardı katılmıştım konusuna bulayım atayım.
Onu da paylaşmışlardı da bulamadım şimdi
Ama o bunlar kadar başarılı değildi, çıraklık eseriydi sanırım
Ayy koptum
Depresyona girerken ben de böyle atlıyorum yatağa
Takımın belli bir rengi yok. Yani siyah ve koyu lacivert takımları var. Birine uydurur. Kahverengi çok yakışır dediğim halde kahve tonları giyinmiyor o yüzden ayakkabı da siyah. Neden lacivert kemer çünkü o hoşuma gitti
Erkek arkadaşımın doğum günü için hediye alacağım işine yarar bir şey olsun istiyorum.
Nikah varama benim değil
Yok öyle değildir çünkü çok kötü duruyor o renk takım elbisede. Daha önceden konuşmuştuk. Görmedim yeni aldıklarını soramıyorum da anlamasın diyeMaviye çalan bir lacivertse uymaz bence.
Takım elbise modasından anladığımdan değil. Tamamen kendi göz zevkim :)
Bak bi tane daha eski trollerden buldum; çok hoşuma gitti katıldım ben de; benimle konuşmaları var sayfa sayfa
Görümce teröründe son perde
Herkese merhaba arkadaslar gorumcesine turan taktigi uygulayan yeni gelin bendeniz yagmurdamlasi, bugün kavganın ikinci perdesini aralayacagım. Kiminiz fake kiminiz yalan dolan dese de coğrafya kaderdir mantigiyla beraber anadolumuza has o bayagı aile kavgalarından hepimiz haberdarız. Yani ben...www.kadinlarkulubu.com Çok saçma bir gündü, iyi anıma denk gelmişti sanırım.
Yok öyle değildir çünkü çok kötü duruyor o renk takım elbisede. Daha önceden konuşmuştuk. Görmedim yeni aldıklarını soramıyorum da anlamasın diye
Ama kemer yalan olacak gibi zaten. Hangi güzel kemere baksam deri.
Aklımdaki hediye de tek başına çok küçük geldi bir an gözüme kemer yanında yancı olacaktı
Hatırladım bu konuyu. "Senin çileklerini koparırım" demiş bana asdfgh
Karşılıklı yardırmışsınız maşallah. Trollerin can dostu, koca yürekli gangsta
Sevgilin de mi boğa?Diğer hediye ne? Bana da fikir olsun
Sevgilimin doğum günü bu ay. Ne alsam, bir şey alsam mı hiç bilmiyorum
Lacivert takımlarından biriyle kullanabilir lacivert kemeri. Koyu, siyaha yakın bir lacivertse siyahlarla da kullanabilir sanırım bilemedim.
Çok yardımcı oldum gerçekten
TöbeeeBu akşam da bakıyorum herkeşşlerin bi işi var; herkeşler bi şeyler peşinde artık günahları boynuna.
Eski trollerden kim kaldı. Böyle konular olsun bakalım işte arada eğlencemize. Vakti zamanında bi sözlükte popi bi trolldüm; millet birbirine girmişti "Gerçek bir Kezban mı, troll mü, kadın haklı, bence erkek" filan alsdjkals... Ne günlerdi. Artık tadı yok.
Ay kelebek tokalı Yarmagül vardı ahahaYa Gazman'da mıydı, "o bir kuş, o bir kelebek, hayır hayır o gazman" falan mı diyorlardı?
"Kezban mı, troll mü" deyince bu geldi aklıma ama gazmanda bulamadım
En sevdiğim kuzeyli de burada, Lady MormontAy kelebek tokalı Yarmagül vardı ahaha
Bi' de şey.. Ne diyon lan sen sibooopp
Çoluk çocuk ayakta daha, iş peşine düşülecek vakit değilBu akşam da bakıyorum herkeşşlerin bi işi var; herkeşler bi şeyler peşinde artık günahları boynuna.
Sevgilin de mi boğa?
Ben kol düğmesi almayı düşünüyorum ama aradığımı bulamadım. Gümüş olsun istiyorum çünkü barış Manço vari. Ama gümüş kol düğmesi yazınca nargileci tayfanın aksesuar tercihleri geliyor karşıma
Biliyorum kol düğmesi için ayrılık derler ama aramızda anısı olan bir şey olduğu için almak istiyorum.
Bulamazsam kalem alacağım. Kalem sevdası var. Ama geçen sene de kalem aldığım için bu sene kalem almak istemiyorum.
Oyun seviyorsa en çok çıkan fifa bilmemkaçı alabilirsin
Bu akşam da bakıyorum herkeşşlerin bi işi var; herkeşler bi şeyler peşinde artık günahları boynuna.
Ay kelebek tokalı Yarmagül vardı ahaha
Bi' de şey.. Ne diyon lan sen sibooopp
Parmakla gösterilen çift sizsiniz demek, ne hoş, hep merak etmişimdir nasıl oluyor o diyeEvet boğa. Yengeç ve boğa olarak mükemmel ilişkiyi yaşıyoruz.
Herkes imrenerek bakıyor bize, parmakla gösteriyorlar bizi
Kol düğmesinin ayrılık olduğunu bilmiyordum.
Ama benim sevdiceğimin kol düğmesi takabileceği gömleği yok hiç. Önce gömlek almam gerekebilir
Oyun düşkünlüğü yok.
Age of empires oynuyoruz biz, düşman patpatlıyoruz beraber. Tam bize imrenerek bakarlarken
Onun dışında oyun oynadığını görmedim.
Alacak bir şey bulamıyorum. Gömlek, parfüm almaktan da sıkıldım.
Kalem güzel fikir, ona bakayım en iyisi
Hem benim kalemlerimin peşini bırakır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?