Coronasavar

Ne tutacağımı size soracak değilim!!! BEn onu mu sordum size?
Hem 2 elim olduğunu nereden çıkardınız ki? Belki 3 tane var nereden biliyorsun?
Bilmediğiniz hayatlar hakkında yorum yapmayın!!!

Oldu mu bu atar

Sabah sabah birbirimizi mi gazladık şimdi biz

Maalesef sevgilim anlar bu işlerden
Sık sık takım elbise giymesi de gerekiyordu, sahte kimlik işlerinden de anlıyor. CIA ve mafya arasında gidip geliyorum şuan.
Ve bu arada seni de seviyorum. Üzgünüm artık ok yaydan çıktı, Elmyra'ya bağladım. Hepinizi sevicem, sıkıcam, sevicem, daha çok sevicem. Bye.

Boğmayan sevgi sevgi değildir seven insan boğar

Ben hemen hemen herkesin çat kapısı olabiliyorum.
Detay vermeyeyim, dostum gece ağlayarak "Beni alabilir misin?" diye aradı bir gün, aldım ve direkt eve getirip kahvesini yapıp sigarasını yakıverdim. Bizde böyledir genelde; dinlerim. Sakinleşir çözülür iyi olur tamam ben de iyileşmiş olurum.
Annesine anlatamadığını bana anlatır biri, dinlerim; çerezini muhabbetini veririm... Bizim arkadaşlıkların doktor görevi bende. Ama kötü günümde de onlar yanımdaydı, hastalandığım bir zaman koşa koşa gelen, beni bebek gibi eğleyen dostum bu dostum. Sırtlanma sırası bende... Dostluklar böyledir ya; biz sürekli görüşmeyiz, dediğim gibi "İmdat çekici"yiz. Lazım olduğumuzda birbirimizi buluruz.

Günlük laflama için selamlaşmam ve burada olmam kafi. Ve ilginçtir ki burada olan herkesle bir çeşit gönül bağı kurduğuma inanıyorum. Aynı esprilere gülebilen insanların birbirlerinden ne kadar farklı da olsalar aklen ortak yönleri olacağı için, kalben de kabuldedirler. Burada biri bir şey dese fikrime ters, gönlümden torpilli olacağı kesin. :)

Beyaz yaka mı derler ondan ya bildiğin
Ruhunda varmış dolandırıcılık. Çok güzel yalan söylerim şöyle yetenekliyim bilmem ne diyen bir adama gözüm kapalı güveniyorum bende napim

Acaba ben sosyal bir kelebekim de haberim mi yok
Bende aynı şeyleri hissediyorum.
Yıllardır sosyal olmadığım yalanının içinde yaşamışım

Yalnızlığına alışırsın ama bir yere kadardır hep kuzum, dahası sağlıksızlaştırır. Basit bir merhaba bile moduna dokunur. Ruh taşıyoruz eh yani, illaki isteriz. Yoksa şu evlerin içinde oturup birileriyle hiçbir şekilde temas etmeden yaşamamız sıkmazdı. İnsan gezmede dahi yolda yürüyen birkaç kişi görür, bu dahi "Yalnız değilim" hissini verir, o kadar ince bir nüanstır ki fark edemezsin. Tek olmaya programlı değiliz. Bak çinde intiharlar vb yüksek oran, tekil ve sıkı bir hayatı görürsün orada... Onun gibi.

Size dünkü rüyamı yazayım.
Birkaç gündür bir diziye sardım. Dizinin baş kahramanlarından Rafael, Hispanik bir Amerikalı. Dün rüyamda bu beyle tanıştım ama Uzakdoğu'da ve adam da Uzakdoğuluydu. Evet, bu fizikle uzakdoğuluydu.

Birbirimizden çok hoşlandık, bütün gün takıldık. Salt fiziksel çekim değil, ciddi hoşlantı var aramızda. Akşam artık evine gideceğiz. Kendi kendime diyorum ki eve gidince herhalde yatarız.
Sonra aklıma şu düşünce geliyor rüyamda:

Bu adam uzun boylu, esmer ama sonuçta Uzak Doğulu, acaba dükü küçük müdür?

Bilgilerinize sunarım

Ben aslında uzun süre o yalnızlığımı seviyordum. Ama ne zaman ki taşındım ve kendi seçimim olmayan yalnızlığa maruz kaldım o zaman insan arar oldum hayatımda. Sonra sosyalleşemedim falan sudan çıkmış balık gibiydim sürekli kendi arkadaşlarımı özlüyordum, yeni şehre alışamadım haftasonları tekrar eski yere kaçıp duruyordum. Sonra olmaz böyle bu diyip saldım kendimi cidden insan zorlamayınca oluyormuş bu sosyalleşme.
Küçük bir arkadaş grubum oldu derken korona patladı, aile evine döndüm yine yalnızım

Küçük müymüş

İnsan ne kadar düksüz kalınca revirginize oluyor acaba

Küçük müymüş

İnsan ne kadar düksüz kalınca revirginize oluyor acaba
Bilmiyorum, o noktaya gelemedim rüyamda.
Ama şey diye düşündüm. Bu adam playboymuş eskiden, bir sürü kadın gelip gitmiş hayatına. Küçük olsa herhalde bu kadar popüler olmazdı. Sonra dedim ki iyi de ya kadınlar küçük diye gittiyse? Sonuçta bir sürü kadın geçmiş, belki küçük diye kadınlar ayrıldı da adam kendi namını yürüttü?
Rüyamda bile mantık insanıyım

Bu vüçudu uzak doğuluya monte ederken sorun yokmuş, dük kısmına da Sins abiden ekleme yapaydın ya

Küçük müçük, yoklukta gideri var.
Bu akşam öyle hayal ederek uykuya dal, dream episode çekersin

Şaşkını izle lütfen, lütfen izle bunu, bir bölümünde bu rüyanı anacaksın

Bu vüçudu uzak doğuluya monte ederken sorun yokmuş, dük kısmına da Sins abiden ekleme yapaydın ya
Olabilir canım belki babası falan Hispaniktir de adam Uzakdoğuda doğup büyümüştür
Zaten adamla tanışma noktasına gelene kadarki kısmını anlatmadım rüyamın, o ayrı fantastik.

Küçük müçük, yoklukta gideri var.
Bu akşam öyle hayal ederek uykuya dal, dream episode çekersin
Sonra ben de sanırım ona karar verdim, yani küçük de olsa eğlenmene bak dedim. Sonuçta hem çok hoş adam, hem hoşlandık da birbirimizden. Napalım dükü küçükse

Neyse önemli olan işlevi

Hala büyüğün küçüğün derdindesin. Karantinada bu ne bolluk kardeş?

Neyse önemli olan işlevi
Yaa adamdan çok hoşlandım ama, o yüzden dert etmedim büyükmüş küçükmüş.
Belki de yatmayacaktık bilmiyorum ki, oraya gelemedi rüyam.

Hala büyüğün küçüğün derdindesin. Karantinada bu ne bolluk kardeş?
Karantinada değildik hacı, Uzakdoğu'da geziyordum. Uzakdoğuda gezerken sorun yok, büyük küçük derken mi karantina

Seçe seçe uzakdoğuyu seçmişsin. Bilinçaltın hala virüsü, karantinayı düşünüyormuş demek ki. Ama bir yandan da düklü beyleri düşünüyormuş. Gün içindeki her şey rüyanda vücut bulmuş resmen.
O yüzen küçük değildi belki ama 1,5 dk sürmesi yüksek ihtimal

Şimdi bu adamla 1,5 dakika da olur diyeceğim ama büyük konuşuyorum, tekrar başıma gelmesine razı değilim, o yüzden demiyorum.
Özlemişim ama ha biriyle böyle romantik esintiler olmasını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…