Şu hayatta duyduğum en doğru cümleAnlat bebişim nasılsa 1,5 dk sürüyor
Saldım zaten.
Iki gun meselesi değil belirsizlik tırmalıyor.
6 ay desen eyvallah derim
Sorun zaman da değil.
Ne zaman?
Ben 3.ye hamile kaldığımda eşim ne dedi biliyor musun
Evet beklemiyorduk ama ben çok sevindim
En azında sürekli hayatın planlanmayacagini bu çocuk sana öğretecek dedi.
Cünkü benim 5-10 yıllık planlarım hazırdı
Alt üst oldular ve yenisini yapmadım.
Iyi de gidiyordum ama bu belirsizlik yine çarptı.
Yinemi saçma konular varAy gelip bdv de sevgilisi/eşi hakkında olmadık konular açıp ayrılması gereken kişiler sevgili güzellemesi yapmıyor mu bitiyorum.
Herkes bilecek parmakla gösterilen çift biziz!!!!1!1!!1!!
Sizi de göstersinler tabi ama bizi gösterdikten sonra.Ay gelip bdv de sevgilisi/eşi hakkında olmadık konular açıp ayrılması gereken kişiler sevgili güzellemesi yapmıyor mu bitiyorum.
Geldik gidiyoruz bir türlü parmakla gösterilen çift olamadıkAy gelip bdv de sevgilisi/eşi hakkında olmadık konular açıp ayrılması gereken kişiler sevgili güzellemesi yapmıyor mu bitiyorum.
Bir akşam üzeri yine her günkü gibi yazışıyoruz ama adamdan bir süre sonra ses kesiliyor. Merak ediyorum noldu diye, birkaç saat sonra "canım çok yoğun geçti günüm, uyuyakalmışım şimdi gördüm mesajı" diyor. "Tamam hadi sen açma uykunu, devam et uyumana, yarın konuşuruz" diyorum, "tamam canım" diyor gidiyor uyumaya.Ya senin hikayelerine talep olmadığını gördün mü hiç? Öyle bir şey olabiler mi?
Genellemeli konular hep saçma oluyor zaten.Yinemi saçma konular var
Benim daha kırk fırın ekmek yemem lazım onun içinSizi de göstersinler tabi ama bizi gösterdikten sonra.
Sizi de göstersinler tabi ama bizi gösterdikten sonra.
Yaaa gıcıksın, atarlısın, ne istediğin belli değil ama muhteşem olmuş, ellerine sağlık bidenem.
Yaaa gıcıksın, atarlısın, ne istediğin belli değil ama muhteşem olmuş, ellerine sağlık bidenem.
Nazar değmesin diye çok daha uzunlarını anlatmıyorum.Anlat bebişim nasılsa 1,5 dk sürüyor
Yazık kız o kadar sıkıcı bir hayatın mı olduŞu hayatta duyduğum en doğru cümleLyanna Mormont un bir buçuk dakikalık hikayeleri.
Tencere kapak diyoruz buna.Bir akşam üzeri yine her günkü gibi yazışıyoruz ama adamdan bir süre sonra ses kesiliyor. Merak ediyorum noldu diye, birkaç saat sonra "canım çok yoğun geçti günüm, uyuyakalmışım şimdi gördüm mesajı" diyor. "Tamam hadi sen açma uykunu, devam et uyumana, yarın konuşuruz" diyorum, "tamam canım" diyor gidiyor uyumaya.
Flashforward, bir hafta sonrası.
Ben adamdayım. Babam mesaj atıyor ben cevap yazmıyorum. Onun annesi arıyor açmıyor. Birkaç saat sonra kadıncağız merak etmiştir diye "dur annemi bir arayayım" diyor. Ben hemen yanında uzanıyorum o esnada. Arıyor annesini, diyalog şu:
"Anne aramışsın. Günüm çok yoğun geçti, uyuyakalmışım." Benim bir kaşım kalkıyor havaya ona doğru dönüyorum. "Şimdi gördüm aramanı" diyor, benim kafa yana yatıyor böyle hayırdır diye. Gülmesini bastırıyor, "tamam hemen devam edeceğim zaten uyumaya" diyor, o sırada benim yüzümde "anlat anlat heyecanlı oluyor" ifadesi beliriyor. Telefonu kapatıyor, "uyuyakaldın ha" diyorum, "ne deseydim anneme" diyor. "Bana da aynısını dedin" diyorum çemkirerek. "Ya o gün valla uyuyakaldım" diyor, "hadi ordan" diyip sırtımı dönüyorum naparsa yapsın diye.
Babam yazdı demiştim ya, üst üste yazmış "telefon elindedir senin, niye yanıt yazmıyorsun bana" falan diye. Ben de sırtımı ona dönüp babama cevap yazıyorum "babacım karşı komşudaydık, telefon evde şarjdaydı şimdi gördüm" diye. Arkamdan "oha" diye bir ses geliyor.
Flashback, birkaç gün öncesi.
Evde bir şey izliyorum, bu yazıp duruyor. Kısa kessem trip atacak, o yüzden hiç yanıt vermiyorum. Yine az bişi trip atıyor, "karşı komşudaydık telefonu eve şarja bırakmıştım" diyorum. Konu kapanıyor.
Günümüze dönüyorum. Birbirimize bulduğumuz bahaneleri, birbirimizin yanına anne ve babamıza söylemiş oluyoruz, ikimiz de birbirimize çemkirip söyleniyoruz, "sen kendine bak" temalı atışıyoruz ve bir daha bu bahsi asla açmıyoruz
AhahaBir akşam üzeri yine her günkü gibi yazışıyoruz ama adamdan bir süre sonra ses kesiliyor. Merak ediyorum noldu diye, birkaç saat sonra "canım çok yoğun geçti günüm, uyuyakalmışım şimdi gördüm mesajı" diyor. "Tamam hadi sen açma uykunu, devam et uyumana, yarın konuşuruz" diyorum, "tamam canım" diyor gidiyor uyumaya.
Flashforward, bir hafta sonrası.
Ben adamdayım. Babam mesaj atıyor ben cevap yazmıyorum. Onun annesi arıyor açmıyor. Birkaç saat sonra kadıncağız merak etmiştir diye "dur annemi bir arayayım" diyor. Ben hemen yanında uzanıyorum o esnada. Arıyor annesini, diyalog şu:
"Anne aramışsın. Günüm çok yoğun geçti, uyuyakalmışım." Benim bir kaşım kalkıyor havaya ona doğru dönüyorum. "Şimdi gördüm aramanı" diyor, benim kafa yana yatıyor böyle hayırdır diye. Gülmesini bastırıyor, "tamam hemen devam edeceğim zaten uyumaya" diyor, o sırada benim yüzümde "anlat anlat heyecanlı oluyor" ifadesi beliriyor. Telefonu kapatıyor, "uyuyakaldın ha" diyorum, "ne deseydim anneme" diyor. "Bana da aynısını dedin" diyorum çemkirerek. "Ya o gün valla uyuyakaldım" diyor, "hadi ordan" diyip sırtımı dönüyorum naparsa yapsın diye.
Babam yazdı demiştim ya, üst üste yazmış "telefon elindedir senin, niye yanıt yazmıyorsun bana" falan diye. Ben de sırtımı ona dönüp babama cevap yazıyorum "babacım karşı komşudaydık, telefon evde şarjdaydı şimdi gördüm" diye. Arkamdan "oha" diye bir ses geliyor.
Flashback, birkaç gün öncesi.
Evde bir şey izliyorum, bu yazıp duruyor. Kısa kessem trip atacak, o yüzden hiç yanıt vermiyorum. Yine az bişi trip atıyor, "karşı komşudaydık telefonu eve şarja bırakmıştım" diyorum. Konu kapanıyor.
Günümüze dönüyorum. Birbirimize bulduğumuz bahaneleri, birbirimizin yanına anne ve babamıza söylemiş oluyoruz, ikimiz de birbirimize çemkirip söyleniyoruz, "sen kendine bak" temalı atışıyoruz ve bir daha bu bahsi asla açmıyoruz
Kalbim çıtlayınca çirkefleşiyorum da, şuan üstümden onu atmaya çalışıyorum.Bu iyi bir şey söylüyor halinse, seninle karsi karsiya kalmak istemem
Herkes sussun, şimdi konuşma sırası dükte anlamında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?