Coronasavar

Bence pılını pırtını topla, iltica hakkını kullanıp, başka bir ülkeye sığın kardeş. Valla bak. Zaten annem böyle böyle yapıyor desen, bütün ülkeler sana kucak açar.

Hmm bunu Lyanna'nın mesajını alıntılayarak yazsan aradaki bağlantıyı kurabiliriz ama bu türlü ortadan yazınca ampul yanmıyor, soru işareti beliriyor, ne diyor bu kız oluyor

Iste bu.

Belirsizlik benim ruhumada agir geliyor bazen. Ve benimki bide kendi özel hayatimdaki belirsizliklerde var.
Onünü görememek çok fena birsey. Kime neye inananacaksin bilmiyorsun. Hastamisin onu bile bilmiyorsun.

Ondan dolayida Yokuspokus in dedigi gibi, buraya tutunuyorum. Yani gülüyoruz ediyoruz da, ama beni kafayi yememekte yardim ediyor. Aksam çayim ile beraber burda cidden stresimi azicikda olsa atabiliyorum. Yani bu grub benim için gerçekten çok degerli.

Canım benim, okumaya arkadan geliyorsun, konumuz boru, dük ve elitizm. Yetiş bize hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…