Bence pılını pırtını topla, iltica hakkını kullanıp, başka bir ülkeye sığın kardeş. Valla bak. Zaten annem böyle böyle yapıyor desen, bütün ülkeler sana kucak açar.Hahaha ama ben yalan söylemekte o kadar berbatim ki. Tuhaf bir sekilde siritiyorum yada gülüyorum hatta.
Ve annem öyle herseye inanmaz ki.
"Ne Mervesi kizim? Kim bu Merve? Nerde tanistiniz? Niye simdiye kadar hiç bahs etmedin, bak ben bilirdim kim oldugunu, numarsi yokmu?"............
Ablam ile bosuna anneme cia ajani demiyoruz
Kimin dükü olduğuna göre değişir.Dük tabi boru mu?
Kimin gitmez ki? Dük diyoruz... Kim bilir nerenin dükü... Monte Kristo Dükü'nü tanıyor mu? Bunlar önemli sorular.
Hmm bunu Lyanna'nın mesajını alıntılayarak yazsan aradaki bağlantıyı kurabiliriz ama bu türlü ortadan yazınca ampul yanmıyor, soru işareti beliriyor, ne diyor bu kız oluyorDur bacım haklısın ben de sevgilimle ıhhhh köşe kapmaca oynamadan önce yani aslında gitmeden önce direkt annemi arayıp ya yoğunum ya da bugun erken yatıcam benı merak etme diyorum
Ben seni ararım diyorum
Alışkın bu durumlara ben mesela arada arkadaşlarla dışarda da sabahlıyorum o da öyle zannediyor
AjsjsjdYalniz fakir olduğun nasıl belli.
O dük olamadı malesef. Yetmedi şeyi dük olmaya. Serveti.
Meselağ?Kimin dükü olduğuna göre değişir.
Bugünde paranla epey ezdin bizi sağol yaniYalniz fakir olduğun nasıl belli.
Sen daha iyi bilirsin tabi diyeceğim ama demiyorum, fazla çirkeflik aşık usandırırmış, usanmanı istemem.Yalniz fakir olduğun nasıl belli.
Saldım zaten.
Iki gun meselesi değil belirsizlik tırmalıyor.
6 ay desen eyvallah derim
Sorun zaman da değil.
Ne zaman?
Ben 3.ye hamile kaldığımda eşim ne dedi biliyor musun
Evet beklemiyorduk ama ben çok sevindim
En azında sürekli hayatın planlanmayacagini bu çocuk sana öğretecek dedi.
Cünkü benim 5-10 yıllık planlarım hazırdı
Alt üst oldular ve yenisini yapmadım.
Iyi de gidiyordum ama bu belirsizlik yine çarptı.
Bugünde paranla epey ezdin bizi sağol yani
Iste bu.
Belirsizlik benim ruhumada agir geliyor bazen. Ve benimki bide kendi özel hayatimdaki belirsizliklerde var.
Onünü görememek çok fena birsey. Kime neye inananacaksin bilmiyorsun. Hastamisin onu bile bilmiyorsun.
Ondan dolayidaYokuspokus in dedigi gibi, buraya tutunuyorum. Yani gülüyoruz ediyoruz da, ama beni kafayi yememekte yardim ediyor. Aksam çayim ile beraber burda cidden stresimi azicikda olsa atabiliyorum. Yani bu grub benim için gerçekten çok degerli.
Link mi istiyorsun ahhahMeselağ?
Ne zaman ya? Geri istiyorum paramıBeni sizler yarattınız
Link mi? Tecrübelerini paylaşacaksın sanmıştım.Link mi istiyorsun ahhah
AhsjdjjdjdjsNe zaman ya? Geri istiyorum paramı
Biz sana zenginsin dedik de gel bizi hakir gör mü dedikBeni sizler yarattınız
Varsa klabca dalalım mı?BDVde ne konular var baktınız mı hiç? Şöyle "Allah'ım yarattın bari takip et" dedirtecek bir şey gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?