Seviyeyi düşürdümHerkes sussun, şimdi konuşma sırası dükte anlamında mı?
Boş boş konuşmayın asıl konuya gelin diyorsun yani
Bunu demesen daha ulvi bir amaca hizmet ediyor gibi duruyordu. Bozdun büyüyü. :.(Seviyeyi düşürdüm
Vay yabanıma bakBoş boş konuşmayın asıl konuya gelin diyorsun yani
Ulan hepinizin de nasıl hoşuna gitti
Kimin gitmez ki? Dük diyoruz... Kim bilir nerenin dükü... Monte Kristo Dükü'nü tanıyor mu? Bunlar önemli sorular.Ulan hepinizin de nasıl hoşuna gitti
Hay maşallahÇok alıştım bebeyim, kudurmuştan beterim.
Vandercim çoğu zaman seni anlamakta zorlanıyorum ben kusura bakma o yüzden tepki veremiyorumevet ben de şey diyorum bugun erken yatıcam merak etme hahahah
Ben seni ararım
Sen de annenin can güvenliği için hiç tanımadığım deme. Onu da biz mi diyelim? Mervelere ders çalışmaya gidiyorum de, çok temiz aile kızıdır de, istersen gittiğimde kamera açarım, için rahat eder de...
Dur bacım haklısın ben de sevgilimle ıhhhh köşe kapmaca oynamadan önce yani aslında gitmeden önce direkt annemi arayıp ya yoğunum ya da bugun erken yatıcam benı merak etme diyorumVandercim çoğu zaman seni anlamakta zorlanıyorum ben kusura bakma o yüzden tepki veremiyorum çoğu kez
Dük tabi boru mu?Kimin gitmez ki? Dük diyoruz... Kim bilir nerenin dükü... Monte Kristo Dükü'nü tanıyor mu? Bunlar önemli sorular.
Ben çözdüm onu, 2 sayfa önceki içeriğe cevap veriyor. Öyle takip edersen anlamlı oluyor.Vandercim çoğu zaman seni anlamakta zorlanıyorum ben kusura bakma o yüzden tepki veremiyorum
Dük tabi boru mu?
Hayır ben yapmazdım öyle salaklık. Hazır koz bende, adama çemkirme gücü elimde. Niye kendi elimle koz verdiysemTencere kapak diyoruz buna.İkinizin de kendinizi bilmemeniz muhteşem gerçekten.
Adamda kalıyordum o gece, bütün gün geri dönmemezlik yapamazdım babama.Ahaha
Ben o yüzden annem aradığında açmıyorum telefonu. Sevgilimin gözü önünde yalan söylemek istemiyorum
Eşimin diyor yaa offNişanlımın arkadaşının dört yaşındaki kızı aslında adımın Ayşe olduğuna beni ikna etmek için saatlerce uğraşmıştı. Ayşe’nin eşimin eski nişanlısı olması dışında her şey çok eğlenceliydi.
He sen çocuk donu atmıstın jdjddjjdj bunu fil hortumunun uzunlugundan anlamıştım@Vander bak senin cevaplayacağın soru bu, bi ara boru moru bi şeyler diyordun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?