Coronasavar

Hahaha ama ben yalan söylemekte o kadar berbatim ki. Tuhaf bir sekilde siritiyorum yada gülüyorum hatta.

Ve annem öyle herseye inanmaz ki.

"Ne Mervesi kizim? Kim bu Merve? Nerde tanistiniz? Niye simdiye kadar hiç bahs etmedin, bak ben bilirdim kim oldugunu, numarsi yokmu?"............

Ablam ile bosuna anneme cia ajani demiyoruz

Vandercim çoğu zaman seni anlamakta zorlanıyorum ben kusura bakma o yüzden tepki veremiyorum çoğu kez
Dur bacım haklısın ben de sevgilimle ıhhhh köşe kapmaca oynamadan önce yani aslında gitmeden önce direkt annemi arayıp ya yoğunum ya da bugun erken yatıcam benı merak etme diyorum
Ben seni ararım diyorum

Alışkın bu durumlara ben mesela arada arkadaşlarla dışarda da sabahlıyorum o da öyle zannediyor

Tencere kapak diyoruz buna. İkinizin de kendinizi bilmemeniz muhteşem gerçekten.
Hayır ben yapmazdım öyle salaklık. Hazır koz bende, adama çemkirme gücü elimde. Niye kendi elimle koz verdiysem

Ahaha
Ben o yüzden annem aradığında açmıyorum telefonu. Sevgilimin gözü önünde yalan söylemek istemiyorum
Adamda kalıyordum o gece, bütün gün geri dönmemezlik yapamazdım babama.

Eşimin diyor yaa off KudrAlobar şu kızdan bu lafları duyacak ne yaptık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…