Biz sana zenginsin dedik de gel bizi hakir gör mü dedik
Ayyy aklımı çeldin çeldinVarsa klabca dalalım mı?
Ben bir tane gelin gördüm, covid en çok 2020 gelinlerini etkiledi yazıyordu, sonrasını okumadım.Varsa klabca dalalım mı?
Varsa klabca dalalım mı?
E haklı sosyal mesafe falan.. yazıkBen bir tane gelin gördüm, covid en çok 2020 gelinlerini etkiledi yazıyordu, sonrasını okumadım.
Bir arkadaşda kovid saadetime engel oldu diyorduBen bir tane gelin gördüm, covid en çok 2020 gelinlerini etkiledi yazıyordu, sonrasını okumadım.
Ben öyle şeyler düşünmem zaten, tarzım değilŞu an yorganin altına doğru yol alıyorum.
Ama düşündüğün şey için değil.
Ağlamaya.
Kaç gündür kondom alamayıp kocasıyla sevişmeyen bir konu sahibesi vardı. Ben birkaç kutu alıp kendisine yollayacağım, aile huzuru önemli şu günlerde, sevaptırBDVde ne konular var baktınız mı hiç? Şöyle "Allah'ım yarattın bari takip et" dedirtecek bir şey gördünüz mü?
Ben bir tane gelin gördüm, covid en çok 2020 gelinlerini etkiledi yazıyordu, sonrasını okumadım.
Yok kardeş, kafaya koyan her şekilde kıyıyor o nikahı, kavuşuyor kocişine.E haklı sosyal mesafe falan.. yazık
Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.
Az çok her kaba başımı soktuğum için biliyorsunuzdur belki ben 1 senedir nişanlıyım ve 1 buçuk ay önce Nikah kıyıldı ve resmen evlendim. Sonrasında çeyiz düzüldü, minik ve çiçek gibi bir ev benim isteğime göre hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en çok 2020 gelinlerini etkiledi ve...www.kadinlarkulubu.com
u neydi gı?
Ay evet ya adam küsmüş ya bir deKaç gündür kondom alamayıp kocasıyla sevişmeyen bir konu sahibesi vardı. Ben birkaç kutu alıp kendisine yollayacağım, aile huzuru önemli şu günlerde, sevaptır
Bende duruyor bir kutu ama tozlanmıştır, iyice bir temizlemesi lazım ahahaKaç gündür kondom alamayıp kocasıyla sevişmeyen bir konu sahibesi vardı. Ben birkaç kutu alıp kendisine yollayacağım, aile huzuru önemli şu günlerde, sevaptır
Bir tarafından duşen yuvarlak tüycük?Heh bu.
Yeterince linç yemiştir bence
Bir de şöyle bir mesajı var ablanın.
ya o öyle pis bir insan evladı değil çok şükür eli iş görüyor görüntülü arayıp yaptırıyorum ama bir erkek klozetin içini fırçayla temizleyebiliyorken afedersiniz bi tarafından düşen o yuvarlak tüycüğü göremiyorlarayrıca eldiveni geçirip kulaklığı takıp tuvalet banyo ovalamayı çok severim :) Tuvalet ve mutfak işin şakasıydı zaten kendi düzenime alışmak istiyorum artık
Haydinn ben yatıyorum düklü ve düksüzler grubu
Yarın da yoğum
Dük konusunda pazartesi baktıgımda ne la bu demeyeyim
Kaç gündür kondom alamayıp kocasıyla sevişmeyen bir konu sahibesi vardı. Ben birkaç kutu alıp kendisine yollayacağım, aile huzuru önemli şu günlerde, sevaptır
Yollasana kadın zaten sen bu iş bitene kadar yapamayacaksınBende duruyor bir kutu ama tozlanmıştır, iyice bir temizlemesi lazım ahaha
Evdeyım bahahaha annem başımda gitmiyorr gitmiyorrrHii annenede diyordun "erken yatiyorum" diye.
Biz annenmiyiz, ne yapacaksin kizim onu anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?