Bir anda benim de kasetlerim var deyince dedim ifşa mı aboreyAaa benim de kasetlerim vardı. Üstüne şarkı çekerdim, kalemle sarardım hey gidi..
Msnde ne oyunu vardı diye düşünüyorum da sanırım özel oda gibi olurdu sınırsızca oynardık diyorsun. Ben de diyorum ki verilmiş sadakanız varmış.
Ahahaa hepiniz çıldırmışsınızBir anda benim de kasetlerim var deyince dedim ifşa mı aborey
Şişeyi çevirmeden burada patır patır döküldük her şeyimizi aslındaAaa ben oynarım valla. Doğruluktan gideriz, cesarette hepinizi banlatacağım için, oyun kalmaz.
Baby steps.
Ergenlikle başladım, yetişirim ben size.
Yok ya bende biliyorum o oyunlarıBana yetisinceyeeee. Ben su an grubun yaslisi olarak ilan edildim.
Çocuklarımızı ahlaksızlaştırmaya yozlaştırmaya çalışan dış mihrakların oyunlarını ortaya çıkarmışsın resmen, sübhanallah kardeşim
Kardeşim ben şimdi sana manzaramı gönderiyorum
Ibretlik.
Eki Görüntüle 2618248
Kubbenin sol tarafı deniz, sağ tarafı orman
Gün batımı deniz üzerinden, epey şahane oluyor.
Ramazanda trt ekibine studyo olarak kiralayacagim.
Küçükmüş bu yaKardeşim ben şimdi sana manzaramı gönderiyorum
Ibretlik.
Eki Görüntüle 2618248
Kardeşim ben şimdi sana manzaramı gönderiyorum
Ibretlik.
Eki Görüntüle 2618248
Ee tabi senin deniz ve orman manzaralı evin olacak bizim mi olacaktıKardeşim ben şimdi sana manzaramı gönderiyorum
Ibretlik.
Eki Görüntüle 2618248
Olabilir ya herkesin zevki merakı farklı, ben saygı duyarım karşim.Ahahaa hepiniz çıldırmışsınızfesatlık kaçıncı seviye bu kardeş?
Benim odam da Kocatepe manzaralıydı bir zamanlarKüçükmüş bu ya
Ben millet camiine komşu olduğum için kesmedi
Sen oynamiyormuydun? Iki kisilik oynayacak oyunlardi, bir yandan chat, bir yandan oyun oluyordu fena degildi.
Simdi kendimi çok yasli his ettim ama
Ancak harbiden, sen gençsin, söyle kuzum, beraber oynancak bir oyun yokmu?
Küçükmüş bu ya
Ben millet camiine komşu olduğum için kesmedi
Burayı görünce birden kulağımda sordum sarı çiçeğe çınlamaya başladı, yarabbi bu ne ibrettir
Ben daha fazla çizim yapamamNe oynasak, herkes komikli bir anısını anlatsın dedik mesela, anlattık; daha anlatabiliriz bitmez bence. Bende bol var. Ya da işte bilgi verebilir soru sorarız ama derin olmaz tabi herkese açık bir yerdeyiz; bir yere kadar olur.Loreth in çizimli oyununa devam edebiliriz, başka, kim kiminle nerede oynayabiliriz ama yazılanı göreceğimiz için kafalar karışabilir; ya da kağıtları alır düzenler sonra yazarız. Kim kiminle nerede napıyor kim gördü ne dedi oyunu benim favorimdi ergenlikte
Kim kiminlede banlanırız bence hahah özellikle nerede ve ne yapıyor kısmında fena şeyler çıkabilirNe oynasak, herkes komikli bir anısını anlatsın dedik mesela, anlattık; daha anlatabiliriz bitmez bence. Bende bol var. Ya da işte bilgi verebilir soru sorarız ama derin olmaz tabi herkese açık bir yerdeyiz; bir yere kadar olur.Loreth in çizimli oyununa devam edebiliriz, başka, kim kiminle nerede oynayabiliriz ama yazılanı göreceğimiz için kafalar karışabilir; ya da kağıtları alır düzenler sonra yazarız. Kim kiminle nerede napıyor kim gördü ne dedi oyunu benim favorimdi ergenlikte
Beştepe millet camiiBeştepe verelim?
Millet camii neresi bilmiyorum, cahilliğime vee.
Bir tane çamlıca camii biliyorum, büyüğünü, en büyüğünü biz yapacağız seysiyle yaptılar.
Cünkü tevazu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?