Coronasavar

Msnde ne oyunu vardı diye düşünüyorum da sanırım özel oda gibi olurdu sınırsızca oynardık diyorsun. Ben de diyorum ki verilmiş sadakanız varmış.

Sen oynamiyormuydun? Iki kisilik oynayacak oyunlardi, bir yandan chat, bir yandan oyun oluyordu fena degildi.

Simdi kendimi çok yasli his ettim ama

Ancak harbiden, sen gençsin, söyle kuzum, beraber oynancak bir oyun yokmu?

Var bunlar, 25. kare tekniği de var, deneyi de var. Ben pek Disney yapım animasyon izletmiyorum açıkçası benim oğlana. CN de daha yetişkinlere yönelik zaten, bazı kanallar yasaklıdır bizde, belli bir çağa kadar.
Bunun bir videosunu izlemiştim "Pokahontas" var ya mesela, denilene göre "Boşluktan iblis çağırma töreni" için söylenen kelimeler arasındaymış. Ne kadar doğru bir bilgidir bilmiyorum ama bir ara sarmıştım bunlara.

Birlikte, kontrollü izlemek çocuklarla, en doğrusu.
Ve bunların bazıları da (Abartı boyutunda yapıyorlar bazen) fotoşoplu oluyor iyice manyak etmek için teori ispatlamak için, kontrollü gitmekte fayda var. Çocuk illaki öğrenecek, doğal bir süreç bu.

Çocuklarımızı ahlaksızlaştırmaya yozlaştırmaya çalışan dış mihrakların oyunlarını ortaya çıkarmışsın resmen, sübhanallah kardeşim

Kardeşim ben şimdi sana manzaramı gönderiyorum
Ibretlik.

Kubbenin sol tarafı deniz, sağ tarafı orman
Gün batımı deniz üzerinden, epey şahane oluyor.
Ramazanda trt ekibine studyo olarak kiralayacagim.

Burayı görünce birden kulağımda sordum sarı çiçeğe çınlamaya başladı, yarabbi bu ne ibrettir

Küçükmüş bu ya
Ben millet camiine komşu olduğum için kesmedi

Zaten zenginiz, daha nasil zengin oluruz diye düsünüyorsun yani

Ee tabi senin deniz ve orman manzaralı evin olacak bizim mi olacaktı

Sen oynamiyormuydun? Iki kisilik oynayacak oyunlardi, bir yandan chat, bir yandan oyun oluyordu fena degildi.

Simdi kendimi çok yasli his ettim ama

Ancak harbiden, sen gençsin, söyle kuzum, beraber oynancak bir oyun yokmu?

Ne oynasak, herkes komikli bir anısını anlatsın dedik mesela, anlattık; daha anlatabiliriz bitmez bence. Bende bol var. Ya da işte bilgi verebilir soru sorarız ama derin olmaz tabi herkese açık bir yerdeyiz; bir yere kadar olur. Loreth in çizimli oyununa devam edebiliriz, başka, kim kiminle nerede oynayabiliriz ama yazılanı göreceğimiz için kafalar karışabilir; ya da kağıtları alır düzenler sonra yazarız. Kim kiminle nerede napıyor kim gördü ne dedi oyunu benim favorimdi ergenlikte

Küçükmüş bu ya
Ben millet camiine komşu olduğum için kesmedi

Beştepe verelim?
Millet camii neresi bilmiyorum, cahilliğime vee.
Bir tane çamlıca camii biliyorum, büyüğünü, en büyüğünü biz yapacağız seysiyle yaptılar.
Cünkü tevazu

Burayı görünce birden kulağımda sordum sarı çiçeğe çınlamaya başladı, yarabbi bu ne ibrettir

Işte ben böyle bir hal içindeyim.
Biz şu an cami manzaralı kahve eşliğinde megadeth dinliyoruz.
Sevmiyorum ama işte adeta bir şıpsevdi sakızıyım
Aşk....
Sevmediğin şarkılara bile eslik etmektir.

Yalniz catal ses çıkaracağım diye boğazım acıdı.
Başlarım boyle aşkın ızdırabına.

Ben daha fazla çizim yapamam masam yok. O minicik şeyi çizeceğim derken kolum ağrımış bile. (sağ kolumda bir sıkıntı var)

Kim kiminlede banlanırız bence hahah özellikle nerede ve ne yapıyor kısmında fena şeyler çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…