- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Yorgandan terasa uzanan bir yolculuk...
Ya ahaha şu çizgifilmlerde illuminati, erotik semboller teorileri var ya. Ee ben hep bunlarla büyüdüm gayet normalim diyorum sonra yoksa değil miyim lan? Oluyorum
Beni görüyorsan yorumlarda çekinme gel, konu çok derinlere inmemiş demektirGeliyorum dük, gidiyorum dük ben rahatsız etmeyeyim diyip çekiliyorum kenara
Beni görüyorsan yorumlarda çekinme gel, konu çok derinlere inmemiş demektir
Ayrıca aralarda bir sürü konu konuşuyoruz bir kere, dükle sınırlandırmazsan bizi sevinriim
Geliyorum dük, gidiyorum dük ben rahatsız etmeyeyim diyip çekiliyorum kenara
Ben şahsen internetten aldım sonra dokunarak onayladım. Beğenmeyince iade seçeneği mevcut sonuçta dimiSizin yüzünüzden fesat oldum
Buyrun bir konu daha
Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
Alt kat komşun şikayet edecek şikayet, ser halıları da öyle gel.
Yok sadece piramitler değil, cinselliği çağırıştıran görüntüler vs. Baya komplo teorileri var bununla ilgili.Her yerde var ki yani illa arayacaksak, bizim burada cam piramid var aha ülliğmünağti.
Peeh yemezler artık bu iftiraları
Halıları hiç kaldırmadınız demek. İyi o da güzel.
Ya bi tane video var öyle gördünüz müAlt kat komşun şikayet edecek şikayet, ser halıları da öyle gel.
Oynayalım, ne oynayalım? @Idrakyollariiltihabi 'nın bir hikaye oyunu vardı. En son Fantezi ilaçlamadan çukunata abiler gelmişti orada kalmıştık. Devam?
Kocam panik ataktan anksiyeteye koşuyor sen bana halı diyorsun ayıp be ayıp olan var olmayan var.
Artık böyle üste çıkacağım
Ya ahah hadi mesajları geriden takip ediyorsun da teknolojiyi de mi be Arya?Eskiden msn'de ne güzel beraber oyunlar oynayabilirdik. Acaba simdi öyle birsey kaldi mi ki daha?
Dokunarak mı?Ya yoga yapıyordum geç kaldım göremedim
Ben şahsen internetten aldım sonra dokunarak onayladım. Beğenmeyince iade seçeneği mevcut sonuçta dimi
Vurdu gol oldu.Ya ahah hadi mesajları geriden takip ediyorsun da teknolojiyi de mi be Arya?
Geçmiş olsun guzum. Düzelir sıkıntısı geçer şu rahat mevsimler bi gelsin.
Aniden gösterip ekstra panikletiyorsun adamı tabi.
Ya ahah hadi mesajları geriden takip ediyorsun da teknolojiyi de mi be Arya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?